NLP Luonto Practitioner, Lappi 2018

Luonto ja NLP yhdessä ovat enemmän!

NLP Luonto Practitioner, Lappi 2018

NLP:n ja Lapin luonnon parhaat puolet yhdistyvät tämän 17 päivän koulutuksen aikana. Teemme luonto- ja NLP harjoituksia, tutustumme NLP:n mahdollisuuksiin työ- sekä henkilökohtaisessa elämässä. Mukana myös retkiä, harjoituksia luonnossa, läsnäoloa, rentoutumista sekä ekoterapiaa ja tarinoita sekä ajatuksia luonnon ja ihmisen vuorovaikutuksesta.

Koulutus alkaa pe-su 24-26.8.2018 NLP:n 3 päivän Johdantokoulutuksella Tunturikeimiön upeassa ympäristässä, Muoniossa Jerisjärventiellä. Aloitamme perjantaina klo 11 ja päätämme su noin klo 15. Voit halutessasi osallistua ensin kolmen päivän johdantoon ja päättää osallistumisestasi 17 päivän koulutukseen sen jälkeen. 

Seuraava koulutuskokonaisuus pidetään ihanassa mökkiympäristössä Meltauksessa pe-su 21-23. syyskuuta 2018.


NLP Luonto Practitioner Lappi, 17 pv

Kiinnitämme 17 työpäivän pituisen NLP Luonto Practitioner koulutuksen aikana luontoyhteyden syventämiseen ja arvostamiseen sekä ihmisenä kasvamiseen. NLP ja Lapin ainutlaatuinen luonto, itsen käsittely ja läsnäolo tässä hetkessä yhdistyvät tämän koulutuskokonaisuuden aikana. Koulutus järjestetään Lapin luontokohteita, tarinoita ja luonnon ihmeitä hyödyntäen, siten että jokaiseen koulutuskokonaisuuteen kuuluu jonkin verran ulkona tehtäviä harjoituksia, sovellettua NLP:tä luonnossa tai retki johonkin luontokohteeseen.

Kurssipaikat valitaan niiden luonnon läheisyyden ja rauhallisuuden sekä suhteellisen edullisen hintatason perusteella. Parilla kokoontumiskerralla meillä käytössämme upea mökkikokokonaisuus järven rannalla Meltauksessa. Yhtenä kurssipaikkana käytössämme on myös Tunturikeimiö Muonion puolella, Jerisjärvellä, Keimiötunturin juurella, josta pääsemme retkelle upeaan Pallaksen ympäristöön. Tästä tietoa enemmän majoitus- ja retkikohteistamme kurssin aikana (muutokset mahdollisia). Voit pyytää Jaanalta viimeiset tiedot majoituskohteista ja niiden hinnoista.

Majoitus- ja ruokailu- ja kuljetuskustannuksiin kannattaa varautua. Järjestämme myös yhteiskyytejä retkipaikoille ja mahdollisuuksien mukaan majoituspaikkaan.

Kertaajat  17 päivän NLP Luonto practitioner koulutukseen, kun olet aikaisemmin suorittanut NLP Practitioner koulutuksen, vähintään 132 tuntia - alennus 30 % hinnasta, muutama paikkaa varattu kertaajille.

Enemmän tietoa NLP:stä tästä.

Katso tästä enemmän mitä luonto voi tuoda mukanaan NLP:n maailmaan.


Aikataulu 2018 NLP Luonto Practitioner koulutukseen :

pe-su

24-26.8.2018, johdanto, päivät 1-3
pe-su7.9.6.2019, päivät 11-13
to-su
20-23.9.2018, päivät 4-7
to-su22-25.8.2019, päivät 14-17
pe-su3-5.5.2019, päivät 8-10Alustavat kelloajat, 3 päivää, pe-su: pe 11-18: la 9-17 sekä su 9-15.

Alustavat kelloajat, 4 päivää, to-su: to 16-20; pe 9-18: la 9-18 sekä su 9-15. 

Aikatauluihin voi tulla muutoksia muun muassa retkien tai yhteisten kokoontumisten kanssa iltaisin.

Aurinkokallion NLP Luonto Practitioner koulutuksessa NLP:n ja ekoterapian ja luonto ja retket -teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä. Läsnäolon ja hiljaisuuden merkitys Lapin luonnossa ja ainutlaatuisessa ympäristössä korostuu.

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää luontoyhteyttään, itsetuntemustaan, vuorovaikutustaitojaan, kehittää tavoitteitaan tai muuttaa käyttäytymis- tai ajattelumallejaan. Aurinkokallion NLP Luonto Practitioner antaa välineitä erityisesti niille, joille oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä ja luonnon arvostaminen on tärkeää. 

Saat mukaasi koulutuskansion ja kattavan paketin kirjallista materiaalia.

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia. Koulutuksen pakollisesta sisällöstä ja koulutuksesta yhdistyksen sääntöjen mukaan saa enemmän tietoa tästä.

Yleistä NLP:stä tästä.

Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus; mahdollisesti mukana muita kouluttajia. Jaanalla on kokemus lähes 10 vuoden ajalta lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä. Tarkemmin Jaanan kokemuksesta tästä.

Hinta:

  • Kolmen päivän NLP Luonto Practitioner Johdantoviikonloppu, 240 € + alv 24 % (verollinen 297,60)
  • NLP Luonto Practitioner, 17 työpäivää, 1280 + alv 24 % (verollinen 1587,20)
  • Johdantokurssin hinta vähennetään koko koulutuksen hinnasta, jos olet ensin ilmoittautunut NLP Johdantoon ja haluat jatkaa koko kurssille
  • Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä
  • Monissa ammateissa maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
  • Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen koulutusta. 
  • Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varata paikka ajoissa.

Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

#levilapland #aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus #luonto #ekoterapia #nlpluontopractitioner #hyvinvointi


Lisätietoa