Kaukohoidot ja tulkinnat

Kaukohoidot ja tulkinnat

ENERGIAHOIDOT KAUKOHOITONA

Energialla ei ole esteitä ajan ja paikan suhteen. Hoitaja on kanava, jonka avulla rakkauden energia löytää perille. Hoito perustuu hoitajan keskittyneeseen läsnäolon tilaan ja sydämen aikomukseen. Oppaat ja auttajat sekä Jaanan intuitio on mukana kaikissa Jaanan tekemissä hoidoissa. 

Voit tilata yhden hoidon, kolme hoitoa tai tai viisi. 

Hoidon voi tilata hoitajan tulkinnalla tai ilman. Joka kertaa tulkintaa ei tule, joten otetaan se ilolla vastaan, milloin sen saa.

Hoidon voi tilata myös toiselle hänen luvallaan tai ryhmälle. Usein ryhmähoidot ovat voimakkaita tai sitten herkkiä ehkä erilaisia. Jokainen hoito erilainen, kuten se on myös lähihoidossa. Ja uskon, että hoidot muuttuvat ihmisen kehityksen ja maapallon kehityksen myötä.


ENERGIAHOITOJEN KAUKOHOIDOT

 1. Yhden kerran hoito 40 min, 40 €
 2. Yhden kerran hoito 60 min, 50 €
 3. Kolmen kerran sarja 40 min, 99 €
 4. Kolmen kerran sarja 60 min,120 €
 5. Viiden kerran sarja 40 min, 130 €
 6. Viiden kerran sarja 60 min, 155 €

Sarjat tulee käytää kolmen kuukauden sisällä niiden tilaamisesta. Jos mahdollista, sovitaan sarjojen päivät ja ajat jo niitä varattessa tai jos se ei helposti onnistu, niin parissa osassa.

 • Voit tilata hoitajan kirjoittaman intuitiivisen tulkinnan hoidon kokemuksesta ja mahdollisesti kanavoidut viestit, sähköpostilla hintaan 30 €. Hoitosarjoihin mahdollista saada kaksi viestiä, yht. 60 € (alussa ja lopussa). Tulkintaa ei aina tule, joten kun näin käy, voin tehdä yhtä tulkintaa vastaan yhden ylimääräisen 40 min hoidon tai palauttaa maksamasi summan tulkinnasta takaisin.
 • Voit ostaa aina kaukohoidon itsellesi. Jos haluat ostaa sen toiselle, niin hoitoon tarvitaan hänen lupansa. Jos läheinen on niin sairas, että lupaa ei voi kysyä, niin olethan yhteydessä Jaanaan.
 • Voit kysyä Jaanalta tarjouksen, jos tarvitset vaikka kaksi tai 10 kaukohoitoa tai esimerkiksi kestohoidon seuraavan kuukauden ajalle.
 • Voit tilata kaukohoidon myös pienryhmälle, jonka voitte ottaa vastaan ryhmässä. Ryhmän (2-8 osallistujaa) yhden kerran kaukohoito 40 min, 70 € tai 60 min 80 €. Voit pyytää myös tarjouksen useamman kerran hoidosta.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 €%.


Ohje kaukohoidon varaamiseen:

 • Sovi Jaanan kanssa aika kaukohoidon tai ajankohdat hoitosarjan vastaanottamiseen. Ilmoita Jaanalle samalla nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos hoito tulee jollekin toiselle tai ryhmälle niin varmista, vastaanottaja tai ryhmä on antanut luvan hoidon vastaanottamiseen. Sovi erikseen, jos haluat hoitajan tulkinnan hoidosta. 
 • Kaukohoitojen varaukset: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä -linkin kautta. 
 • Hoida maksu Jaanan ilmoittamalle Aurinkokallion tilille. Lähetä Jaanalle maksukuitti, jos aika on viiden päivän sisällä. 
 • Huolehdi, että voit ottaa kaukohoidon tai hoitosarjat rauhassa vastaan sovittuna aikana. Varmista, että sinua tai teitä ei häiritä ja että puhelimet on laitettu mielellään lentokonetilaan.
 • Jos olet tilannut hoitajan tulkinnan, saat sen yleensä samana tai hoitoa seuraavana päivänä.  Tulkintaa voi mielellään vastata.


