Rummuntekokurssit

- Yhteyden voi muodostaa myös rummuttamisen kautta -

Rummuntekokurssit

Rummuntekokurssi, ke-pe 2-4.10.2019, Lappeenrannan linnoitus, Aurinkosali ja mahdollisesti muita tiloja. Kurssilla jokainen tekee ohjaajan avustuksella oman rummun ja rumpukapulan. Aikataulut: iltaisin klo 17:30 - 20:00 (tai 21:00), loppuajat ovat noin aikoja. Ohjaajana Anne Vaikko. Rummut tehdään pitkälle käsin Lapin oppien mukaan, rumpu tehdää poron nahasta. 

Iso rumpu maksaa 180 €. Lopullinen rummun koko riippuu nahan koosta. Pienemmän rummun saat 20 € edullisemmin eli 160 euron hintaan. Ilmoita ehdottomasti ilmoittatuessasi, jos haluatkin pienemmän rummun. Useimmiten iso rumpu soi paremmin, joten sen takia itse suosin isompaa rumpua (Jaana). Lapselle voi tehdä myös ihan pienen rummun, kysy sen hintaa erikseen.

Kuluista maksetaan Aurinkokalliolle (rummuntekotarpeet ja vuokra) 130 € (sisältää alv:n 24 % sekä 50 € ilmoittautumismaksun), joka laskutetaan erikseen ennen kurssia ja kurssille tullessa Annelle maksetaan 50 €/hlö käteisellä rummunteon ohjauksesta ja pientarvikkeista. 

Ota mukaan kurssille oma ämpäri ja pyyhe, ei liian hyvät. Jos omistat ruuvipuristimet, niin ota mukaan vaikka useammat. Rumpuun voit kerätä luonnosta jotakin merkityksellistä, vaikka pieniä kiviä, luupaloja, sulkia tms.

Voit käyttää myös pieniä kristalleja tai joitakin muita lahjoja.

Jos mahdollista, kannattaa etsiä itselle sopiva puukapulan rummu soittokapulaksi. Rummut värjätään kasvivärein. Näitä värejä voimme esimerkiksi käyttää:

  • ruskea (voi ottaa talteen vaikka viikon käytetyt kahvipurut)
  • keltainen (kurkuma, on valmiina)
  • punainen (punajuuri)
  • sininen (mustikka, mustikkamehu)
  • violetti (marja-aronia, on valmiina)
  • vaaleampi nahka, karkeaa suolaa
  • voit tuoda muitakin luonnonvärejä mukanasi

Puukehikko on mahdollista petsata punaruskealla petsillä.

Ota eväitä jos tarvitset, juomapullo ja muistiinpanovälineet kannattaa ottaa mukaan. Rummunteko-ohjeet saat sähköisesti kurssin alettua.

Lisätiedot kurssista: Anne Vaikko, nauruloitsu@gmail.com tai tekstiviestillä puhelimeen puh. 046 9080 509. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.

Huom. Kannattaa varata oma kurssi ajoissa, sillä rumpuja tekemään mahtuu vain rajallinen määrä rummuntekijöitä. Sitovat ilmoittautumiset kurssille 12.9. mennessä, jotta saamme kaikki tarvikkeet hankittua. Paikkasi varmistuu, kun olet maksanut koko 130 € (50 € ilmoittautumismaksu + 80 € tarvikkeista). Ja muistathan paikan päällä Annelle käteisellä 50 € ensimmäisenä rummuntekopäivänä.

Jos peruutat ennen 12.9., vain 50 € ilmoittautumismaksu pidätetään. Sen jälkeen sitoudut maksamaan koko laskutetun 130 €, koska tarvikkeet on silloin hankittu. Jos jotakin sattuu, niin sitten seuraavalle kurssille. Jos tulee ylivoimainen este, niin ilmoita mahdollisimman pian. Muutetaan tilausta, jos vielä voidaan.

Taas on ihana ryhmä ja upeita rumpuja tulossa!