Tilat ja yhteystiedot

Hoitotila ulkoa Lappeenrannan linnoituksessa

Tilat ja yhteystiedot

Hoito- ja koulutustilan käyntiosoite Lappeenrannassa:

Katariinantori 6, 53100 Lappeenranta.

Hoitotilani sijaitsee Lappeenrannan linnoituksessa Katariinantorin takana olevassa punaisessa pitkässä talossa, toinen ovi oikealta. Käänny eteisen jälkeen taakse oikealle. Teen hoitoja ja järjestän koulutuksia sekä hyvinvointitapahtumia. 

Jaanan tekemistä hoidoista saat tietoa tätä kautta. 
AURINKOSALI

Ovesta sisään ja taakse oikealle. Linnoituksen Aurinkosaliin mahtuu rentoutumaan noin 15 ja istuen kuuntelemaan reilu 20 ihmistä. Tämä tila on oiva paikka koulutuksien lisäksi muun muassa hyvinvointitapahtumia, meditoimiseen sekä hoitamisen ryhmiä varten. Teen tässä samassa tilat hoitoja ja valmennuksia.

Meillä on myös pikkuputiikki, myytävänä muun muassa Foodinin ja Arctic Nutritionin sekä suomalaisten pienyrittäjien hyvinvointituotteita ja tietysti myös lahjakortteja.Varaathan aikasi etukäteen.

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

sähköposti: jaana.aurinkokallio@gmail.com


Miten löydät linnoituksen hoitohuoneelle

Kun tulet Lappeenrannan linnoitukseen Lappeenrannan Kaupungin puoleisesta päästä, tule portista sisään, ja Kahvila Majurska jää oikealle ja vihreät makasiinit jäävät vasemmalle. Sen jälkeen jää vasemmalle keltaiset museon rakennukset ja oikealle jää Ortodoksinen kirkko. Pian vasemmalle avautuu Katariinantori, jonka takana on pitkä punainen talo. Torilla on hyvin parkkipaikkoja. Punaisessa talossa, hoitohuone löytyy toinen ovi oikealta, samasta ovesta mm. Luonnonsuojeluliiton toimisto. Eteisen jälkeen känny taakse oikealle Aurinkosaliin. Tervetuloa!
Muut yhteystiedot:

www.aurinkokallio.fi

y-tunnus 1197735-1


Ota yhteyttä:

Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai

jaana.aurinkokallio@gmail.com

tai ota yhteyttä linkin kautta.

Aurinko paistaa, vaikka se ei aina näy!