Tulkinnat

Tulkintoja eri elämäntilanteisiin

Tulkinnat

Tulkinnat ovat itsetuntemuksen kannalta hauskaa puuhaa! Teen tulkintoja numerologian sekä tarot- ja muiden korttien perusteella.  Monesti tulkinnat kertovat enemmän kuin uskookaan, mutta aina ne kannattaa ottaa huumorilla ja katsoa, toteutuvatko ne. Ainakin ne antava näkökulmaa ja itse pyrin antamaan sen näkökulman positiivisessa ja kannustavassa hengessä.

Numerologiset tulkinnat

Teen numerologista tulkintaa henkilön nimen ja syntymäajan perusteella. Kiinnostavia omien numeroiden lisäksi ovat puolison, ystävän tai perheenjäsenten numerot sekä se, minkälainen suhde numeroiden perusteella muodostuu. Morsiamen tai sulhasen numerot suhteessa omiin numeroihin kiinnostava varmasti juuri ennen avioliittoon sitoutumista, vaikkapa polttareissa. Tulkinnat ovat kannustavia ja positiivisia, jotta voidaan saada numeroiden parhaat puolet käyttöön.

Tarot ja muut kortit

Voin tulla tulkintojeni kanssa juhliin tai tapahtumiin. Polttareissa ja hyvinvointitapahtumissa ennustaminen on ollut hauska ohjelmanumero. Jos teitä on enemmän, on mahdollista saada useampi tulkitsija paikalle. Kysy lisää!

Yhdistelmät

Suosittu yhdistelmä on rentoutushetki ja tulkintoja yhdessä vaikkapa yhden tai muutaman kortin perusteella. Sen jälkeen voidaan tulkita yksityisesti. Tulkinnat voidaan yhdistää myös erilaisiin tapahtumiin. Voidaan suunnitella teille oma tapahtuma. 


LAHJAKORTIT

Hoitoihin ja tulkintoihin on saatavana myös lahjakortteja. Voit sopia ajan hakemiseen Lappeenrannan linnoitukseen tai sitten voimme hoitaa asian sähköpostin kautta.AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.