Tunteiden ja menneisyyden käsittelyn viikonloppu - tilattavissa!

Tunteet menevät ja tulevat, minä olen jotakin enemmän...

Tunteiden ja menneisyyden käsittelyn viikonloppu - tilattavissa!

Tunteiden ja menneisyyden käsittelyn viikonloppu järjestettiin Lappeenrannassa syksyllä 2017 ja Levillä edellisenä Talvena. Koulutus on tilattavissa ryhmille eri puolille Suomea.

Tunteiden käsittely koulutusviikonlopun sisältö:

Tiedostamme elämäämme rajoittavia tunteitamme, sisäisiä ristiriitojamme ja uskomuksiamme ja saamme työkaluja niiden käsittelyyn. Käytämme NLP:n menneisyyden käsittelyn ja muita harjoituksia, rentoutumisen ja mahdollisesti luontoterapian tai kehollisia tekniikoita sekä puhdistamisen harjoituksia. 

Paneudumme menneisyyteen ja ahdistaviin tai negatiivisiin tunteisiin. Tunnistamme niitä, jotta saamme niitä käsiteltyä, puhdistettua ja pääsemme helpommin tavoitteisiimme ja voimme elää vapaammin, pienemmällä tunnekuormalla. Taakkana voimme kantaa

·  negatiivisia tunteita

·  sisäisiä ristiriitoja tai

·  rajoittavia uskomuksia

Nämä voivat aiheuttaa jännittyneisyyttä, ahdistusta, ikäviä tunteita, tunteettomuutta tai masentuneisuutta. Tavoitteena on käsitellä näitä tunteita ja jättää hankalia ja ikäviä tunteita ja menneisyyden taakkaa. Ja hyväksyä niitä, joiden kanssa on hyvä oppia elämään. Esimerkiksi jännittyneisyyden tunteesta ei välttämättä pääse kokonaan eroon, mutta sen kanssa on usein helpompi elää, kun tunteen voimakkuus lievenee. 

Tämä koulutus sopii hyvin sekä aiheisiin perehtyneille, että vasta-alkajille. Olet tervetullut mukaan, kun olet mieleltäsi perusterve. Olethan Jaanaan yhteydessä, jos mietit, että onko tämä koulutus juuri nyt sinulle sopiva.

Tunteiden ja menneisyyden käsittelyn viikonloppu järjestettiin Lappeenrannassa syksyllä 2017 ja Levillä edellisenä talvena. Koulutus sai hyvä vastaanoton ja osallistujat saivat mukaansa myös työkaluja näiden asioiden käsittelyyn. Koulutus on tilattavissa ryhmille minimi, 8 henkilöä.


Hinta 160 + alv 24 %/henkilö, yhteensä 198,40 €, minimi 8 henkilöä, sopii hyvin alle 12 hengen ryhmille. Esimerkiksi 8 henkilön koulutus, 1280 + alv 24 %. Tämä hinta on voimassa Lappeenrannan ja Imatran talousaluella. Muilla paikkakunnilla isäksi tulevat mahdolliset kulut matkoista, majoituksesta ja ruokailusta.

Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Intuitiivinen energiahoitaja ja ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio

Lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.