NLP Luonto Practitioner kurssipaikkoja ja luontoympäristöä

Ihmisten ja luonnon välinen yhteys muuttaa maailmaa

NLP Luonto Practitioner kurssipaikkoja ja luontoympäristöä

YLEISTÄ

Olemme järjestäneet kurssipaikat siten, että majoitus on suhteellisen edullista ja luonto on lähellä. Aikatauluihin voi tulla pieniä muutoksia mm. retkien ja lentojen ja muiden kuljetuksien takia.


ÄKÄSLOMPOLO
, JOHDANTO ja ensimmäinen opintokokonaisuus pe-su 23-25.2.2018 

Koulutuspaikkana 7 Fells Hostel ja sen luontoympäristö, osoitteessa Kartanontie 2. Aloitamme perjantaina, kuten muinakin päivinä klo 10 ja päätämme sunnuntaina klo 16. Hiitämään pääsee parin sadan metrin päästä, ja laskettelemaan pääsee vaikka ennen tai jälkeen koulutuspäivien. Voit varata Jaanalta huonepaikan yhteismajoituksessa tai majoittua muualle Äkäslompolon alueella.


MUONIO, JERISJÄRVI, toinen opintokokonaisuus, pe-su 20-22.4.2018

Tunturikeimiö on upea, luonnon rauhassa oleva kurssipaikka. Käytössämme on majoitustila Kieppi sekä sauna, kota ja mukavat yhteiset sisätilat.  Täältä käsin voimme vierailla ja tehdä luontoharjoituksia ainakin Pallaksen maisemissa.

MELTAUS, kolmas opintokokonaisuus, to-su 7-10.6.2018 sekä  päätösjakso,  to-su 20-23.9.2018

Upea, luonnonrauhassa oleva mökkikokonaisuus. Tämä paikka mahdollistaa harjoitukset pihapiirissä sekä retket luonnossa järvi- ja metsäympäristössä. Saamme myös saunoa, olla nuotiolla ja nauttia luonnon läheisyydestä. Majoitukset ovat 2-3 hengen huoneissa tai vaikka omassa teltassa, jos haluat.


Neljännen jakson kurssipaikka tulee olemaan edelleen lähellä upeita luontopaikkoja.

Muutokset mahdollisia ja ilmoitetaan kurssilaisille mahdollisimman pian.

Sovitut kurssi- ja majoituspaikat esite tästä.  

Kysy Jaanalta enemmän, jos kaipaat yhteiskyytejä.

Voi ilmoittautua tai kysyä tarkemmin  Jaana, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.


Lisätietoa