Tilavinkkejä

MISTÄ TILA TAPAHTUMAAN?


 

AURINKOKALLION TILAT LAPPEENRANNAN LINNOITUKSESSA

Voimme käyttää hyvinvointiohjelmiin, tapahtumiin ja koulutuksiin Aurinkokallion Aurinkosalin tiloja tai sen lisäksi vieressä olevan aikaisemman hoitohuoneen/olohuoneen tiloja Lappeenrannan linnoituksessa ohjelmien järjestämiseen. Molempia tiloja tarvitsemme usein, kun teemme harjoituksia ja  haluamme omaa tilaa ja rauhaa tehdä niitä. Tai kun haluamme vaikka tarjoilut toiseen tilaan ja toisessa on tapahtuma tai koulutus.

 Aurinkokallion Aurinkosaliin mahtuu istumaan tai rentoutumaan noin 20 henkilöä. Meiltä löytyy rentoutumiseen tarvittavat makuualustat, tyynyt ja peitot. Lisää tuoleja löytyy myös. Myös tee/vesitarjouilu vaikka hedelmien tai muun purtavan kera onnistuu myös.

Jos haluatte syödä hyvin, niin naapurista löytyy muun muassa Kahvila Majurska tai Kehruuhuone.


Aurinkokallion tilat löytyvät Lappeenrannan linnoituksesta, osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinantorin takana on pitkä punainen rakennus eli Kristiinan työtuvat. Tämän rakennuksen toisesta ovesta oikealta pääsee Aurinkokallion tiloihin.












SAUNALAUTTA IMATRAN VUOKSELLA

Yhtenä erilaisena ohjelmapaikkana suosittelen Imatran Vuoksella risteilevää saunalauttaa, katso tästä lisää!


Kannattaa varata tilat ja ohjelma ajoissa!


Yhteydenotot Aurinkokallion ohjelmiin: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com  tai ota yhtettä linkin kautta