Kalenteri, Lappi

Kurssipaikkamme Rovaniemen Sonka

Kalenteri, Lappi

KESÄKUU 2021

Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 19-20.6.2021, Rovaniemi, Sonka. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä, painotamme Reiki kursseillamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla on yli 10 vuoden kokemus lukuisien Reiki kurssien vetämisestä. Tämä on pohja Reiki II kurssille tai suositeltava koulutus syksyllä tulevaan Energiahoitajan johdantokoulutukseen. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka,  osoitteessa Pellontie 1086. Molempina päivinä keittolounas + sämpylä, 10 €. Koulutuspaikasta ja majoituksesta ja käytännön asioista lisätietoa suoraan Kaisalta: kaisa@hyvantuulentalo.fi tai puh. 050 522 5801. Hinta: 193,55 + alv 24 % yhteensä 240,00 €, josta ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta eli 120,00 € (lasku kahdessa erässä). Varaat paikkasi ilmoittautumismaksun maksamalla. Paikkoja pienessä ryhmässä vielä jäljellä. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Lisää tietoa kurssin sisällöstä tästä.


Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen, koulutus on käynnissä, tähän voi hakea mukaan. Lähipäivät Rovaniemellä ti-ke 22-23.6.2021, kellonajat varmistetaan. Usui shiki ryohon mukainen sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä on käynnissä koko ajan ja voit olla Jaanaan yhteydessä, kun tunnet olevasi valmis tähän hoitamisen ja henkisen kasvun koulutukseen. Koulutus perustuu osittain itsesi tekemään oman kehittymisen suunnitelmaan. Koulutukseen voit hakea, kun olet käynyt Reiki I ja Reiki II koulutuksen. Jaana hyväksyy oppilaat. Koulutuspäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Tilanteen mukaan osa (noin puolet) koulutuspäivistä voidaan järjestää etäopetuksena. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka,  osoitteessa Pellontie 1086. Koulutuspaikasta ja majoituksesta ja käytännön asioista lisätietoa suoraan Kaisalta: kaisa@hyvantuulentalo.fi tai puh. 050 522 5801. Tämän pienryhmäkoulutuksen hinta on 1170 + alv 24 %. Josta ilmoittautumismaksu 200 €. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä. Koulutuksen voi aloittaa, kun opettajan kanssa siitä sovitaan. Koulutus kestää yleensä vuoden - puolitoista vuotta. Koulutukseen voi ilmoittautua Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Tästä lisätietoa.


SYYSKUU 2021

NLP JA HENKINEN TIE, Rovaniemi, Sonka, la-su 11-12.9.2021. Henkisistä arvoista käytännöllisiin harjoituksiin ja kohti omaa eheytymista ja oman itsen syvempää kohtaamista, näkökulmia ja oivalluksia henkisellä tiellä. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka, osoitteessa Pellontie 1086.  Molempina päivinä keittolounas + sämpylä, 10 €. Koulutuspaikasta ja majoituksesta ja käytännön asioista lisätietoa suoraan Kaisalta: kaisa@hyvantuulentalo.fi tai puh. 050 522 5801. Viikonlopun hinta on 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Tämän koulutusviikonloppu voi olla osa Aurinkokallion NLP ja henkinen tie 6 pv koulutusta (josta tämä viikonloppu on osa)  tai NLP Practitioner 16 työpäivän koko kurssin opintoja (josta tämän jäljellä 14 päivää). Linkissä esimerkki vastaavasta 16 päivän tulevasta Lappeenrannan koulutuksesta.


INTUITIIIVINEN ENERGIAHOITAJA, JOHDANTO 2 pv, la-su 18-19.9.2021, Rovaniemen Sonka, Hyvän Tuulen talo. Aloitamme lauantaina klo 10:30,  päätämme klo 17, ja sunnuntaina kokoonnumme klo 9-16.  Koulutuksessa käydään läpi energiahoitamisen ja intuition käytön ja oman kehittymisen perusasioita sekä perehdytään mielikuvien (samalla tunteiden), käyttämiseen ja muuttamiseen.  Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka,  osoitteessa Pellontie 1086. Molempina päivinä keittolounas + sämpylä, 10 €. Koulutuspaikasta ja majoituksesta ja käytännön asioista lisätietoa suoraan Kaisalta: kaisa@hyvantuulentalo.fi tai puh. 050 522 5801. Koulutus toteutuu, kun osallistujia on vähintään 6. Lapin johdantoviikonlopun hinta on 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta eli 125 €, jolla varaat paikkasi kurssille. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Tähän viikonloppuun ei ole pääsyvaatimuksia, toki Reikin osaaminen (Reiki I koulutus kesäkuussa 2021) ja muut vaihtoehtohoidot tuovat hyvää pohjaa koulutukseen. Koulutukseen voi ilmoittautua Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä. TULOSSA kesällä ja syksyllä 2022:

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITAJA, 10 PV

Intuitiivinen energiahoitajakoulutus toteutetaan pienryhmä- ja monimuotokoulutuksena ja se edellyttää myös itsenäistä opiskelua. Koulutus alkaa johdantokoulutuksella kesällä 2021 Rovaniemellä, Sonka, Hyvän Tuulen talo. Pidempi koulutus jatkuu tämän jälkeen reilun vuoden ajan, Jaana hyväksyy koulutukseen osallistujat. Kokoonnumme 6 päivänä (Johdanto + 4 päivää), päivämäärät  selviävät myöhemmin, painottuen syksyn ja kesän aikaan ja niin, että ne sopivat osallistujille, osa opinnoista suoritetaan etäopetuksena (4 päivän osuus). Lapin koko intuitiivinen energiahoitaja -koulutuksen 10 päivästä lähipäiviä on 6 ja loput 4 päivää suoritetaan etäopetuksena ja erillisinä tehtävinä aineistoon tutustumisena sekä kirjallisuuteen perehtymällä. Koko 10 päivän koulutuksen investointi on 1270 €+ alv 24 %, josta ilmoittautumismaksun osuus on 200 € + alv 24 %. Koulutus kestää noin (vähän reilun) vuoden. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 ja enintään 10. Ilmoittautua voi alustavasti ja esittää toiveita koulutuspaikaksi. Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä.


Myös Reiki I ja Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen kurssit jatkuvat. Tarkemmat tiedot lähempänä. Kerrothan Jaanalle, kun haluat mukaan.


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.


Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8-10 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun maksamalla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutus tapahtuu muista syistä, ilmoittautumismaksu pidätetään kurssin suunnittelua, matka- ja majoitus- ja muita kuluja vastaan. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä kuukautta ennen kurssia) olet sitoutunut koko kurssimaksun maksamiseen.


Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. 

Varattavissa mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, lähetämme etukäteen kahden päivän kursseista ilmoittautumismaksun, jolla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksun määrä on puolet kurssin hinnasta.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos joudut perumaan, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille (käytettävä vuoden sisällä) tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.


Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!

#Levi-Lapland #VisitLevi #SparksYourSoul