Oma polku -kasvuryhmä

Yhdessä olemme enemmän

Oma polku -kasvuryhmä

Oma polku - kasvuryhmä, 4 iltaa, alkaa Lappeenrannassa, linnoituksessa, Aurinkokallion tiloissa:

  • Oma polku -kasvuryhmä alkaa to 15.2.2018 klo 18-20. Muut illat ovat: to 8.3; ti 10.4. sekä ti 8.5.2018, kokoonnumme klo 18-20 näinä iltoina (muutokset mahdollisia,jos nämä ajankohdat eivät sovi kaikille). Neljän illan (kerrallaan kaksi tuntia) hinta on 95 €, sisältää alv:n 24 %. Voidaan maksaa vaikka kahdessa erässä.
  • Syyskaudella 2018 ti 2.10.2018 klo 18-20. Sovimme ensimmäisellä kokoontumisella kolme muuta iltaa syyskaudelle. Syyskauden neljän illan (kerrallaan kaksi tuntia) hinta on 95 €, sisältää alv:n 24 %

Oma polku kasvuryhmä on erilainen kehityspolku eri ihmisille. Se voi olla polku - iloon ja valoon, itsensä ja toisten parempaan hyväksymiseen ja arvostamiseen. Tai inhimillisyyteen ja ymmärrykseen siitä, miten paljon voimme tehdä itsemme ja toistemme hyväksi. Se voi olla menneisyyden mörköjen tai pelkojen käsittelyä, jotta oman itsen ilo ja valo pääsee esille. Se voi olla polku uupumuksesta oman itsen hyvinvoinnin huomioon ottamiseen entistä paremmin. Oma polku kasvuryhmä haastaa omaa itseämme kehittymään, pysähtymään ja huomamaan, että mikä elämässä on minulle todella tärkeää. Kun oma tie tai polku löytyy, sen tunnistaa ilosta ja voimasta, mitä siitä saa. 

Monesti tekeminen onkin ei-tekemistä: pysähtymisen ja itsensä kuuntelun hyväksymistä, ihmettelemistä, katsomista, että mitä tapahtuu. Kollegani puhuu siitä, että jotta voi tulla perhoseksi, tarvitaan ensin toukkavaihe. Tärkeä kehityksen vaihe, joka jossain vaiheessa johtaa johonkin ihan uuteen. Omassa elämässä olen huomannut, että hyvää ja ainutlaatuista ja omaa ei synny kiireellä tai hosuen. 

Monesti stressaava ympäristö saa myös omaa stressitasoa nousemaan - saamme keinoja pysäyttää oravanpyörää, tehdä uudenlaisia päätöksiä saada omaa tilaa ja aikaa.Omaa kehoa kuunnellen olemme lähimpämä alitajuntaamme ja omaa herkkyyttämme mennä oikeaan suuntaan ja lähemmäs sitä, mitä minun kuuluu tehdä, mikä on oma tehtäväni.

Ryhmässä keskustelemme, teemme harjoituksia ja käsittelemme asioita mm. kirjallisuuden ja eri näkemyksien ja ajatusmallien kautta. Suunnitelman mukaan on tulossa näitä kokonaisuuksia (muutokset mahdollisia):

  • Intuitiivisuuden kuuntelu ja kehittäminen
  • Pysähtyminen ja rentoutuminen, yhteiset energiahoitamisen ja hiljentymisen hetket
  • Vanhoista asioista ja tunteista irtipäästäminen
  • Anteeksianto menneisyydestä vapautumisen menetelmänä
  • Alitajunnan ja oman kehon viestien kuuntelu
  • Kysymysten tekemistä ja vastauksien kuulostemista
  • Ideoita ja oivalluksia mikä minulle on tärkeää, ja miten voin edistää oman polun suuntaan kulkemista
  • Mitä ryhmä tai yksilöt tarvitsevat, mahdollisuuksien mukaan

Tähän ryhmään voit ilmoittautua, kun olet kiinnostunut viemään omaa kasvuasi eteenpäin. Voi olla jo pitkällä henkisellä ja itsen kehittämisen tiellä tai vasta sen alussa. Olet tervetullut ja ihan varmasti opimme myös toisiltamme.

Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen eli 8.2.2018. Osallistujia mahtuu mukaan kahdeksan, joten kannattaa varata oma paikka heti.  

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.