Jaana, Aurinkokallion yrittäjä

Olen Jaana Kallio, hyvinvointiyrittäjä, ilon, sisäisen viisauden ja myötätunnon kouluttaja, hoitaja ja opastaja. Tarjoan vaihtoehtoja, koulutuksia ja ohjausta elämän ongelmakohtiin tai uusiin haasteisiin.

Luonto, luovuus, hiljaisuus ja ihmisenä kehittyminen ja ihmisten välinen yhteys ovat yritykseni ja toimintani suuntaviivoja.

Minulle on tärkeää kehittyä ihmisenä ja olla siinä muiden apuna, jos se sopii. Olen henkisellä tiellä pitkän tien kulkija. Jo nuorena 1980-luvulla minua kiinnostivat erilaiset ajattelumallit ja näkökulmat. Tutustuin jo murrosikäisenä silloin muun muassa henkiseen kirjallisuuteen, numerologiaan, astrologiaan, ufoihin sekä kuolemanjälkeiseen elämään. 

Olen ollut herkkä näkemään ja kokemaan asioita, myös henkisiä, lapsuudesta saakka. Toki herkkyys ja näkökyky paranee, kun sitä harjoittaa ja pitää huolta omasta hyvinvoinnista.

Itsen kehittämisen muotoina NLP (neuro-linguistic-programming) ja hypoosirentoutus innostivat yhdistämään henkistä ajattelua, energiahoitamista ja toimimivien mallien, harjoitteiden ja eri näkökulmien avulla. Tämän jälkeen monet muut koulutukset ja kirjallisuus sekä oman intuition kehittäminen ovat vieneet tietäni eteenpäin NLP:n sekä henkisen tien ja energiahoitamisen kouluttajana.

Olen järjestänyt lukuisia NLP Practitioner koulutuksia 2010 lähtien, jatkossa NLP Master Practitioner sekä hoitamiseen liittyviä sekä eri teemojen koulutuksia.

Olen saanut olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä hyvinvointitapahtumia ja tyky-päiviä ja mielenkiintoista ohjelmaa, erilaisille ryhmille, eri puolilla Suomea.

Olen pitänyt hoitojen, valmennusten sekä tulkintojen vastaanottoa vuodesta 2012 alkaen. Kaikki ihmiset tarvitsevat arvostavaa kuuntelua ja hoitavaa kosketusta. Olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta. Saan oppia samalla aina jotakin lisää ihmisyydestä ja ihmisenä kehittymisestä.

Luonto, maadoittuminen, hetkessä eläminen, eläimet, luovuus ja intuition kuuntelu ovat tärkeimpiä tienviittojani. Iloa ja valoa voi jakaa aina! Kiitos, että olet kanssakulkijani.