TULKINNAT PUHELIMESSA TAI TEAMSIN KAUTTA

 • Henkilökohtainen numerologia
 • Kahden ihmisen numerologia (esim. pariskunta, äiti ja lapsi jne.)
 • Tarot/intuitiiviset tulkinnat

Tulkintojen hinnat 59 €/tunti. Alle tunnin tulkinnat: 40 min 45 €, 30 min 40 €. Yleensä yhden henkilön numerologiaan kuluu 30-60 min. Tarot tulkinnat kestävät yleensä 30-60 min. Kun tulkitaan vain tärkeimmät, saadaan tuntiin mahtumaan molempia. Perusteellisempaan yhden henkilön tulkintaan kannattaa varata molempiin tulkintoihin 90-120 min.

Ohje tulkintojen varaamiseen:

 • Sovi Jaanan kanssa tulkinta-aika (päivämäärä, aloitusaika ja kesto).  Ilmoita Jaanalle samalla nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. 
 • Hoida maksu Jaanan ilmoittamalle Aurinkokallion tilille  tai maksu sovittuun aikaan sumupin kautta (kun voit hoitaa pankkimaksuja puhelimellasi). Lähetä Jaanalle maksukuitti, jos aika on viiden päivän sisällä. 
 • Soita Jaanalle numeroon 040 527 3126 sovittuun aikaan tai sovi Jaanan kanssa Teams aika ja anna hänelle sähköpostiosoitteesi. Tällöin saat Jaanalta sähköpostiisi linkin tulkintaan (Teams kokoukseen).


INTUITIIVINEN JA NLP OHJAUS

 • Intuitiivinen ja NLP ohjaus, sisältää keskustelua tai harjoituksia tarpeen mukaan, 69 €/tunti. Toimii hyvin myös Teamsin kautta tai jos haluat, niin puhelimitse.
 • Varaa Jaanalta aika ja hoida maksu yllä olevan ohjeen mukaan.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.


BACH KUKKATIPAT

 • Kun haluat saada Bachin kukkatipat tukemaan hyvinvointiasi, niin voin lähettää ne postissa. Laskutan tippojen tekemisestä ja postikuluista 25 € ja lisäksi yhteiseen keskusteluun kuluva aika. Varaa aika Jaanan kanssa keskusteluun, jotta saadaan sinulle sopivat kukkatipat. Esim. puolen tunnin keskustelu 40 € + posti ja tipat 25 € = yhteensä 65 €.
 • Varaa Jaanalta aika ja hoida maksu yllä olevan ohjeen (ohje tulkintojen varaamiseen) mukaan.


Jaanalla on parin vuosikymmenen kokemus energiahoidoista ja kaukohoitojen ja tulkintojen tekemisestä. Jaana tekee myös hermoratahierontaa, intuitiivisia energiahoidon ja hieronnan yhdistelmiä, intialaista päähierontaa, reiki-hoitoa, Access Bars ja Acces Facelift hoitoja sekä tarot- ja numerologisia tulkintoja, NLP- ja henkistä ohjausta. 

Tietoa lähihoitona tehtävistä hoidoista, valmennuksista sekä tulkinnoista saat tästä.Kaukohoito ja puhelintulkintojen varaukset: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä -linkin kautta. 

Kun tulee kysyttävää tai soittoajat: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 

Olet minulle tärkeä ja teen työtä sydämelläni. Ole ihmeessä yhteydessä ja kysy, kun tulee kysyttävää. Ystävällisesti Jaana.