Yhteystiedot

Hoitotila ulkoa Lappeenrannan linnoituksessa

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Hoitotilan käyntiosoite Lappeenrannassa:

Katariinantori 6, 53100 Lappeenranta.

Hoitotilani sijaitsee Lappeenrannan linnoituksessa Katariinantorin takana olevassa punaisessa pitkässä talossa, toinen ovi oikealta. Tiloihin mahtuu hyvin myös reilun kymmenen hengen ryhmät. Tule ovesta sisään ja käänny eteisen jälkeen vasemmalle.

Myös suuremmille ryhmille tilat vuokrattavissa, kysy lisää!

Varaathan aikasi etukäteen!

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

sähköposti: jaana.aurinkokallio@gmail.com

ovi-linnoitus-2.jpg

Miten löydät linnoituksen hoitohuoneelle

Kun tulet Lappeenrannan linnoitukseen Lappeenrannan Kaupungin puoleisesta päästä, tule portista sisään, ja Kahvila Majurska jää oikealle ja vihreät makasiinit jäävät vasemmalle. Sen jälkeen jää vasemmalle keltaiset museon rakennukset ja oikealle jää Ortodoksinen kirkko. Pian vasemmalle avautuu Katariinantori, jonka takana on pitkä punainen talo. Torilla on hyvin parkkipaikkoja. Punaisessa talossa, hoitohuone löytyy toinen ovi oikealta, samasta ovesta mm. Luonnonsuojeluliiton toimisto. Eteisen jälkeen känny heti vasemmalle. Tervetuloa!

hoitohuone-1.jpgYhteystiedot pohjoisessa:

Tällä hetkellä kiinteää toimipaikkaa ei ole. Kun Jaana käy Levillä, sovitaan hoitojen paikat erikseen. Näinä ajankohtina Jaana on tavattavissa Lapissa tai Levillä. Lisää aikoja tai muita muutoksia saattaa tulla.Muut yhteystiedot:

www.aurinkokallio.fi

y-tunnus 1197735-1


Ota yhteyttä:

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

jaana.aurinkokallio@gmail.com

tai ota yhteyttä linkin kautta.

Aurinko paistaa, vaikka se ei aina näy!

Lisätietoa