Saan luvan rentoutua...

Voit hyvillä mielin hemmotella ja hoitaa itseäsi

Rentouttavia hoitoja

Äänimaljakylvyt, äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään. Usein juuri se kohta mikä tarvitsee eniten hoitoa, resonoi voimakkaimmin äänen värähtelyn kanssa. Makaat vaatteet päällä mukavasti hoitopöydällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen uniikkia ääntä ja värähtelyä.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautan kevyesti. Voin myös hoitaa äänellä kehon vieressä tai yläpuolella tai jalkapohjien kautta. Useamman äänimaljan rauhallinen värähtely yhdessä hoitaa myös herkästi ja voimakkaasti.

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti.

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden töunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Käytän äänimaljahoidossa käsin taottuja tiibetiläisiä kulhoja. Hoito kestää asiakkaan toiveen mukaan joko 40 tai 60 minuuttia.

Yhdistetty hoito

Voin yhdistää äänimaljojen syvärentouttavaa vaikutusta intuitiiviseen hoitoon (aurinko- ja kuuhoito) tai energiahoitoihin. Tällöin voin hoitaa alussa äänimaljoilla ja sitten laskeutua ihanaan ja rauhalliseen intuitiiviseen- tai energiahoitoon. Yhdistelmähoidot, äänimaljat ja toinen hoito, 75 min ja 90 min tai 120 min.

Teen äänimaljakylpyjä myös ryhmille. Klikkaa alta lisää..

Jaanalla on vastaantotto Lappeenrannan Rakuunamäellä, Floatin tiloissa, osoitteessa Soittokunnanraitti 3.

Voit varata aikasi Lappeenrantaan klikkaamalla alta:

Otan vastaan asiakkaita myös kotiini Savitaipaleelle, osoitteeseen Kangaspolku 6, varaukset Savitaipaleelle suoraan Jaanalta.

Voit varata ajan suoraan Jaanalta (kerro oletko tulossa Lappeenrantaan vai Savitaipaleelle) puh. 040 527 3126 ja voit ostaa lahjakortit alla olevalla lomakkeella:

 

Intiaanihoito, 90 min, 75 min tai 60 min

Intiaanihoito on joka kerta erilainen. Se on puhdistava ja virkistävä. Intiaanihoidon äänimaailmaan kuuluu rummutus ja sadetikku ja joissakin hoidoissa myös oman äänen käyttö. Kosketus hoidossa on yleensä kevyttä ja puhdistavaa.

Mukana ovat usein puhdistavat kivet ja puhdistava savu, niissä tiloissa missä salvian tai tuoksuvan savun käyttö on mahdollista.

Kun haluat hoitoon savun mukaan, kannattaa varata aika Savitaipaleelle.Access Consciousness työkalut helpottavat muutoksien tekemistä elämässäsi. Ne kasvattavat tietoisuutta ja vapauttavat rajoituksista. Stressi vähenee ja saat rentouttavan, oman hetken itsellesi.

Access Bars™ hoito tehdään hoitopöydällä, sopii hyvin rentoutukseen, kiireen taltuttamiseen tai asioista irti päästämiseen ja/tai henkisen kehittymisen tueksi. Hoidon aikana käsitellään muun muassa hoidettavan pään alueen 32 pistettä käsitellään hennosti koskettaen. Pisteitä kevysesti koskettamalla vapautetaan ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia, jotka pitävät jumissa ja pakottavat toistamaan samoja malleja yhä uudelleen. Hoito on vähintäänkin erittäin rentouttava ja vaikutukset ovat usein merkityksellisiä. Hoidon vaikutukset ovat henkilökohtaisia ja eroavat hoitokerrasta toiseen. Accessa Bars hoito, 60 min.

Itse (Jaana) löysin saatuani pari Access Bars hoitoa mielentöntä iloa ja lisää luottamusta elämän muutoksiin. Ja jatkossa tasapainoisempaa oloa. Asiakkaani ovat saaneet hyvän mielen ja syvärentoutumisen lisäksi apua muun muassa pitkäaikaiseen stressiin ja apua unettomuuteen jo 1-4 hoitokerralla. 

Access Facelift eli energeettinen kasvojenkohotus elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta. Tämä luonnollinen kasvojenkohotus vaikuttaa kasvojen aluetta uudistavasti. Hoitojen vaikutuksesta kasvojen lihakset ja iho näyttävät kiinteytyneeltä ja terveemmältä rypytkin pienemmiltä. Myös arvet parantuvat helpommin ja iho näyttää ja tuntuu terveemmältä. Hoito on samalla koko kehoa rentouttava ja hyvinvointia tukeva hoito.

Access Facelift hoidossa sinua kosketetaan hellästi rinnan, niskan, kasvojen ja pään alueilta, samalla kun lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Hoito on myös hyvin rentouttava. Jaanan tarjoamat Facelift hoidot ovat joko 60 tai 90 min.

Suosittelen molempia hoitoja hoitosarjoina, kun haluat pysyvämpiä tuloksia.


Intialainen päähieronta rentouttaa ja tasapainottaa sekä mieltä että kehoa. Hoito vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueilla. Hoidon lopussa käsitellään myös kasvot ja korvat. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Lihasten ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Hoito tehdään asiakkaan istuessa ja rentoutuessa. Päähieronta rauhoittaa ja helpottaa jännitystiloja.

Hoito tasapainottaa autonomista hermostoa ja siten nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat mieleen antaen voimia ja elämäniloa. Hoitoalue käsittää päälaen, otsan ja kurkun sekä sydämen energiakeskukset, tasapainottaen näitä alueita. Korvien käsittelyn kautta hoito ulottuu koko kehoon.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen hiusten kasvua. Se aktivoi silmien verenkiertoa, rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa, kirkastaa silmien katsetta ja vähentää niiden väsymistä. Hieronnan aikana hapen saanti aivoille paranee, mikä parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua. Monesti unen laatu paranee ja apua voi saada myös korvien tinnitukseen, poskiontelon tulehduksiin, kuukautisia edeltävään turvotukseen sekä kireyteen.

Migreenistä kärsivät ovat saaneet apua päähieronnasta. Hoito kannattaa tehdä kuitenkin tehdä silloin, kun akuutteja oireita ei ole. Hoito on hellävaraista ja miellyttävää. Vakavissa ja kroonisissa sairaustiloissa kannattaa lääkäriltä tarkastaa, että hoito sopii tällä hetkellä sinulle. Vaikutukset hoidossa alkava näkyä jo yhden tai kahden hoitokerran aikana. Yleensä jännitysten purkamiseen suositellaan 4-7 kerran hoitosarjaa, alkuun viikon välein, myöhemmät hoitokerrat esim. noin kuukauden välein.

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta. Päähieronta on sopii erinomaisesti myös hemmotteluun.

Päähieronta, 40 min tai 60 min.


VARAUKSET

Voit varata hoidot, valmennukset ja tulkinnat alla olevan linkin kautta: