Numerologia - näkökulma ihmisen ja elämän ymmärtämiseen

10.06.2024

NUMEROLOGIAA JOKA PÄIVÄ

Kun numerologia on osa elämääni, niin havainnoin joka päivä asioita myös numeroiden valossa, ja opin myös jatkuvasti lisää. Tarotit kertovat paljon numeroiden kautta, myös kello, satunnaisesti elämääni tupsahtavat numerosarjat. Ja tietysti ne ihmiset, joiden numeroita olen saanut tulkita - joskus hyvinkin syvällisesti. Pohtien esimerkiksi ihmissuhteita, elämän tarkoitusta ja merkitystä sekä sielun suunnitelmaa. Monesti elämän haasteet ovat näkyneet numeroiden valossa oppeina kohti sitä puhtaampaa sielua, joka olet. Joku toinen on taas jäänyt jumiin, ja senkin voi auttaa, että ymmärtää, että tilanteesta ja ajatus- ja käyttäytymismalleista voi päästä pois. Ja monesti se on myös tarkoitus, muuttua ja oppia, vaikka pelottaisi tai tuntuu ettei uskaltaisi.

Koen, että myös oppaani ja auttajani puhuvat numeroiden kautta. Saan selvänköistä tietoa tai oivallan intuitiolla jotakin numeroiden valossa. Joskus tapaan ihmisen ja huomaan, että minulle "annetaan" esimerkiksi tämän ihmisen "sielun numerot". Tai tunnistan, että tässä ihmisessä on paljon seiskoja. Tunnistan monesti ihmisen numeroita, laskematta niitä. Ja kun pääsen ne laskemaan, jotenkin kunnioitan ja arvostan niiden merkitystä ja tuota ihmistä, joka elää niiden kanssa, vielä enemmän.  

Luen myös vanhoja aikakausilehtiä, joita saan muutaman kerran luettuina, siinä valossa, että opin ihmisistä aina jotakin lisää. Olen kerännyt mielenkiintoisten julkkisten syntymäaikoja ja kastenimiä.  Monta oivallusta on tullut, kun olen tutkinut heidän numeroitaan. 

Joskus myös karu kohtalo on näkynyt numeroissa - mutta aina meillä ihmisillä on valinta ja oma mahdollisuus vaikuttaa. Joskus vaan numerot ovat todella haastavia - ja kaikki eivät selviä elämän haasteista. Numerot eivät ole hyviä eikä pahoja - sen me ihmiset itse valitsemme. 

Kun numerot merkitsevät kokemuksen ja oppimisen kautta enemmän - niistä saa tietoa ja aavistuksia joka päivä. Ja ne ovat intuition tukena.

Kuvan numeroissa on myös virhe, huomaatko sen? Näin tulkinta menisi hyvinkin pieleen.

Haluaisitko ryhmällesi tai perheellesi oman kurssipäivän tai illan? Lupaan, että varmasti jotakin uutta löytyy!

Päivän kurssi tulossa: Numerologian perusteet, paikkana Floatti, Rakuunamäki, Lappeenranta, osoittessa Soittokunnanraitti 3. Sunnuntaina 15.9.2024, klo 10-16:30.