NLP valmennusryhmä

NLP valmennusryhmä

NLP valmennusryhmä

Ryhmässä voimme oppia, keskustella, tutkia ja kokeilla (esim. tavoitteita, tunteita, uskomuksia jne.) käyttämällä NLP menetelmiä ja harjoituksia. Aiheena ensimmäisellä kerralla on mielle-editointi. Mielikuvat vaikuttavat tunteisiin, joten niitä muuttamalla voimme muuttaa suhtautumistamme ja usein myös ympäristö muuttuu sen myötä. 

Seuraavilla kerroilla niitä teemoja, joita ryhmäläiset toivovat.  Tämä on erinomainen tapa oppia oman kokemuksen, näkökulmien ja harjoituksien kautta, mitä kaikkea NLP:n avulla voi tehdä. 

Ryhmä sopii hyvin aloittelijoille ja jonkun verran jo NLP:hen perehtyneille. Voit tulla mukaan, vaikka sinulla olisi enemmänkin kokemusta NLP:n saralla, sillä aina oppii uutta itsestä ja harjoituksista ja tulee aina uusia sovelluksia. Sopii hyvin sinulle, jos suunnittelet pidempiä NLP:n opintoja ja haluat tutustua aiheeseen kokemuksen kautta. Kokoonnumme jatkossa kevään aikana, miten yhdessä sovimme, 2-3 kertaa, kokoontumiskerrat sovitaan yhdessä. Myös muina kertoina on mahdollisuus olla mukana etänä.  

Voit hyötyä NLP ryhmästä, kun

  • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä
  • Haluat viedä tavoitteitasi eteenpäin (se voi tapahtua myös helposti)
  • Haluat haastaa omaa ajatteluasi ja ajatusmallejasi
  • Olet kiinnostunut NLP Practitioner koulutuksesta tai Henkisen valmentajan koulutuksesta
  • Haluat saada hoitajana syvyyttä asiakkaan ymmärtämiseen ja kuunteluun j
  • Haluat saada konkreettisia työkaluja (näkökulmia, ajattelutapoja, harjoituksia) asioiden, menneisyyden, tunteiden käsittelyyn

Ryhmään voi sopimuksen mukaan osallistua myös etänä (kevään 2021 aikana se on myös suositeltavaa).Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.