Suosituimmat hoidot

Suosituimmat hoidot

Hermoratahieronta 120 min, osahieronta 90 min, 75 min tai 60 min

Hermoratahieronnassa käsitellään pään, käsien, jalkojen sekä selän hermoratoja ja hermoihin vaikuttavia tärkeitä pisteitä ja alueita. Tämä on melko kevyt hieronta, joka usein auttaa moniin vaivoihin, aina unettomuudesta jalkojen verenkierron parantamiseen, selkävaivoihin ja päänsärkyyn. Hermoratahieronta auttaa jo koko kehoa rentoutumaan ja edistää tärkeiden alueiden hermojen toimintaa ja verenkiertoa.

Hermoratahieronta on kiinalaista alkuperää ja se kuuluu tuhansia vuosia vanhojen akupunktion kaltaisten menetelmien joukkoon. Hermoratahieronnassa käsitellään koko keho. Hierontapaikat ovat samalla rentouttavia ja hermostoon vaikuttavia. Hoidon aikana muodostuu usein syvärentoutumisen tila, mikä myös edistää elimistön omaa parannustoimintaa.

Kroonisiin vaivoihin suositellaan hoitosarjoja, aluksi noin viisi kertaa noin viikon välein, ja tämän jälkeen ylläpitohoito noin kerran kuukaudessa. Sopiva hoitosarja ja ylläpitohoidot suunnitellaan yksilöllisesti. Apua hermoratahieronnasta on saatu iskiakseen, migreeniin, levottomiin jalkoihin, selkäkipuihin, vasta-vaivoihin, allergioihin, unettomuuteen sekä fibromyalgiaan. Myös stressaantuneelle ihmiselle voin hoitoa suositella sen tasapainottamisen ja puhdistavan vaikutuksen takia. Hermoratahieronta sopii hyvin myös jaloille, joissa on suonikohjuja sekä diabeteksen sivuoireiden ehkäisyyn.

Hermoratahieronnalla herätellään kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy. Hermoratahierojasi hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti, ottaen huomioon pienimmätkin oireet tai vaivat merkkinä alkavasta tasapainon häiriintymisestä.

Aito hermoratahieronta ei koskaan ole tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa, vaan kaiken tiedossa olevan huomioon ottavaa, luotettavaa hoitoa. Se on vaihtoehto esim. monille lääkkeille ja leikkauksille, jotka poistavat usein vain oireet, eivät oireiden syitä.

Lyhyesti sanottuna kuntoutetaan ääreishermostoa ja näinollen estetään keskushermosto (=aivo) häiriöitä. Keho puhdistuu ja elpyy kuona-aineista. Näin saavutetaan kehon luonnollinen tasapaino, jolloin olet puolustuskykyisempi, ravinteet imeytyvät paremmin ja erityselinten toiminta tehostuu.

Jaana yhdistää hermoratahierontaan tarpeen mukaan myös muita menetelmiä ja kehon tuntemusta. Luonnollisesti hoitoon yhdistyy energiahoito ja usein myös normaalin hieronnan, vyöhyketerapian tai kiinalaisen lääketieteen akupisteet. Aina hoito tehdään yksilöllisesti asiakkaan parhaaksi, asiakasta ja kehon tuntemuksia kuunnellen. tästä ja aloita kirjoittamaan.


Selän tehohoito, 60 min

Selkä on yksi tärkeimmistä alueista jotka vaikuttavat jokapäiväiseen hyvinvointiimme. Selkä reagoi voimakkaasti tunteisiimme, jännittyy elämäntilanteissamme. Sen jälkeen siirrymme hoitopöydälle, jossa käsittelen selän lihaksistoa ja selkärangan hermoston alueita sekä akupisteitä, jonne myös monet jumit ja tunnelukot sijoittuvat. Käytän hoidossani hermoratahieronnan, hieronnan ja akupisteiden tuntemusta sekä energiahoitoa.


Rentouttavia hoitoja enemmän:


Intuitiiviset hoidot: Aurinkohoito tai kuuhoito, 120 min, osahieronta 90 min, 75 min tai 60 min

Nämä hoidot ovat joka kerta erilaisia. Aurinkohoito on vähän enemmän kehollinen ja käytän siinä enemmän kehon tärkeitä pisteitä, toki energia on mukana koko hoidon ajan. Kuuhoito keskittyy enemmän rauhoittumiseen ja energian välittämiseen sekä auran ja chakrojen hoitoon.

Molemmissa hoidossa voi tulla kanavointeja edesmenneiltä tai henkioppailta tai muita tietoa ihmisen hyvinvointiin liittyen. Näistä voimme aina keskustella joko hoidon jälkeen tai vähän jo sen aikana, jos hoidettava niin haluaa. Molemmat hoidot ovat hyvin rentouttavia ja puhdistavia.


Energiahoito, 90 min, 75 min tai 60 min

Energia tulee minun kauttani, olen siinä rakkaudellisen energian välittäjä, kanava. Minun kauttani tuleva energia voi koskettaa sinua syvältä ja pintaan voi tulla kipeitäkin vanhoja tai käsittelemättömiä asioita. Niissä ei ole kuitenkaan mitään pelättävää, olen sinun vieressäsi koko ajan. Monesti niitä asioita tulee, jotta voit päästää vanhoista asioista niistä irti. Anna vain asioiden ja olojen tulla ja mennä. Ja rentoudu ja rauhoitu parhaasi mukaan. Joskus mitään erityistä ei tule, voit rentoutua ja nauttia hoidosta, mutta hoito vaikuttaa joka tapauksessa. Saat sen hoitamisen hetkessä, mikä on sinulle hyväksi.

Tunteet tai vanhat pelot tai häpeä voivat tulla pintaan. Hoidon jälkeen voi olla ihana olo tai sitten ärsyttää ihan kaikki. Voit tuntea itsesi hyvin herkäksi tai avoimeksi, ja voit myös suojata itseäsi varaamalla omaa aikaa ja olemalla yksin tai luottavien ihmisten seurassa. Useimmiten nukut hyvin, mutta joskus ensimmäinen yö hoidon jälkeen voi olla levoton. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin vuorokauden ajan.


Aurinkoinen stressikylpy, 60, 75 tai 90 min

Hoito sopii sinulle, kun haluat rauhoittua tai kun haluat rauhallista kosketushoitoa ja tärkeiden pisteiden käsittelyä.

Hoidossa keskityn erityisesti pään ja kasvojen alueiden hoitamiseen. Hoidan myös korvat, jalat, erityisesti jalkapohjan pisteet sekä kädet, erityisesti kämmenten tärkeät alueet. Hyödynnän hoidossa hermoratahieronnan, intialaisen päähieronnan ja vyöhyketerapian ja kiinalaisia akupisteitä. Toki energia virtaa myös ja tarpeen mukaan tasapainotan myös kehosi päächakrat.

Perushoito 60 tai 75 min. Kun yhdistää hoitoon energiahoitoa, äänimaljakylpyjä tai rumpurentoutusta, voi hoidon tilata 90 min mittaisena.


Jaanalla on vastaantotto Lappeenrannan Rakuunamäellä, Floatin tiloissa, osoitteessa Soittokunnanraitti 3.

Voit varata aikasi Lappeenrantaa klikkaamalla alta:

Otan vastaan asiakkaita myös kotiini Savitaipaleelle, osoitteeseen Kangaspolku 6. Voit varata ajan suoraan Jaanalta puh. 040 527 3126 tai voit ostaa lahjakortit alla olevalla lomakkeella: