Intuitiivinen Energiahoitaja

Intuitiivinen Energiahoitaja

Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 lähipäivää, Aloitamme su 19.1.2025, klo 10:00-16:00, Lappeenrannassa.

Koulutus on kiinnostava ja usein myös syvällinen matka itseen sekä energiahoitamisen maailmaan. Kasvua syvemmin omaan henkisyyteen, ihmisenä kasvamiseen ja itsen ja toisen kuuntelemiseen ja arvostamiseen, Ja tietysti toisen ja itsen energiahoitamiseen.

Koulutus sisältää 10 lähipäivää, tämän lisäksi runsaasti omatoimisia opintoja sekä hoitoharjoittelua. Lähipäivät Lappeenrannan Rakuunamäellä Floatin tiloissa, osoitteessa Soittokunnanraitti 3. Paikasta riippuen, voimme mahdollisesti kokoontua myös lauantaisin.

 1. su 19.1.2025
 2. su 26.1.2025
 3. su 23.2.2025
 4. su 2.3.2025
 5. su 23.3.2025
 6. su 30.3.2025
 7. su 27.4.2025
 8. su 4.5.2025
 9. su 18.5.2025
 10. su 25.5.2025

Kokoonnumme ensimmäisenä päivänä klo 10:00-16:00. Jatkossa kellonaika sovitaan ryhmän toiveiden mukaan. 


OPINTOJEN SISÄLTÖ

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille.

Hoitajan kannattaa kehittää itseään ja tehdä sisäisen hyväksymisen ja muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja auttaa asiakkaitaan ja pitää huolta itsestään. Usein koulutus on myös tunteiden käsittelyn matka sekä henkinen matka sisäänpäin, omaan tietoisuuden vahvistamiseen.

Teemme lähipäivien aikana tärkeiden teemojen lisäksi paljon hoitamiseen ja itsensä kehittämiseen ja toisten tuntemiseen liittyvä harjoituksia. Meillä on koko ajan mahdollisuus oppia lisää itsestämme sekä saada näkökulmia toisiltamme.

Tärkeimpiä teemoja yleensä koulutuksissamme (jotakin voi tulla lisää, jotakin voi jäädä pois tai vähemmälle), riippuen ryhmästä/intuition mukaan:

 • Energiahoito: mitä se on, tietoa ja tutkimuksia, miten sitä voi oppia ja siinä kehittyä?
 • Energiahoito itselle ja toiselle lähihoitona sekä kaukohoitona
 • Aura, chakrat ja niiden hoitaminen
 • Kanavana toimiminen
 • Henkinen kehittyminen
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen
 • Menneisyyden ja tunteiden käsittelyä
 • Arvot ja uskomukset kehittymisen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Hoitajan omat voimavarat ja jaksaminen
 • Hyväksyminen ja anteeksianto
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen

Ja paljon muuta!

MONIMUOTOISUUS JA KOTITEHTÄVÄT

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, ottaen huomioon myös yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä sekä intuitiivisia harjoitteita.Kotitehtävät ovat osaksi pakollisia, ja osaksi vapaaehtoisia. Kotitehtävät voivat olla myös ei-tekemistä, kuten läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista tai toisten kohtaamista erilaisista näkökulmista. Pakollisina koulutuksessa ovat harjoitushoitoina tehtävät lähi- ja kaukohoidot sekä niistä raportointi.

Hoitoharjoittelun vähimmäismäärät koulutuksen aikana:

 • vähintään 10 lähihoitoa, joista vähintään yksi sarjahoito
 • vähintään 10 kaukohoitoa
 • vähintään 10 itsehoitoa tai vastaanotettua kaukohoitoa (näistä vähintään puolet vastaanotettuja kaukohoitoja).

Kirjallisuuteen perehdytään pakollisten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja muiden lähteiden sekä niiden referoinnin kautta. Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta.

Kurssin aikana kannattaa tehdä itsereflektointia tai pitää henkistä- tai tunnepäiväkirjaa. Tähän voi merkitä ylös kaikki tärkeimmät henkisen kasvun hetket, viestit sekä hoitokokemukset ja mahdolliset oivallukset ja uuden näkökulmat.

