Tulkinnat

Parasta on silloin, kun pääsemme syvällisten asioiden ja oman kehittymisen äärelle

Tulkinnat

Numerologiset ja tarot-tulkinnat yksin tai kaverin kanssa. Ryhmille myös toisen tulkitsijan kanssa. Lisätietoa täältä

Tulkinta on energioiden lukemista tavoitteena, että ne pystytään sanoittamaan asiakkaalle ymmärrettävään muotoon. Tulkinnat kertovat usein enemmän kuin voisi odottaa. Teen tulkintoja numerologiaa ja kortteja apuna käyttäen.

Tulkintoja ei pidä ottaa liian vakavasti, vaikka ne usein toteutuvatkin. Tulkinnoista saa aina uusia näkökulmia ja vahvistusta intuition äänille. Pyrin kertomaan asiat hyväksyvässä, positiivisessa ja kannustavassa hengessä.

Numerologiset tulkinnat

Teen numerologista tulkintaa asiakkaan ja hänelle tärkeiden henkilöiden nimen ja syntymäajan perusteella. On kiinnostavaa nähdä, minkälainen suhde numeroiden perusteella muodostuu. Morsiamen tai sulhasen numerot suhteessa omiin numeroihin kiinnostavat monia ennen avioliittoon sitoutumista. Olen tehnyt numerologisia tulkintoja noin 30 vuoden ajan, ja kokemusta on tuhansista ihmisistä.

Tulkintojen hinnat vuonna 2024:

40 min: 50,00 €

60 min: 65,00 €

75 min: 80,00 €

90 min: 95,00 €

120 min: 125,00 €

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %, 1.9. alkaen alk 25,5 %. Huom! Hinnat pysyvät ennallaan alv:n noususta huolimatta.


Astrologiset tulkinnat

Opiskelin nuorempana astrologiaa ja olen nyt uudestaan aloittanut tulkinnat "oppilastyönä". Otan mukaan henkistä ja karmallista astrologiaa ja käytän myös intuitiota kartan lukemiseen. Kysy tarjousta kahden tunnin sessioon. Voimme myös yhdistää numerologiaa ja astrologiaa, sillä ne tukevat hyvin toisiaan.Tarot ja muut kortit

Tarotit kertovat nykyistä sekä tulevaa. Voin tehdä suuren pöydän tai jonkun muun pöydän aluksi, jonka jälkeen voit kysyä korteilta lähes kaikkea mitä haluat. Toki ihan kaikkiin kysymyksiin en katso vastausta, ihan kaikki asiat eivät vain kuulu tulkintaan. Eniten kysytään rakkaus - raha - oma kehittyminen - materiaaliset asiat - työ - oma hyvinvointi -akselilla.

Voin tulla tulkintojeni kanssa juhliin tai tapahtumiin. Polttareissa ja hyvinvointitapahtumissa ennustaminen on ollut hauska ohjelmanumero. Jaana on tehnyt tarot tulkintaa reilun 20 vuoden ajan. Monesti tarotteja kysytään myös erilaisiin juhliin, yritysten sekä yksityisten. Tapahtumien osalta, kannattaa kysyä ajoissa, jotta saan ajan järjestymään.

Voimme tulla myös kahdestaan, jos tilaisuus on suurempi. Olemme hoitaneet jopa 60-90 hengen tilaisuuksia. Kysy lisää!


Tapahtumat, yhdistelmät

Suosittu yhdistelmä on rentoutushetki ja tulkintoja yhdessä vaikkapa yhden tai muutaman kortin perusteella. Sen jälkeen voidaan tulkita yksityisesti. 

Tulkinnat voidaan yhdistää myös erilaisiin tapahtumiin. Voidaan suunnitella teille oma tapahtuma. 

Aikavarukset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai puh. 040 527 3126.