NLP Luonto Practitioner kurssipaikkoja ja luontoympäristöä

Ihmisten ja luonnon välinen yhteys muuttaa maailmaa

NLP Luonto Practitioner kurssipaikkoja ja luontoympäristöä

YLEISTÄ

Olemme järjestäneet kurssipaikat siten, että majoitus on suhteellisen edullista ja luonto on lähellä. Aikatauluihin voi tulla pieniä muutoksia mm. retkien ja lentojen ja muiden kuljetuksien takia.


MUONIO, JERISJÄRVI, Johdanto, pe-su 24-26.8.2018

Tunturikeimiö on upea, luonnon rauhassa oleva kurssipaikka. Käytössämme on majoitustila Kieppi sekä sauna, kota ja mukavat yhteiset sisätilat.  Täältä käsin voimme vierailla ja tehdä luontoharjoituksia Särkitunturin ja Pallaksen maisemissa.

MELTAUS, toinen opintokokonaisuus, pe-su 20-23.9.2018

Upea, luonnonrauhassa oleva mökkikokonaisuus. Tämä paikka mahdollistaa harjoitukset pihapiirissä sekä retket luonnossa järvi- ja metsäympäristössä. Saamme myös saunoa, olla nuotiolla ja nauttia luonnon läheisyydestä. Majoitukset ovat 2-3 hengen huoneissa tai vaikka omassa teltassa, jos haluat.


Seuraavien jaksojen majoituspaikat tulevat olemaan lähellä upeita luontopaikkoja. Kurssipäivät ja paikat päivitetään tähän ja ilmoitetaan osallistujille.

Muutokset mahdollisia ja ilmoitetaan kurssilaisille mahdollisimman pian.

Sovitut kurssi- ja majoituspaikat esite tästä.   

Kysy Jaanalta enemmän, jos kaipaat yhteiskyytejä.

Voi ilmoittautua tai kysyä tarkemmin  Jaana, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.