Seasonaljooga, Suvi Sinkkonen

Seasonaljooga, Suvi Sinkkonen

Seasonaljooga, Suvi Sinkkonen, marraskuun loppuun 2019

Seasonaljoogaa pääset kokeilemaan keskiviikkoisin klo 18:00-19:00 marraskuun loppuun eli 27.11.2019 saakka. Toivon, että unohdat heti ajatuksen siitä, ettet ole tarpeeksi notkea tai ettet ole ikinä joogannut ennen. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi yhtään mitään. Tule rohkeasti kokeilemaan ja hoitamaan ja avaamaan kehoasi joogan avulla.

Syksyn joogaharjoituksella edetään. Jooga alkaa aina alkulämmittelyllä, etenee joogaharjoitukseen ja lopuksi rentoudutaan. Syksy on keuhkojen ja paksusuolen aikaa. Sisäänpäin kääntymisen ja rauhoittumisen aikaa. Tunnilla edetään rauhallisesti ja lempeästi hengitellen, jotta ehdit kuulostella kehoasi asanassa ja opit hengittämään tietoisesti. Syksyn edetessä annetaan enemmin aikaa loppurentoutukselle.

Ota mukaan oma alusta ja halutessasi loppurentoutukseen viltti (käy myös pehmukkeeksi tarvittaessa) Aurinkosalista löytyy joitakin alustoja ja vilttejä. 

Minä olen Suvi. Seasonaljoogaopettaja ja reikienergiahoitaja. Sydänviisaus jooga ja hyvinvointipalvelut on yritykseni nimi.

Tunnin hinta on 10 € käteisellä paikan päällä. Hintaan sisältyy Alv 10%. Voit kysyä ja Ilmoittautua minulle eli Suville p.0505881897 tai suvijjs23@gmail.com

Tilaan mahtuu hyvin 6 henkeä. 

Olet lämpimästi tervetullut!