Myötävirtaan - kohti iloa ja hyvää oloa!

Yritä vähemmän ja ole enemmän. Ei elämässä ole kiire. On hyvä pysähtyä aina välillä, jotta voi tuoda taas jotakin uutta.

Myötävirtaan - kohti iloa ja hyvää oloa!

Myötävirtaan, iloa ja hyvää oloa kohti, kahden päivän koulutus, on tilattavissa ryhmille.

Soudamme monesti vastavirtaan. Yritämme liikaa, ehkä keskitymme vääriin asioihin. Ratkaisu on pysähtyminen, oman kehon kuuntelu ja tämän hetken huomaaminen. Kun pysähtyy, niin vene lähtee kääntymään automaattisesti myötävirtaan. Jos on kovin stressaantunut, on hyvä vain pysähtyä enemmän ja useammin. Stressi pitää meitä soutamassa vastavirtaan ja voimat vähenevät.

  • Meitä on opetettu yrittämään enemmän, jaksamaan, ponnistelemaan, painamaan hampaat irvessä tai läpi harmaan kiven
  • Myötävirtaan ajattelun mukaan moni asia tapahtuu helpommin, kuin itsestään, ilolla ja kiitollisuudella
  • Entä jos välillä, vaikka lomalla tai retkellä, antaisi asioiden sujua omalla painollaan
  • Niukkuusajattelun mukaan aina tarvitaan enemmän, mikään ei riitä, eikä koskaan jää aikaa nauttia elämästä
  • Kun pääsemme niukkuusajattelusta kiitollisuusajatteluun, huomaamme, mikä on hyvin ja mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä, minkä asioiden takia kannattaa tehdä - ilolla, kiitollisuudella ja rakkaudella!

Teemoina ovat lisäksi muutos, henkinen ajattelu, oman polun löytäminen, pysähtyminen ja oman kehon kuuntelu. Monesti asiat lähtevät oikeaan suuntaan, kun luovutamme ja  päästämme irti. Annamme asioiden tapahtua, omalla tavallaan, omalla painollaan. Lisää myötävirtaan ajattelusta tästä.

Tämä kurssi on järjestetty tammikuun lopulla 2018 Lappeenrannan linnoituksessa ja edellisenä talvena Levillä Hullun Poron tiloissa. Kurssien sisältö oli osallistujien toiveiden mukaan vähän erilainen. Molempien kurssien palaute oli erinomaista ja kokemus oli kaikkille hyvin antoisa ja henkilökohtainen. Koko porukka lähti kursseilta innostuneena ja enemmän rauhan ja ilon tilassa, kuunnellen oma intuitiotaan ja omaa kehoaan. Ja odottaen taas uutta ja mielenkiintoista kurssia ja yhteistä kokoontumista.

Näkökulmaa myötävirtaan -ajattelusta blogissani.

Harjoituksilla on tutkittu NLP:n rakenteellinen pohja ja osa niistä on kehollisia tai tietoisen läsnäolon tai rentoutuksen sovelluksia. 

Vetäjänä hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio.

Hinta 160 + alv 24 %/henkilö (yhteensä 198,40 €), minimi 8 henkilöä. Tämä hinta on voimassa Lappeenrannan - Imatran talousalueilla.  Esimerkiksi kymmenen hengen kahden päivän koulutus 1600 + alv 24 %. Muualla järjestettäviessä lisäksi tulevat mahdolliset kulut matkoista, majoituksesta ja ruokailusta. Kannattaa kysyä tarjous!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. 

Tervetuloa mukaan!


,


Lisätietoa