Kalenteri, etäkoulutukset ja muut paikkakunnat

Kalenteri, etäkoulutukset ja muut paikkakunnat


ROVANIEMI, SYKSY 2022

NLP ja henkisyys: tutustumisviikonloppu, Rovaniemi, Sonka, la 17.9. ja su 18.9.2022, molempina päivinä klo 9:30-16:00. NLP:n mahdollisuuksista, henkisistä arvoista ja vanhoista uskomuksista kohti omaa eheytymista ja oman itsen syvempää kohtaamista. Teemme harjoituksia, saamme näkökulmia ja oivalluksia oman polkumme tueksi. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka, osoitteessa Pellontie 1086.  Viikonlopun hinta on 220 €  + alv 24 % josta ilmoittautumismaksun osuus 60 € + alv 24 %.  Ilmoittauduthan vähintään kuukautta ennen kurssin alkua. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Koulutus on osa kaksi päivää NLP ja henkisyys, 6 päivän koulutuksesta, josta loput päivät voidaan toteuttaa myöhemmin. Ilmoittautumiset Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Varaathan paikkasi viimeistään 15.8.2022. Enemmän tietoa Hyvän Tuulen talosta.


LÄHI/ETÄKOULUTUS: Intuitiivinen energiahoitajakoulutus, 10 päivää, joista neljä lähipäivää ja kuusi etäpäivää sekä hoitoharjoitteluja sekä itsenäisiä tehtäviä. Koulutus alkaa lähipäivinä Rovaniemellä  la-su 24-25.9.2022, klo 10:00-16:30. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka, osoitteessa Pellontie 1086. Toinen lähiviikonloppu järjestetään Rovaniemellä syksyllä 2023. Koulutuksen hinta on 1100,00 + alv 24 %, josta ilmoittautumismaksun osuus 140 + alv 24 %. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2022 mennessä. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä. Jaana hyväksyy opiskelijat. Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä . 


Tulossa myöhemmin:

Reiki I sekä Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, Levi/Kittilä/muu Pohjois-Lapin alue. Kerro, kun haluat mukaan kurssille. 

Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen alkaa näillä näkymin syksyllä 2023. Kerrothan, kun olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Opinnot kestävät vuoden-puolitoista, noin puolet opinnoista voidaan suorittaa etänä. Aurinkokallion Reiki Master perustuu pakollisten aiheiden lisäksi pitkälti osallistujien omiin tarpeisiin ja toiveisiin, jota ajatelleen jokainen tekee opintojen ajaksi oman kehittymissuunnitelman. Pääsyvaatimuksena Reiki I ja Reiki II ja intuituitiivinen hoitaminen koulutukset. Opiskelupäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla, voit käydä nämä hyvin myös Kaisan Hyvän Tuulen talon kursseilla tai olla etänä Lappeenrannan kursseilla. Voit tulla myös mukaan, vaikka olet suorittanut Reiki I ja II kurssit muualla (vähintään 2+2 päivää). Lapissa/Rovaniemellä pienryhmäkoulutuksen hinta on 1300 + alv 24 %. Jaana on ohjannut ja vetänyt aikaisemmin 14 Reiki Master ryhmää. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Jaanalta: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa Reiki Master pienryhmäkoulutuksesta.Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.

Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8-10 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun maksamalla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutus tapahtuu muista syistä, ilmoittautumismaksu pidätetään kurssin suunnittelua, matka- ja majoitus- ja muita kuluja vastaan. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä kuukautta ennen kurssia) olet sitoutunut koko kurssimaksun maksamiseen.


Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. 

Varattavissa mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, lähetämme etukäteen kahden päivän kursseista ilmoittautumismaksun, jolla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksun määrä on puolet kurssin hinnasta.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos joudut perumaan, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille (käytettävä vuoden sisällä) tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.


Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!

#Levi-Lapland #VisitLevi #SparksYourSoul