Aurinkohoito, kuu-ja intiaanihoito

Aurinko hoitaa...

Aurinkohoito, kuu-ja intiaanihoito

YLEISTÄ JAANAN ENERGIAHOIDOISTA

Kun aloitan energiahoidon, voisin kertoa siitä sinulle esimerkiksi näin:

Energia tulee minun kauttani, olen siinä rakkaudellisen energian välittäjä, kanava. Minun kauttani tuleva energia voi koskettaa sinua syvältä ja pintaan voi tulla kipeitäkin vanhoja tai käsittelemättömiä asioita. Niissä ei ole kuitenkaan mitään pelättävää, olen sinun vieressäsi koko ajan. Monesti niitä asioita tulee, jotta voit päästää vanhoista asioista niistä irti.  Anna vain asioiden ja olojen tulla ja mennä. Ja rentoudu ja rauhoitu parhaasi mukaan. Joskus mitään erityistä ei tule, voit rentoutua ja nauttia hoidosta, mutta hoito vaikuttaa joka tapauksessa. Saat sen hoitamisen hetkessä, mikä on sinulle hyväksi.


Hoidon jälkeen:

Tunteet tai vanhat pelot tai häpeä voivat tulla pintaan. Hoidon jälkeen voi olla ihana olo tai sitten ärsyttää ihan kaikki. Voit tuntea itsesi hyvin herkäksi tai avoimeksi, ja voit myös suojata itseäsi varaamalla omaa aikaa ja olemalla yksin tai luottavien ihmisten seurassa. Voi tulla (yleensä vuorokauden sisällä) kylmää, värinää, nuhaa, pientä kuumetta… Jos päänsärkyä tulee, se voi olla merkki kuonan (oikeata kuonaa ja tunnekuonaa) poistumisesta, silloin kannattaa juoda vielä enemmän vettä, että kuona pääsee pois elimistöstä. Useimmiten nukut hyvin, mutta joskus ensimmäinen yö hoidon jälkeen voi olla levoton. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin vuorokauden ajan. 


Aurinkohoito, 60 min, 90 min tai 120 min

Intuitiivinen Aurinkohoidossa aina energia- ja kosketushoitoa. Joskus  mukana on kanavointia, enkeleitä, auttajia tai edesmenneitä. Rummutusta tai äänimaljahoitoa voin yhdistää tähän hoitoon, kun asiakas niin toivoo.

Aurinkohoidossa yhdistän osaamiani kosketus- ja energiahoidon menetelmiä. Useimmiten Aurinkohoito tehdään hoitopöydällä, joskus se on yhdistelmä keskustelu- ja muuta hoitoa. Aurinkohoito on kuuhoitoa fyysisempi hoito.

Voimme käsitellä myös asioita myös hoitopöydällä eri menetelmin; NLP-menetelmät, kuten mielikuvien käyttäminen ja mielikuvien muuttaminen ja anteeksiannon menetelmät ovat usein käytössä myös hoitopöydällä. Tämä aika on sinulle, minä ja auttajat teemme parhaamme. Eräs asiakkaani sanookin, että fyysien puolen lisäksi psyykkinen taakka kevenee. Ja sielu kiittää, kun voit olla vapaammin juuri sellainen kuin olet. 


Kuuhoito, 60 min, 90 min tai 120 min

Intuitiivinen Kuuhoito on joka kerran erilainen. Mukana on aina energia- ja kosketushoitoa, painottuen energiahoitoon, meditatiiviseen hetkeen, auran ja chakrojen hoitamiseen, charkrojen tasapainottamiseen ja tärkeiden ja ajankohtaisten asioiden aistimiseen, mielen sekä kehon kuunteluun. Kuuhoitoon sopii hyvin aluksi esimerkiksi äänimaljahoito. Myös kanavointia tulee usein kuuhoidon yhteydessä.


Intiaanihoito, 60 min, 90 min tai 120 min

Intiaanihoito on aina erilainen. Intiaanihoidon äänimaailmaan kuuluu rummutus ja sadetikku, oman äänen käyttö, puhdistavat kivet ja puhdistava savu, niissä tiloissa missä savun käyttö on mahdollista. Intiaanihoidon perusta rankentuu aikaisemmin oppimaani intiaanihoitoon, johon olen liittänyt intuitiivisuuden elementtejä. Kosketus hoidossa on yleensä kevyttä ja puhdistavaa. Valitettavasti en voi käyttää savua Lappeenrannan linnoituksessa. Savun käyttö puhdistamisessa sekä hoidossa toimii hyvin Savitaipaleella.AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.