Tulkintoja ja Lapin taikaa, Levi 2015-2016

Tulkintoja ja Lapin taikaa, Levi 2015-2016

TULKINNAT

  • tarot-tulkinnat
  • numerologiset tulkinnat
  • usein myös selvänäköä, kanavointia ja ehkä vielä jotakin muuta, riippuen tulkitsijoista.

Yhden henkilön yhteen tulkintaan menee aikaa puolisen tuntia tai vähän vähemmän. Jos haluat vaikka kahdelle tarotit ja numerologian, varataan aikaa kaksi tuntia. Isommille ryhmille saatavana 15-20 minuutin pikatulkintoja.

Hinta ryhmälle, ensimmäiset 2 h, 190 €, lisätunnit 85 €, hintoihin lisätään alv 24 %. Myös useampi tulkitsija saatavana, kysy lisää. Minimi 2 tuntia.


RENTOUTUSTA JA TULKINTAA

Teidät ohjataan rentouttavalle rummutusmatkalle. Vaihtoehtoisesti mielikuvarentous, meditaatio-ohjaus tai vaikkapa voimaeläinmatka.

Tämän jälkeen yksittäin tai pariskunnille tai ystäville tarot- tai muiden korttien ennustamista tai numerologiaa, usein myös selvänäköä.

Voitte ennustaa itsellenne tai toisillenne erilaisten korttien avulla. Voimme jutella myös taioista, millä toiveet saa yleensä toteutumaan. Isommalle ryhmälle useampi ennustaja saatavilla.

Yksi ennustaja: Hinta ryhmälle 2 - 8 hlö, ensimmäiset 2 h, 240 €, lisätunnit 85 €, Hintoihin lisätään alv 24 % . Useampi ennustaja saatavana, kysy lisää. Minimi 2 tuntia. 


YLEISTÄ

Asiakkaiden kuljetus, paikkavuokrat tai tarjoilut eivät sisälly hintoihin tai ovat saatavana lisämaksusta. Ohjelmiin löytyy upeita paikkoja olla ja ruokailla, nauttia luonnosta ja upeista sisätiloista. Toteutamme toiveitamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tai tulemme mielellään teidän tiloihinne järjestämään ohjelman.

Yhteydenotot: Aurinkokallio/Jaana Kallio puh. +358 40 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.