Kurssipaikka, Lavikanlahti

Maalaismiljöö Savitaipaleen Lavikanlahdella toimii tilana hyvinvointitapahtumiin ja Aurinkokallion koulutustilana kesäkausina syyskuuhun saakka. Talo on 1920- luvulta ja oli Jaanan isän lapsuuden kotipaikka ja Jaanalle lapsuuden mummola. Paikka sijaitsee Savitaipaleen kirkolta noin 5 km päässä. Savitaipaleen kirkolta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut.

Tuvassa on hyvin tilaa työhyvinvointitapahtumiin jopa 10-15 hengelle. Pihapiirissä ja lähimetsässä löytyy tilaa luonto-ohjelmiin. 

Tuvassa mahtuu hyvin rentoutumaan esimerkiksi äänimaljakylpyjen, rumpurentoutusten tai muiden rentoutusmatkojen avulla. 

Aurinkokallio järjestää aktiviteetteja ryhmille, toiminnallaisia tapahtumia, läsnä-olon hetkiä sekä tarot- ja numerologisia tulkintoja.

Miljöö on rauhallinen, tilaa on hyvin sisällä sekä pihapiirissä

Majoittua voi toisessa makuuhuoneessa sekä tuvassa. Tällä hetkellä tuvassa on yksi sänky yhdelle hengelle, levitettävä sohva jatilaa pa tjoille lattialla. Pihalle voi pystyttää teltan tai tulla asuntovaunulla tai autolla, Jaanan luvalla, ja vain kurssin tai tapahtuman yhteydessä.

Varusteina mm: jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin, kaasuliesi, puuhella,

Vesi tulee kaivosta, mutta juomavesi ja ruoan laittoon kannattaa vesi tuoda itse. Vedellä voi hyvin pestä kädet. Tapahtumissa ja koulutuksissa juotavaa vettä tuodaan tarjolle.

Talossa on sisä wc, ei ole hieno, mutta toimii. Ulko wc on tulossa myöhemmin kesällä 2024.

Pihalla, keskellä peltoa on vaatimaton ulkosauna, käyttö sovitaan Jaanan kanssa.Löydät tilan osoitteesta Jokimiehentie 34, 54800 Savitaipale

Kun haluat tulla tutustumaan, sovi aina etukäteen Jaanan kanssa: OTA YHTEYTTÄ

Majoittuminen ei kuulu kurssin tai koulutuksen hintaan. Jos haluat majoittua, kysy Jaanalta lisää. Majoitustilat ja sauna ovat melko vaatimattomia.

Kun olet mukana koulutuksessa, voit majoittua omin varustein Lavikanlahden koulutuspaikan pihalla omassa teltassa tai asuntovaunussa. Pihalla on tilaa, ei sähköä. Sovi majoittumisesta aina Jaanan kanssa.

Savitaipaleelta löytyy muita majoitusvaihtoehtoja.