Savitaipaleen Lavikanlahti: hyvinvointiin, koulutuksiin

Koulutustilana tupa

Savitaipaleen Lavikanlahti: hyvinvointiin, koulutuksiin

Maalaismiljöö Savitaipaleen Lavikanlahdella toimii tilana hyvinvointitapahtumiin ja Aurinkokallion koulutustilana kesäkausina toukokuusta syyskuuhun. Talo on 1920- luvulta ja oli Jaanan isän entinen kotipaikka ja Jaanalle lapsuuden muistojen paikka. Paikka sijaitsee Savitaipaleen kirkolta noin 5 km päässä. Savitaipaleen kirkolta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut.

Tuvassa on hyvin tilaa työhyvinvointitapahtumiin jopa 15-20 hengelle ja pihapiirissä on hyvin tilaa myös luonto-ohjelmiin. Tilassa mahtuu hyvin rentoutumaan esimerkiksi äänimaljakylpyjen, rumpurentoutusten tai muiden rentoutusmatkojen avulla. Aurinkokallio järjestää myös muita hyvinvointiohjelmia, toiminnallaisia tapahtumia, läsnä-olon hetkiä sekä tarot- ja numerologisia tulkintoja, nyt mukana myös astrologiaa. Tulkinnan voit sopia pienemmälle tai jonkin verran suuremmalle hengen ryhmälle tähän tilaan. Myös valmennukset harjoituksineen toimivat hyvin tässä tilassa ja sään salliessa myös ulkona.

Enemmän tietoa rentoumisen ohjelmistä tätä kautta. 

Lisää tietoa tulkintoja ja taikaa ohjemista. 

Tästä löytyy lisää hyvinvointiohjelmia ryhmille. 

Muita tapahtumavaihtoehtoja tätä kautta. 

Koulutuksien aikana tila toimii jatkossa sopimuksen mukaan ja eri maksusta majoitustilana. 

Perustietoa (majoittuminen ei ole vielä mahdollista):

  • Miljöö on rauhallinen, tilaa on hyvin sisällä sekä pihapiirissä
  • Majoittua voi kolmessa tilassa sisällä. Kaksi makuuhuonetta ovat yhteydessä toisiinsa. Tilaa majoittumiseen on myös tuvassa. Tällä hetkellä tuvassa on yksi sänky, levitettävä sohva ja paljon tilaa patjoille lattioilla. Pihalle voi pystyttää teltan.
  • Varusteina mm: jääkaappi, kahvi- ja vedenkeitin, kaasuliesi, puuhella, 
  • Vesi tulee kaivosta, mutta juomavesi ja ruoan laittoon kannattaa vesi tuoda itse. Vedellä voi hyvin pestä kädet. Tapahtumissa ja koulutuksissa juotavaa vettä tuodaan tarjolle.
  • Talossa on sisä wc, ei ole hieno, mutta toimii. Ulko wc on tulossa myöhemmin.
  • Pihalla, keskellä peltoa on ulkosauna, käyttö sovitaan Jaanan kanssa.


Majoittuminen ei kuulu kurssin tai koulutuksen hintaan. Jos haluat majoittua, kysy Jaanalta lisää.  • Kun olet mukana koulutuksessa, voit majoittua omin varustein Lavikanlahden koulutuspaikan pihalla omassa teltassa tai asuntovaunussa. Pihalla on tilaa, ei sähköä. Sovi majoittumisesta aina Jaanan kanssa.
  • Savitaipaleelta löytyy muitakin majoitusvaihtoehtoja. 

Löydät tilan osoitteesta Jokimiehentie 34, 54800 Savitaipale. Jos olet tulossa tutustumaan, esimerkiksi tulevan tapahtuman suunnittelun takia, niin sovi käynti Jaanan kanssa, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com