Kalenteri, Lappi

Kun ihmiset kohtaavat sydämen tasolla, syntyy uutta ja ainutlaatuista - maailma muuttuu paremmaksi meidän kauttamme. Se on joka ikisen meidän tehtävämme.

Kalenteri, Lappi

Varattavissa mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!


Käynnissä oleva koulutus Reiki I ja II kurssin käyneille, vielä voit hakea mukaan:

Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen, Usui shiki ryohon mukainen sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä on käynnissä koko ajan ja voit olla Jaanaan yhteydessä, kun tunnet olevasi valmis tähän hoitamisen ja henkisen kasvun koulutukseen. Koulutus perustuu osittain itsesi tekemään oman kehittymisen suunnitelmaan. Seuraava kokoontuminen sovitaan yhdessä Levin tai Rovaniemen alueelle, kysy Jaanalta tarkemmin. 

Koulutukseen voit hakea, kun olet käynyt Reiki I ja Reiki II koulutuksen. Jaana hyväksyy oppilaat. Koulutuspäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Pieni osa (reilusti alle puolet) koulutuspäivistä voidaan järjestää etäopetuksena. Lapissa pienryhmäkoulutuksen hinta on 1170 + alv 24 %. Josta ilmoittautumismaksu 200 €. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä. Koulutus jatkuu ja siihen voi tulla, kun opettajan kanssa siitä sovitaan. Koulutus kestää yleensä vuoden - puolitoista vuotta. Tästä lisätietoa.NÄMÄ KOULUTUKSET TULOSSA MYÖHEMMIN, KUN KIINNOSTUNEITA ON RIITTÄVÄSTI:

INTUITIIIVINEN ENERGIAHOITAJA, JOHDANTO 2 PV

Intuitiivisen Energiahoitamisen johdantoviikonloppu/mielikuvien voima koulutus. Järjestetään näillä näkymin kesällä 2021 Rovaniemen lähiympäristössä. Koulutuksessa käydään läpi energiahoitamisen ja intuition käytön perusasioita sekä perehdytään mielikuvien käyttämiseen.  Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään 6. Lapin johdantoviikonlopun hinta on 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta eli 125 €.  Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Ensimmäiseen viikonloppuun ei ole pääsyvaatimuksia. Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä. 


NLP Practioner, JOHDANTO 2 PV

Syksyllä 2021, Rovaniemen lähialue. Hinta, päivämäärät ja tiedot tarkentuvat. Tämä kurssi voi olla osa 16 päivän Aurinkokallion koko koulutuksen opintoja. Lisätietoa NLP Practitioner koko kurssi opinnoista, 16 pv, linkissä esimerkki vastaavasta tulevasta Lappeenrannan koulutuksesta. 


Tämä on mahdollista johdantokoulutuksen jälkeen:

INTUITIIIVINEN ENERGIAHOITAJA, 10 PV

Intuitiivinen energiahoitajakoulutus toteutetaan pienryhmä- ja monimuotokoulutuksena ja se edellyttää myös itsenäistä opiskelua. Koulutus alkaa johdantokoulutuksella kesällä 2021 Rovaniemellä. Pidempi koulutus jatkuu tämän jälkeen reilun vuoden ajan, Jaana hyväksyy koulutukseen osallistujat. Kokoonnumme 6 päivänä (Johdanto + 4 päivää), päivämäärät (ja paikat Levin ja lähikuntien alueella) selviävät myöhemmin, painottuen syksyn ja kesän aikaan ja niin, että ne sopivat osallistujille, osa opinnoista suoritetaan etäopetuksena (4 päivän osuus). Lapin koko intuitiivinen energiahoitaja -koulutuksen 10 päivästä lähipäiviä on 6 ja loput 4 päivää suoritetaan etäopetuksena ja erillisinä tehtävinä aineistoon tutustumisena sekä kirjallisuuteen perehtymällä. Koko 10 päivän koulutuksen investointi on 1270 €+ alv 24 %, josta ilmoittautumismaksun osuus on 200 € + alv 24 %. Koulutus kestää noin (vähän reilun) vuoden. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 ja enintään 12. Ilmoittautua voi alustavasti ja esittää toiveita koulutuspaikaksi. Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä.


Myös Reiki I ja Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen kurssit jatkuvat. Tarkemmat tiedot lähempänä. Kerrothan Jaanalle, kun haluat mukaan.


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.


Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8-10 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun maksamalla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutus tapahtuu muista syistä, ilmoittautumismaksu pidätetään kurssin suunnittelua, matka- ja majoitus- ja muita kuluja vastaan. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä kuukautta ennen kurssia) olet sitoutunut koko kurssimaksun maksamiseen.


Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koronatilanteen takia kesällä 2020, ilmoittautuminen on sitova vasta 10 päivää ennen koulutuksen alkamista.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos joudut perumaan, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille (käytettävä vuoden sisällä) tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.


Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!

#Levi-Lapland #VisitLevi #SparksYourSoul