NLP Johdanto ja NLP Practitioner, Lappeenranta 2018

Kauneus löytyy sisältä...

NLP Johdanto ja NLP Practitioner, Lappeenranta 2018

Ilmainen NLP Tutustumisilta                                                                                                                                                                          eli NLP:n esittelytilaisuus järjestetään Lappeenrannan linnoituksessa Aurinkokallion tiloissa 


NLP Johdantokoulutus, 3 päivää, järjestetään Lappeenrannan linnoituksessa Aurinkokallion tiloissa. Voit osallistua näistä jompaan kumpaan koulutukseen:

  • huhtikuussa pe-su 27-29.4.2018, päivittäin klo 9-16.
  • syyskuussa  pe-su 7-9.9.2018,  päivittäin klo 9-16. 

Johdantokoulutuksessa käydään läpi NLP:n perusasioita, miten NLP toimii ja mihin asioihin NLP:n menetelmiä voidaan käyttää. Teemme myös paljon harjoituksia, joten pääset kokeilemaan myös itse. Opimme myös ihmisten erilaisuudesta ja NLP:n perusperiaatteista. Yleistä tietoa johdannosta ja NLP Practitioner koulutuksesta.


NLP Practitioner koulutus järjestetään Lappeenrannan linnoituksessa ajalla huhtikuu 2018 tai syyskuu 2018 - tammikuu 2019, paikkana Aurinkokallion toimitilat Lappeenrannan linnoituksessa tai suuremmalla ryhmällä toiset tilat. Koulutus on 16 työpäivän mittainen ja toteutetaan pääasiassa viikonloppuisin päivisin klo 9-16. Mukana on kaksi perjantaipäivää. Päivämäärät:

pe-suJohdanto 27-29.4.2018 tämä tai syyskuula-suilmoitetaan myöhemmin
pe-suJohdanto 7-9.9.2018 tämä tai huhtikuula-suilmoitetaan myöhemmin
la-suilmoitetaan myöhemmin
pe-suilmoitetaan myöhemmin
la-suilmoitetaan myöhemminEnsimmäiset kaksi näistä eli huhtikuun tai syyskuun kolmen päivän jakso on samalla NLP Johdantokoulutus. Voit valita niistä toisen, Kolmen päivän johdantokoulutuksessa saat hyvän käsityksen siitä, mitä NLP on ja mihin sitä voi käyttää. Teemme jo heti johdantoviikonloppuna paljon erilaisia NLP harjoituksia ja tutustumme toisiimme.


Aurinkokallion NLP Practitioner koulutuksessa NLP teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä. Näitä voimme yhdistää NLP-menetelmiin tilanteen mukaan.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan, vuorovaikutustaitojaan, kehittää tavoitteitaan tai muuttaa käyttäytymis- tai ajattelumallejaan. Aurinkokallion NLP Practitioner antaa välineitä erityisesti niille, joille oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä on tärkeää. Teemme paljon harjoituksia ja saat mukaasi kattavan paketin NLP materiaalia. 

Jos olet jo tutustunut NLP:hen jollakin tavoin, niin kurssin käyminen antaa sinulle työkalut käyttöön paremmin, syvemmin, luovemmin. Kannattaa kokeilla! Olet tervetullut myös ilman aikaisempaa kokemusta.

Enemmän tietoa NLP:stä tästä.

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia. Koulutuksen pakollisesta sisällöstä ja koulutuksesta yhdistyksen sääntöjen mukaan saa enemmän tietoa tästä.


Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus; mahdollisesti mukana muita kouluttajia. Jaanalla on kokemus lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä. Tarkemmin Jaanan kokemuksesta tästä.

Hinta:

  • Kolmen päivän NLP Johdantoviikonloppu, 200 € + alv 24 % (verollinen 248)
  • NLP Practitioner, 16 työpäivää, 1100 + alv 24 % (verollinen 1364)
  • Johdantokurssin hinta vähennetään koko koulutuksen hinnasta, jos olet ensin ilmoittautunut NLP Johdantoon ja haluat jatkaa koko kurssille
  • Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä
  • Monissa ammateissa maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
  • Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen koulutuksen alkua.

Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

#aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus

Lisätietoa