Valmennus

Intuitiivisia ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksia joko läsnä ollen tai etänä.

HENKISEN HYVINVOINNIN VALMENNUS

Henkisen hyvinvoinnin valmennuksessa kuuntelen sinua arvostaen myös intuitiollani. Olet hyvä ja riittävä juuri sellaisena kuin olet. Kannustan positiiviseen muutokseen ja ihmisenä kehittymisessä. Usein teemme harjoituksia, jotta etenemme ja saamme lisää näkökulmia ja monesti myös vastauksia kysymyksiin.

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Jaana Kallio ollut henkisen tien kulkija kauan ja opastanut monia matkallani. Yhdistän henkiseen tietämykseen ja kokemukseeni tekniikoita ja ajatuksia, mistä olen saanut itse apua tai joista asiakkaani ovat hyötyneet.

En tarjoa vippaskonsteja, vaan tukea henkisellä tiellä. Ei haittaa tapaammeko kerran-kaksi tai muutaman kerran vai teemmekö tiiviimmän yhteisen matkan. 

Näitä asioita voi tulla eteen:

 • Ristiriita jonkin asian ja oman intuition kanssa
 • Arvot tai syvemmät arvot eivät kohtaa töissä kotona muualla
 • Miten selvitä oman herkkyyden kanssa? Esim. ympäristön kanssa, kotona, koulussa, työssä, kun on paljon kaikkea tarjolla
 • Maadoittuminen: luonto ja eläimet meidän apunamme
 • Miten jaksaa? Oma rauha ja oma aika, oleminen vs. palvelu/suorittaminen
 • Oman sieluntehtävän kuuntelu
 • Välineitä oman intuition ja kehon viestien kuunteluun
 • Oppaat ja auttajat, vähemmän kehittyneet sielut, toisen tason valon auttajat
 • Kanavointi, intuitio ja tietoon luottaminen
 • Oma ego ja elämäntehtävä
 • Edellisten (rinnakkaiselämien) tai suvun mallit tai traumat
 • Tunteiden käsittely
 • Oma jaksaminen, ehkä taustalla ovat omat löyhät rajat/liiallinen kiltteys

Tai mitä sinulla on mielen päällä?

Voit tulla kokeilemaan yhden tai kaksi kertaa ja päättää sitten, miten jatketaan.

Tarjous, pidempi Yksilövalmennus: Kuusi kertaa, kaksi tuntia kerrallaan. Aika ja paikka sovitaan yhdessä. Ensimmäisellä kerralla valmennukselle asetetaan tavoitteet ja niiden toteutumista seurataan. Suunnittelen valmennuskertojen väliin sopivia välitehtäviä. Ne voivat olla myös ei-tekemistä tai tietoisia harjoitteita, jolloin aikaa ja tilaa jää itsen kuunteluun. Tarjoushinta: 130 € (sis alv 24 %, lisätään alv:n korotus) /kaksi tuntia. Eli koko summa 6*130 €= 780,00 € (normaalihinta 800 €). Hinta sisältää alv:n 150,97 € (nousee alv:n korotuksen yhteydessä). Koko summa on vähennettävissä yrityksen kuluna. Valmennuksesta tehdään etukäteen sopimus ja sovitaan maksujen eristä. Tarjous on voimassa 2024 loppuun, kun valmennus aloitetaan tämä vuonna.

Ryhmävalmennus: 2-6 henkilön pienryhmä. Vähintään neljä - useimmiten kokoonnumme kuusi kertaa. Yleensä, ryhmän koon ja tavoitteiden mukaan, 2 - 4 tuntia kerrallaan. Kokoontumisajat ja paikka sovitaan yhdessä. Ensimmäisellä kerralla ryhmälle ja jokaiselle ryhmän jäsenelle asetetaan tavoitteet ja niiden toteutumista seurataan. Suunnittelen valmennuskertojen väliin sopivia välitehtäviä. Halutessamme voin ajaa myös luoksemme, kun matka on kohtuullinen. Osan kokoutumisista voimme halutessanne sopia etänä. Hinta määräytyy ryhmän henkilömäärän ja kokoontumispaikan ja muiden kulujen mukaan. Kun teillä on ryhmä, kysykää Jaanalta tarjous!

HENKISEN HYVINVOINNIN VALMENTAJA -KOULUTUS

Kun haluat kouluttautua itse Henkisen hyvinvoinnin valmentajaksi ja olla toisen tukena henkisellä tiellä. Tätä kautta voit katsoa myös alueita, joita voidaan käsitellä yksilö- tai ryhmävalmennuksessa. Koulutus alkaa vuoden 2025 alkupuolella.NLP- JA INTUITIIVINEN VALMENNUS

Jaana on valmentanut intuitiolla ja NLP:n ja muiden tutkittujen menetelmien avulla vuodesta 2006 alkaen.


Voimme käsitellä näitä:

Mitkä estävät elämästä omanlaistasi täyttä elämää?

Miten selvitä maailmassa oman herkkyydesi kanssa?

Miten pääsen eteenpäin? Onko minulla jokin este, mikä tulisi käsitellä? Onko irtipäästettävää, vanhoja tunnemuistoja, ikäviä tapahtumia?

Millä tavoin voin vähentää suorittamista ja keskittyä tärkeimpiin asioihin?

Miten saada oman elämän tärkeimmät alueet tasapainoon?

Mitä tavoitteet ovat sinulle oikeasti tärkeitä?

Tai ihan mitä tahansa, mitä sinulla on.

Joskus yksi tärkeä harjoitus voi muuttaa elämäsi suunnan - niin on käynyt myös itselleni - usemmankin kerran.

Voimme sopia NLP valmennuksen myös pidemmästä valmennuksesta. Suunnitellaan sinulle sopiva paketti. Kannattaa kysyä tarjous.

On vain yksi periaate: epätaäydellisyys. Joka hyväksyy sen, jaksaa elää. Kammoan täydellisyyttä. Luojan kiitos se vaara ei minua uhkaa. Viimeinen josta haluan pitää kiinni: oikeus omiin virheisiin. - Eeva Kilpi -


Valmennusten hinnat (ei koske alennettuja valmennuspakettaja) vuonna 2024:

60 min: 75,00 €

75 min: 92,50 €

90 min: 110,00 €

120 min: 145,00 €

Voit maksaa pankkikortilla tai käteisellä.

OTA YHTEYTTÄ