Kalenteri Levi , Lappi

Kun ihmiset kohtaavat sydämen tasolla, syntyy uutta ja ainutlaatuista - maailma muuttuu paremmaksi meidän kauttamme. Se on joka ikisen meidän tehtävämme.

Kalenteri Levi , Lappi

KALENTERI LAPPI 2019

Jaanan vastaanotto Lapissa (päivämääriin voi tulla pieniä muutoksia):

  • kevään aikana 2020, päivämäärät tarkentuvat
  • 8-14. heinäkuuta 2020, Levin keskustassa tai sen tuntumassa, paikka varmistuu lähempänä.

Teen hoitoina intuitiivisia hoitoja, hermoratahierontaa sekä NLP- ja intuitiivisia ohjauksia ja tarot- ja numerologisia tulkintoja. 


Tunnin aika on 65 €, sis. alv 24 %.
Enemmän tietoa pohjoisen hoidoista tästä, 
Varaathan ajat etukäteen! Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com 

Varattavissa myös mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!


Koulukset ja tapahtumat Lapissa ja Levillä:

Tulossa, 2020:

Mahdollisesti Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen kevätpuolella Levi/Ylläs alueella. Ilmoitathan kiinnostuksestasi. Ajankohta tarkentuu.


Heinäkuu, Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen Levi, 11-12.7.2020, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. Kurssin hinta 175 + alv 24 % yhteensä 217,00 €, josta ilmoittautumismaksun osuus 75 €. Varaat paikkasi ilmoittautumismaksun maksamalla. Lisää tietoa kurssista.


Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen opinnot ovat käynnissä koko ajan. Koulutukseen voit hakea, kun olet käynyt Reiki I ja Reiki II koulutuksen. Jaana hyväksyy oppilaat. Lähipäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Lapissa pienryhmäkoulutuksen hinta on 1170 + alv 24 %. Mahdollisuus aloittaa nyt kevätkaudella 2020 tai heinäkuussa Levillä Tästä lisätietoa.


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.


Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksut Lain kurssielle ovat 75/150 €, jonka maksamalla varaat paikkasi kurssille. Kahden päivän tai lyhyemmille kursseille ilmoittautumismaksu on 75 € ja pidemmissä 150 €.

Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutkseen on sitova. 

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen on maksettava puolet kurssimaksusta ja kahta viikkoa ennen kurssia tai sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos peruutukselle on muu syy, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.

Peruuntumisen maksullisuus perustuu siihen, että koulutuksissa on jo jouduttu varautumaan

  • varattu ja maksettu tilat ja muut välineet
  • valmisteltu ja tulostettu aineisto
  • matka-, majoitus- ja muut kulut

Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!