Intuitiivinen hoito ja rentoutushetki

Pysähtyminen avaa tien sisäiseen rauhaan

Intuitiivinen hoito ja rentoutushetki

INTUITIIVINEN HOITO JA RENTOUTUSHETKI, 60 tai 90 min

Teen intuitiivisen hoidon asiakkaan tarpeita ja kehoa kuunnelleen. Yleensä hoidossa yhdistetään kosketusta ja energiahoitoa. Monesti mukana on hieronnan tai hermoratahieronnan kohtia, vyöhyketerapian tai intialaisen päähieronnan, kiinalaisen lääketieteen tai muita tärkeitä pisteitä. Jokaisesta hoidosta tulee aina erilainen ja ainutlaatuinen. Kun toimii kanavana, niin energiaa virtaa ja voimaantuu ja monesti mukaan tulee oppaita tai mielikuvia, jotka usein opastavat asiakasta eteenpäin.

Teen hoidon lopussa 10-20 minuutin mielikuvarentoutuksen, joka tehdään myös intuitiivisesti asiakkaan tarpeita ja oloja kuunnellen ja voimavaroja vahvistaen. Asiakkaan toiveesta voimme käyttää myös rummutusta osana mielikuvamatkaa.

Lisää intuitiivisistä hoidoista Aurinkohoidon tai Kuuhoidon kautta.

Enemmän tietoa rentoutuksesta.AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.