Rummuntekokurssit

Rummuntekokurssit

Rummuntekokurssi, ma-ke 29-31.10.2018, Lappeenrannan linnoitus, Aurinkokallion tilat. Kurssilla jokainen tekee ohjaajan avustuksella oman rummun ja rumpukapulan. Aikataulut: iltaisin klo 17:30 - 20:00, loppuajat ovat noin aikoja. Ohjaajana Anne Vaikko. Rummut tehdään pitkälle käsin Lapin oppien mukaan, rumpu tehdää poron nahasta. Huom. Sitovat ilmoittautumiset kurssille ti 16.10. mennessä, jotta saamme kaikki tarvikkeet hankittua.

Kuluista maksetaan Aurinkokalliolle (rummuntekotarpeet ja vuokra) 105 € (sisältää alv:n 24 %), joka laskutetaan erikseen ennen kurssia ja kurssille tullessa Annelle maksetaan 50 €/hlö käteisellä rummunteon ohjauksesta ja pientarvikkeista. Eli yhteensä rumpu maksaa 155 €. Rumpu on keskikokoinen soikea rumpu (mitat n. 45/35 cm, korkeus ja leveys).On mahdollista tehdä myös pienempi  rumpu esimerkiksi lapselle. 

Suurempi soikea tai pyöreä rumpu on saatavilla 20 € lisämaksusta, kun tilataan etukäteen isompi kehikko ja nahat. Joten jos haluat isomman rummun, joten kerro siitä kun ilmoittaudut kurssille (Iso pyöreä tai iso soikea rumpu).

Ota mukaan kurssille oma ämpäri ja pyyhe, ei liian hyvät. Jos omistat ruuvipuristimet, niin ota mukaan vaikka useammat. Rumpuun voit kerätä luonnosta jotakin merkityksellistä, vaikka pieniä kiviä, luupaloja, sulkia tms.

Voit käyttää myös pieniä kristalleja tai joitakin muita lahjoja.

Jos mahdollista, kannattaa etsiä itselle sopiva puukapulan rummu soittokapulaksi. Rummut värjätään kasvivärein. Näitä värejä voimme esimerkiksi käyttää:

  • ruskea (voi ottaa talteen vaikka viikon käytetyt kahvipurut)
  • keltainen (kurkuma, on valmiina)
  • punainen (punajuuri)
  • sininen (mustikka, mustikkamehu)
  • violetti (marja-aronia, on valmiina)
  • vaaleampi nahka, karkeaa suolaa
  • voit tuoda muitakin luonnonvärejä mukanasi

Puukehikko on mahdollista petsata punaruskealla petsillä.

Ota eväitä jos tarvitset, juomapullo ja muistiinpanovälineet kannattaa ottaa mukaan. Rummunteko-ohjeet saat sähköisesti kurssin alettua.

Lisätiedot kurssista: Anne Vaikko, nauruloitsu@gmail.com tai tekstiviestillä puhelimeen puh. 046 9080 509. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.
Lisätietoa