Kalenteri Lappeenranta

Hyvää oloa, iloa, auringon ja välittämisen valoa...

Kalenteri Lappeenranta


MARRASKUU 2021

NLP Practitioner koulutus, 16 päivää, on kansainvälinen ja arvostettu tutkinto. Koulutus alkaa Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannassa, alkaa la-su 20-21.11.2021. Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi -  kehon, mielen ja sielun tasapaino ja yhteys, tunnepuoltakaan unohtamatta. NLP on osa elämää, kokemuksellista, enemmän kuin tietoa. Arvot ja syvemmät arvot johdattavat tavoitteita oikeaan suuntaan. Intuitio auttaa siinä myös ja se on monesti enemmän kuin järki - sen jatkuva kuuntelu voi olla myös tapa elää. Joskus ei-tekeminen toimii paremmin kuin tekeminen. Näkökulmia, oivalluksia, jakamista ja ennen kaikkea oman kehittymisen matkaa, tai työkalujen saamista kohti parempaa elämää. Koulutus järjestään viikonloppuisin. Ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan, koulutus toteutuu, muutama paikka jäljellä. Hinta 1260 + alv 24 %, voidaan maksaa erissä. Paikkoja on vielä kaksi jäljellä. Ilmoittaudu mukaan viimestään to 18.9.2021.  Päivämärät ja enemmän tietoa koulutuksesta tästä. 


NLP ilta – rentoutuminen ja hypnoosi to 25.11.2021 klo 18:00-19:30 Lappeenrannan linnoituksen Aurinkokallion tiloissa. Illan vetää NLP kouluttaja Jaana Kallio. Mietimme meille sopivat suggestiot ja järjestämme aikaa yhteiselle keskustelu/teehetkelle. Teemme illan aikana yhden tai kaksi rentoutusmatkaa, käyttäen myös hypnoosin työkaluja. Ilta on maksuton Suomen NLP yhdistyksen jäsenille, muille on 20 €, voit kuitenkin tulla tutustumaan ilman veloitusta.  Tämä järjestetään vain paikan päällä. Järjestäjänä Suomen NLP yhdistys, Etelä-Karjala. Ilmoittautumiset lyytin kautta  tai jos ei onnistu, niiin Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai puh. 040 527 3126/Jaana.


Hoitovaihtarit, ke 1.12.2021 klo 17-19, reikin ja energiahoidon opiskelijoille ja kertaajille ja muillekin, kun haluat kerrata tai saada lisää hoitokokemusta. Saat tehdä hoidon ja vastaanottaa hoidon - molemmat antavat ja molemmista oppii, jokainen hoitokerta on erilainen. Hoitoaikaa noin 45 min/hoito. Mukaan mahtuu enintään 6 osallistujaa.  Hinta 20 €/kerta, sis. alv:n 24 %. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com


KEVÄT 2022:

NLP ilta – Arvot, osa I, to 20.1.2022 klo 18:00-19:30, HUOM! PAIKKA on Terhin tiloissa osoitteessa Ilkankatu 1, Lappeenranta, betonirappuset alas . Illan vetää Terhi Selonen. Ilta on maksuton Suomen NLP yhdistyksen jäsenille, muille on 20 €, voit kuitenkin tulla kerran tutustumaan ilman veloitusta. Ilmoittautumiset lyytin kautta tai Terhille: terhi.selonen@luukku.com tai puh. 040 521 8968/Terhi. Tämä järjestetään vain paikan päällä. Järjestäjänä Suomen NLP yhdistys, Etelä-Karjala.


Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 29-30.1.2022 klo 9:30-16:30 molempina päivinä. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Reiki II kurssilla mukana symbolit ja kaukoreiki, mukana myös uusia sekä syventäviä asioita Reikin polulla. Painotamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla reilun 10 vuoden kokemus reiki kurssien vetämisestä. Hinta 180 + alv 24 % eli yhteensä 223,20 €. Voidaan maksaa sopimuksen mukaan erissä. Saat runsaan materiaalin mukaasi ja hyvää kokemusta itsen ja toisten hoitamisesta. Reiki I ja II kursseja suositellaan pohjaksi, kun haluat jatkaa Intuitiivinen Energiahoitaja -koulutuksessa. Enemmän tietoa Reiki II kurssista.  


