Sisäinen muutosvoima - miten saada se käyttöön

04.05.2024

Koetko, että sinulla on haastava tai voimaa vievä ihmissuhde? Kyse onkin siitä, minkälainen on tämän ihmisen todellisuus suhteessa omaamme. Vuokko  kirjoittaa, että kaikki on kiinni siitä, olemmeko valmiita muuttamaan omaa käsitystämme tuosta asiasta. Kyse on vain siitä, että luomamme todellisuudet eivät sovi yhteen.

Meistä jokainen hahmottaa maailmaa eri tavoin. Minä usein ihailen ihmisiä, jotka osaavat ilmaista asian itsenäni paremmin. Siksi otan tässä joitakin Vuokko Travantin ajatuksia kirjasta Luomme oman todellisuutemme - mielellämme mielessämme. 

Onko uskomuksistani kiinni, miten pääsen kehityksessäni eteenpäin. Mitä jos yritän kuitenkin? Joskus tarvitaan kärsivällisyyttä, mutta usein riittää, että tekee jotakin, mikä vie kohti päämäärää. Tärkeintä on olla matkalla, ainakin itselleni riittää, että saan valaistumisen pieniä kokemuksia, ei tarvitse olla valaistunut. Eikä tämän tarvitse olla viimeinen elämäni.  Voin räpiköidä omalla matkallani ja myöntää olevani väärässä - mikä ihana oppimiskokemus!

Voin tutkia millaisen maailmankuvan luon itselleni - ja muuttaa sitä!

Iitissä tulee ihana viikonloppu pysähtymistä sekä muutosvoimaa: Luontoa, pysähtymistä, luovutta, intuitiota, syvempiä arvoja tienviittoina, muutoksen kuulostelua, kanavointia, hyvää ruokaa ja seuraa, muun muassa. Kokoonnumme la-su 29-30.6.2024, ihana miljöö Iitissä, osoitteessa Väärtintie 250, 47610 Kymentaka. Lauantaina klo 10:30-17:30 + vapaaehtoinen iltaohjelma ja sunnuntaina klo 9:30-16:30. KATSO LISÄÄ