Kalenteri, Lappi

Kalenteri, Lappi

Osa aikatauluista on varmistamatta, mutta niitä lisätään mahdollisimman pian. Kerro ihmeessä, kiinnostuksestasi, niin panostamme juuri niihin koulutuksiin, mihin on eniten kiinnostusta.


ETÄOPINNOT, MAALISKUU 2022

Intuitiivisen energiahoitajakoulutuksen, 10 päivää, voi nyt suorittaa pääosin verkon kautta. Kokoonnumme Teamsin kautta yhdeksänä tiistana alkaen maaliskuussa 2022. Pakollisen yhden lähipäivän voimme järjestää syyskuussa 2022 Rovaniemellä tai sopimuksen mukaan muualla Lapissa. Enemmän tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä .


KEVÄT/KESÄ 2022

Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 11-12.6.2021 klo 10-17 molempina päivinä. Paikkana Lappi, Inari, kokoontumispaikka varmistuu myöhemmin. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Painotamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla reilun 10 vuoden kokemus reiki kurssien vetämisestä. Hinta 190 + alv 24 %, verollisena 235,60 €. Ilmoittautumismaksu 100 € +alv 24 % eli 124 , jolla varmistat paikkasi. Loppuosa voidaan maksaa 1-2 erässä. Saat runsaan materiaalin mukaasi ja hyvää kokemusta itsen ja toisten hoitamisesta. Lisätietoa Reiki I kurssista. 


Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen alkaa, kun ryhmä on koossa. Luultavasti aloititamme kesällä 2022. Olethan yhteydessä Jaanaan, kun Reiki Master opinnot kiinnostavat sinua Rovaniemellä tai muualla Lapissa. Opinnot kestävät noin vuoden-puolitoista, noin puolet opinnoista voidaan suorittaa etänä. Aurinkokallion Reiki Master perustuu pakollisten aiheiden lisäksi pitkälti osallistujien omiin tarpeisiin ja toiveisiin, jota ajatelleen jokainen tekee opintojen ajaksi oman kehittymissuunnitelman. Pääsyvaatimuksena Reiki I ja Reiki II ja intuituitiivinen hoitaminen koulutukset. Lähipäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Voit tulla myös mukaan, vaikka olet suorittanut Reiki I ja II kurssit muualla (vähintään 2+2 päivää). Lapissa/Rovaniemellä pienryhmäkoulutuksen hinta on 1300 + alv 24 %. Jaana on ohjannut ja vetänyt aikaisemmin 11 Reiki Master ryhmää. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Jaanalta: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa Reiki Master pienryhmäkoulutuksesta.


SYKSY 2022

NLP ja ihmisenä kehittyminen, Rovaniemi, Sonka, la-su, päivämäärä varmistuu myöhemmin, nyt voit vielä vaikuttaa sinulle sopivaan viikonloppuun! Henkisistä arvoista ja vanhoista uskomuksista kohti omaa eheytymista ja oman itsen syvempää kohtaamista. Teemme runsaasti harjoituksia, saamme näkökulmia ja oivalluksia oman polkumme tueksi. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka, osoitteessa Pellontie 1086.  Viikonlopun koulutuksen alennettu hinta on 190 + alv 24 %, kun ilmoittaudut vähintään kuukautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen normaalihinta 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Alustavat Ilmoittautumiset ja päivämäärätoiveet. Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa Hyvän Tuulen talosta. Voimme järjestää myöhemmin:

Reiki I sekä Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, Levi/Kittilä/muu Pohjois-Lapin alue. Kun saamme ryhmän kokoon. Kerro, kun haluat mukaan kurssille. 


NLP ja oma kehittyminen 6 päivää, joka voi olla osa NLP Practitioner, 16 päivän koulutusta. Lisätietoa tulee myöhemmin.Myös Reiki I ja Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen kurssit jatkuvat. Tarkemmat tiedot lähempänä. Kerrothan Jaanalle, kun haluat mukaan.


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.

Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8-10 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun maksamalla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutus tapahtuu muista syistä, ilmoittautumismaksu pidätetään kurssin suunnittelua, matka- ja majoitus- ja muita kuluja vastaan. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä kuukautta ennen kurssia) olet sitoutunut koko kurssimaksun maksamiseen.


Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. 

Varattavissa mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, lähetämme etukäteen kahden päivän kursseista ilmoittautumismaksun, jolla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksun määrä on puolet kurssin hinnasta.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos joudut perumaan, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille (käytettävä vuoden sisällä) tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.


Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!

#Levi-Lapland #VisitLevi #SparksYourSoul