NLP ilta – Arvot ja syvemmät arvot, osa II, to 24.2.2022 klo 18:00-19:30, Lappeenrannan linnoituksen Aurinkokallion tiloissa. Illan vetää NLP kouluttaja Jaana Kallio. Keskustelemme siitä, mikä on minulle tai maailmalle tärkeää. Minkälaisissa tilanteissa arvot muuttuvat? Voimmeko oppia jotakin niiltä, jotka ovat kokeneet paljon ja oppineet niistä? Vastaamme ja kysymme tärkeitä kysymyksiä. Ilta on maksuton Suomen NLP yhdistyksen jäsenille, muille on 20 €, voit kuitenkin tulla tutustumaan ilman veloitusta. Ilmoittautumiset lyytin kautta tai Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai puh. 040 527 3126/Jaana. Tämä järjestetään vain paikan päällä. Järjestäjänä Suomen NLP yhdistys, Etelä-Karjala.


Sisäisen hyvinvoinnin valmentaja -koulutus alkaa maaliskuussa 2022 ja jatkuu vuoden verran . Koulutuksen kesto on 10 lähipäivää sekä toiset noin 10 päivää omaehtoista opiskelua ja valmennusharjoittelua. Tämän lisäksi Teams kokoontumisia 4-6 kertaa. Koulutus tapahtuu enintään 10 hengen pienryhmässä. Koulutus sopii sinulle, joka haluat vielä kehittyä omalla henkisellä tielläsi ja haluat ohjata ja auttaa toisia etenemään kohti omannäköistä parempaa elämää. Koulutus on pitkälti kokemuksellista, työvälineiden haltuunottoa, valmentamisen ja henkisen kehittymisen ajatuksia, oivalluksia, mukana myös runsaasti teoriaa ja asiaa. Koulutus sopii sinulle, joka olet jo vähän kauemmin matkannut henkisellä tiellä, olet ollut asiakkaiden tukijana ja kuuntelu- ja keskusteluapuna henkisissä asioissa. Kevään lähiopetuksen päivämäärät ovat viikonloppuisin la-su: 12-13.3.2022; 23-24.4.2022 sekä 7-8.5.2022 ja syksyn päivät pidetään lauantaisin eli la 13.8.2022, la 19.11.2022 ja la 28.1.2023 sekä la 4.3.2023. Kouluttajana Jaana Kallio, NLP Trainer ja NLP Coach, Personal Coach, takana yli 11 vuotta intuitiivisena ja henkisenä valmentajana, mahdollisesti myös muita kouluttajia.  Koulutuksen hinta: 2370,97 € + alv 24 % = 2940,00 €, voidaan maksaa 1-12 erässä ilman kuluja erissä maksamisesta. Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun 140 €, joka on osa kurssimaksua. Jaana hyväksyy osallistujat. Tästä enemmän tietoa Sisäisen hyvinvoinnin valmentaja -koulutuksesta. 


Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 lähipäivää alkaa la-su 26-27.3.2022. Koulutus kestää lokakuulle 2022. Energiahoitajan opinnot tukevat  kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkistä kasvua. Opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja tietoisuuden ja sydämen avautumiseen.  Teemoina ovat mm. energiahoito, intuition kuuntelu, mielen voima, henkiset arvot , lähi- ja kaukohoito, aurat, chakrat sekä anteeksianto, maadoittuminen ja paljon muuta. Ilmoittautumiset ja varaukset haastatteluun Jaanalle. Aloitamme ensimmäisenä viikonloppuna klo 10 ja päätämme 16:30. Kellonajat jatkossa päätämme ryhmän toiveiden mukaan (ottaen huomioon kulkemisen kauempaa). Suosittelen Reiki I ja/tai II kurssien käymistä ennen tätä. Hinta: 960,00 + alv 24 % = 1190,40 €. Voidaan maksaa 1-10 erässä. Jaana hyväksyy opiskelijat. Ilmoittautuminen ja haastattelut ovat alkaneet. Vahvistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 100 € + alv 24 %.Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä. 


Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, järjestetään kevään aikana viikolla. Kun haluat mukaan, kerro, miten sinulle sopii, päivällä vai iltaisin ja miten tarkemmin?  Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Painotamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla reilun 10 vuoden kokemus reiki kurssien vetämisestä. Hinta 160 + alv 24 % eli yhteensä 198,40 €. Saat runsaan materiaalin mukaasi ja hyvää kokemusta itsen ja toisten hoitamisesta. Lisätietoa Reiki I kurssista. 


SYKSY 2022:

NLP Master Practitioner jatkokoulutus, 16 työpäivää, antaa paljon työvälineitä ja voimavaroja eri elämänalueille sekä antaa näkökulmia sekä työkaluja haasteisiin ja muutoksiin. Koulutus toteutetaan viikonloppuisin, mukana koulutuksen alussa ja lopussa kaksi perjantaipäivää. Aloitamme pe-su 2-4.9.2022 ja päätämme tammikuussa 2023. Koulutuksen hinta on 1282,26 + alv 24% eli yhteensä 1590,00 € Voidaan maksaa erissä. Lisätietoja NLP Master Practitioner 2022 koulutuksesta tästä.


Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen, alkaa syys-lokakuussa 2022. Koulutus on yksilöllinen pienryhmäkoulutuksena toteutuva matka, jonka sisältöön voit vaikuttaa oman suunnitelmasi kautta. Pääsyvaatimuksena Reiki I ja Reiki II ja intuituitiivinen hoitaminen koulutukset. Lähipäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Voit tulla myös mukaan, vaikka olet suorittanut Reiki I ja II kurssit muualla (vähintään 2+2 päivää). Lappeenrannassa pienryhmäkoulutuksen hinta on 1200 + alv 24 %. Tästä lisätietoa.


TULOSSA MYÖHEMMIN:

Intuitiivinen Energiahoitaja, jatkokoulutus, 6 päivää, alkaa kun ryhmä on valmiina. Vahvistaa energiahoidon osaamista, laajentaa omaa kehittymistä ihmisenä ja hoitajana ja tuo myös uutta omaan kehittymiseen ja intuitiiviseen hoitamiseen. Kurssiin pääsyvaatimukset: Oma kehittyminen, riittävä hoitoharjoittelu esimerkiksi vuoden aikana ja 10 päivän Aurinkokallion intuitiivisen energiahoitajan koulutus. Jaana hyväksyy oppilaat. Hinta 860 + alv 24 %. Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä. 
Kaikkiin Aurinkokallion omiin koulutuksiin maksut voi maksaa sopimuksen mukaan erissä (ei lisäkuluja erissä maksamisesta). Pitkät koulutukset voi maksaa 1-10 erässä ja kahden päivän koulutukset 1-3 erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.

Koulutuksiin ilmoittautumiset vähintään kaksi viikkoa ennen, ellei muuta muuta mainittu. Pidempiin kuin kahden päivän koulutuksiin ilmoittautumiset kuukautta ennen alkua. Jos ilmoittautumisaika on mennyt umpeen, kannattaa kysyä, onko paikkoja vielä. Varaat paikkasi koulutuksiin maksamalla ilmoittautumismaksun. Lappeenrannassa ilmoittautumismaksu on 50 € päivän koulutukseen ja 70 € kahden päivän koulutuksiin ja pidempiin koulutuksiin 140 € ellei muuta ole mainittu.


Koulutuspaikka

Lappeenrannassa koulutukset järjestetään pääasiassa Aurinkosalissa. Tilat löytyvät Lappeenrannan linnoituksessa, Katariinantori 6, torin takana punaisessa talossa toinen ovi oikealta. Kun tulet sisään, niin jatka taakse oikealle. Usealla kurssilla  ja tapahtumissa meillä on Aurinkosalin lisäksi käytössämme aikaisemmat Aurinkokallion hoitotilat (hoitotila ja olohuone). Tässä tarkemmat tiedot, niin osaat paikalle. Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoittautumis-/varausmaksu pidätetään.

Peruutusehdot: Aikaisemmin kuin kahta viikkoa ennen kurssia peruutuksesta pidätetään vain ilmoittautumismaksu, sen jälkeen on maksettava puolet kurssimaksusta ja viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu (jos kurssiin sisältyy tarvikkeita, kuten rummuntekokurssista, niin viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen menee koko kurssimaksu). Jos peruuntumiseen tulee pätevä syy (kuten sairastuminen tai muu ylivoimainen este), voimme palauttaa muun kuin ilmoittautumismaksun tai voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille.

Peruuntumisen maksullisuus perustuu siihen, että koulutuksiin ja kursseihin on jo varauduttu etukäteen esimerkiksi

  • varattu ja maksettu tilat ja muut välineet
  • valmisteltu ja tulostettu aineisto
  • mahdolliset matka- ja muut kulut
Eli jos joudut perumaan kahden viikon sisällä ennen koulutusta, niin ei hätää, Vaikka sitoudut koulutuksen maksamaan, niin voit osallistua seuraavalle kurssille.

YLEISTÄ

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme ja koulutuksissamme turvallisuutta muun muassa pienempien ryhmien, turvavälien ja käsihygienian avulla. Kasvomaskin käyttöä kuitenkin suositellaan isommissa ryhmissä, ainakin jos etäisyyttä emme voi pitää kaikissa tilanteissa.

Pitkillä kursseilla varaudumme osittain etätyöskentelyyn. Kaikista koulutuksista vähintään puolet järjestetään lähiopetuksena, epidemiatilanteen takia voimme joutua siirtämään päivämääriä. 


Investointi omaan itseen kannattaa! Tervetuloa!

AURINKOA JA ILOA!

T Jaana