NLP Luonto Practitioner, Lappi 2017 ja 2018

Luonto ja NLP yhdessä ovat enemmän!

NLP Luonto Practitioner, Lappi 2017 ja 2018

d58a89109bb0a9c93588dc7dfcd73d37.jpgNLP Luonto Practitioner alkaa johdantokoulutuksella helmikuussa 2018 Levillä. 17 päivän NLP Practitioner koulutus järjestetään 3-4 päivän jaksoissa Lapin eri luontokohteissa.

NLP Luonto Practitioner johdanto Levi/Lappi, 3 pv, pe-su 23-25. helmikuuta 2018

Johdantokoulutus järjestetään Levillä ja läheisissä Lapin luontokohteissa. NLP ja luonto, pysähtyminen ja ekoterapian ja rentoutumisen ja läsnäolon tärkeimmät elementit yhdistyvät tämän pitkän viikonlopun aikana. Teemme luonto- ja NLP harjoituksia, tutustumme toisiimme ja saat käsityksen siitä, mitä NLP, Luonto ja niiden yhdistäminen tuo tullessaan.

Koulutus alkaa pe 23.2.2018 klo 10 alkaen Hullun Poron kokoustiloissa ja päätämme su klo 16. Lauantain tai osan päivää koulutus (sään salliessa) ulkona tai luonnon läheisyydessä. Järjestämme kyydit yhteiskyydein. Johdannon jälkeen voit halutessasi jatkaa koko 17 työpäivän koulutukseen. Ilmesesti Hullu Poro ja Taivaan Valkeat on tätä aikana hyvin täynnä. Koulutuspaikka varmistetaan tähän mahdollisimman  pian.


NLP Luonto Practitioner Levi/Lappi, 17 pv

Kiinnitämme 17 työpäivän pituisen NLP Luonto Practitioner koulutuksen aikana luontoyhteyden syventämiseen ja arvostamiseen sekä ihmisenä kasvamiseen. NLP ja Lapin ainutlaatuinen luonto, itsen käsittely ja läsnäolo tässä hetkessä yhdistyvät tämän koulutuskokonaisuuden aikana. Koulutus järjestetään Lapin luontokohteita hyödyntäen, siten että jokaiseen koulutuskokonaisuuteen kuuluu jonkin verran ulkona tehtäviä harjoituksia, sovellettua NLP:tä luonnossa tai retki johonkin luontokohteeseen.

Kurssipaikat valitaan niiden luonnon läheisyyden ja rauhallisuuden sekä suhteellisen edullisen hintatason perusteella. Retkipaikkoina ovat muun muassa Särkitunturi sekä Pallaksen alue. Parilla kokoontumiskerralla meillä käytössämme upea mökkikokokonaisuus järven rannalla Meltauksessa. Yhtenä kurssipaikkana käytössämme on myös Tunturikeimiö Muonion puolella, Jerisjärvellä, Keimiötunturin juurella. Tästä tietoa enemmän majoitus- ja retkikohteistamme kurssin aikana (muutokset mahdollisia). Voit pyytää Jaanalta viimeiset tiedot majoituskohteista ja niiden hinnoista.

Järjestämme majoitukset mahdollisimman edullisesti/kohtuullisin kustannuksin. Osassa paikoista ruokailemme ulkona. Majoitus- ja ruokailu- ja kuljetuskustannuksiin kannattaa varautua. Järjestämme myös yhteiskyytejä.

Enemmän tietoa NLP:stä tästä.

Katso tästä enemmän mitä luonto voi tuoda mukanaan NLP:n maailmaan.


Aikataulu 2018 NLP Luonto Practitioner koulutukseen :


to-su7-10.6.2018 (päivät 7-10)
pe-su
23-25.2.2018, johdanto (päivät 1-3)
pe-su24-26.8.2018 (päivät 11-13)
pe-su20-22.4.2018 (HUOM: muuttunut aika, päivät 4-6)to-su20-23.9.2018 (päivät 14-17)


Retkikohteet ja majoitusmahdollisuudet ja alustavat aikataulut ilmoitetaan osallistujille ajoissa. Pääsääntöisesti aloitamme kurssipaikalla jakson ensimmäisenä päivänä klo 10 alkaen ja päätämme viimeisenä päivänä klo 16. Alustavien aikataulujen mukaan aloituspäivän koulutusaika on klo 10-17, välipäivien klo 10-18 ja viimeisen päivän klo 10-16. Aikatauluihin voi tulla muutoksia muun muassa retkien tai yhteisten kokoontumisten kanssa iltaisin.

Aurinkokallion NLP Luonto Practitioner koulutuksessa NLP:n ja ekoterapian ja luonto ja retket -teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä. Läsnäolon ja hiljaisuuden merkitys Lapin luonnossa ja ainutlaatuisessa ympäristössä korostuu.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää luontoyhteyttään, itsetuntemustaan, vuorovaikutustaitojaan, kehittää tavoitteitaan tai muuttaa käyttäytymis- tai ajattelumallejaan. Aurinkokallion NLP Luonto Practitioner antaa välineitä erityisesti niille, joille oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä ja luonnon arvostaminen on tärkeää. 

Saat mukaasi koulutuskansion ja kattavan paketin kirjallista materiaalia.

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia. Koulutuksen pakollisesta sisällöstä ja koulutuksesta yhdistyksen sääntöjen mukaan saa enemmän tietoa tästä.

Yleistä NLP:stä tästä.

Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus; mahdollisesti mukana muita kouluttajia. Jaanalla on kokemus lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä. Tarkemmin Jaanan kokemuksesta tästä.

Voit tulostaa esitteen NLP Luonto Practitioner koulutuksesta tästä. 

Hinta:

  • Kolmen päivän NLP Luonto Practitioner Johdantoviikonloppu, 240 € + alv 24 % (verollinen 297,60)
  • NLP Luonto Practitioner, 17 työpäivää, 1280 + alv 24 % (verollinen 1587,20)
  • Johdantokurssin hinta vähennetään koko koulutuksen hinnasta, jos olet ensin ilmoittautunut NLP Johdantoon ja haluat jatkaa koko kurssille
  • Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä
  • Monissa ammateissa maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
  • Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen koulutusta. 
  • Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varata paikka ajoissa.

Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

#levilapland #aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus #luonto #ekoterapia #nlpluontopractitioner #hyvinvointi