SUOSITELTU POHJAKOULUTUS JA KOULUTUKSEEN HYVÄKSYMINEN

Koulutus antaa riittävän harjoittelun ja oman kokemuksen jälkeen mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Koulutukseen ei vaadita mitään tiettyä pohjakoulutusta. Toki on varmasti helpompaa lähteä opiskelemaan, jos tukena on Reiki koulutuksia, NLP- tai erilaisia valmentaja-koulutuksia tai jos toimit hierojana tai luontais-tai vaihtoehtohoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä. Eniten vaikuttaa se, että olet innostunut asiasta ja haluat oppia lisää tai lisätä omaan työhösi sitä tukevan hoitomuodon.

Energiahoito ei korvaa lääkärien ja virallisten toimijoiden hoitoa, vaan voivat olla tukemassa niitä. Esimerkiksi antaen asiakkaalle voimaa ja tukea hoitojaksojen aikana tai niiden välissä. Emme tee myöskään diagnooseja, jätetään se ammattilaisten haltuun.

Jaana hyväksyy opiskelijat, joten voit lähettää Jaanalle tietoa itsestäsi ja kokemuksestasi tai sovi Jaanan kanssa aika haastatteluun (tapaaminen Lappeenrannan linnoituksessa, etätapaamien Teamsin kautta tai puhelinkeskustelu).


YLEISTÄ, PÄÄKOULUTTAJASTA

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Reiki Master, hermoratahieroja, intuitiivinen energiahoitaja ja -ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio. Jaanalla on noin 13 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana, intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Joka kerta meillä on ollut mukana muita kouluttajia ja/tai opintojen kertaajia. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.

PÄÄKOULUTTAJAN TAUSTAT

Jaana on tehnyt intuitiivisia energiahoitoja kauan, ennen kuin aloitti tehdä niitä ammattilmaisesti 2010 lähtien. Jonkin verran enemmän niitä tuli tehtyä 1990 luvun loppupuolelta alkaen. Intuitiivisen Energiahoitamisen kouluttaja vuodesta 2019, koulutusryhmiä on takana toukokuussa 2024 seitsemän kappaletta, seitsemäs on käynnissä. Energiahoitajan Master alkaa toukokuussa 2024. Reiki I, Reiki II ja Reiki Masterien kouluttajana Jaana on toiminut 2010 lähtien.

Jokaisessa koulutuksessamme on ollut 1-2 vierailevaa kouluttajaa tai kertaamassa jo kouluksen käyneitä energiahoitajia.

Koulutukset ovat saaneet hyvää palautetta muun muassa siinä, että henkistä ja hoitajana kehittymistä seurataan perusteellisesti ja opetetaan kaikki tarpeellinen. Jokaisen toiveet ja kehittyminen otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Tämä on mahdollista pienryhmissä. Siksi osallistujien enimmäismäärä on 8 henkilöä ja jokainen käy läpi haastettelun, jotta ryhmästä saadaan mahdollisimman hyvä.

Palautteita aikaisemmista koulutuksista:

"Arvostan kurssilla sitä, että henkisyyttä pohditaan omakohtaisten kokemusten kautta, eikä pelkän teorian kautta."

"Olen todella tyytyväinen koko koulutukseen, energiahoidot ja muutkin tekemäni hoidot ovat muuttuneet paljon mielenkiintoisemmiksi, ja on upea nähdä hoitojen tuloksia."

"On hyvä, ettet opeta vain oman kokemuksesti pohjalta, vaan kannustat oppimaan oman mielenkiinnon tai lahjakkuuden kautta"

"Sinulla on pitkä kokemus energiahoitajana, niin se kokemustieto, mitä sinä pystyt jakamaan, on ollut hyvin tärkeää".

"Tämän on ollut myös yksiöllinen, oman elämän ja henkisen kehittymisen kannalta hyvin tärkeä koulutus ja tunteiden käsittelyn prosessi. Kiitos!"

Koulutuksen hinta 1300,00 + alv 25,5 % eli yhteensä 1631,50 €, josta varausmaksun osuus 140 €. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä. Ilmoittautumiset viimeistään 16.1.2025

Näin etenemme: ilmoittaudu, maksa ilmoittautumismaksu ja sovi haastattelu.

Kerrothan ilmoittautuessasi omat yhteys- ja laskutustietosi, kuten oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kerro myös toiveesi erissä maksamisesta