Hyvinvointiohjelmat -valmiit paketit

Minulla on kaikki sisälläni mitä tarvitsen - löydän sen kyllä!

Hyvinvointiohjelmat -valmiit paketit

HYVINVOINTIOHJELMAT, VALMISPAKETIT

Aurinkokallion TOP3 valmispaketit:


MINDFULNESS JA RENTOUTUMINEN 

Meillä on vain tämä hetki - juuri nyt. Saamme pysähtyä, rentoutua, aistia oman kehon viestejä sekä nauttia olostamme tässä hetkessä. Enemmän tästä ohjelmasta.


TOISTEN TUNTEMINEN UUSISTA NÄKÖKULMISTA 

Leikkimieltä, luonnonelementtejä ja rentoutushetki ja jotakin muuta kivaa! Voimme edistää toistemme tuntemista uusien näkökulmien, mukavien ja mieltä aktivoivien harjoituksien avulla. Enemmän tästä toisten tuntemisen ohjelmasta. 


ENNUSTUTUSTA JA INTUITIOTA

Tässä ohjelmassa saat ennustaa itse, osallistua yhteiseen rentoutushetkeen tai mielikuvamatkaan ja saat henkilökohtaisen tarot- tai numerologisen ennustuksen. Mukana myös yllätys. Katso ennustuksen paketeista lisää tästä.


Paljon muuta kivaa ja mielenkiintoista on tarjolla. Lisää ohjelmavaihtoehtoja löytyy tästä

Vielä lisää vaihtoehtoja Rentoutumiset hetkiin tai Luontoterapiaan sekä Tulkintojen ja taikojen ohjelmista.


TILAVINNKEJÄ

AURINKOKALLION TILAT LAPPEENRANNAN LINNOITUKSESSA

Voimme käyttää ohjelmiin myös Aurinkokallion tiloja tai sen vieressä olevan Joogasalin tiloja Lappeenrannan linnoituksessa ohjelmien järjestämiseen. Aurinkokallion koulutus- ja hoitotiloihin mahtuu istumaan tai rentoutumaan noin 13 ihmistä ja Joogasaliin noin 25 ihmistä. 

Aurinkokallion tilat löytyvät Lappeenrannan linnoituksesta, osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinantorin takana on pitkä punainen rakennus eli Kristiinan työtuvat. Tämän rakennuksen toisesta ovesta oikealta pääsee Aurinkokallion tiloihin.


SAUNALAUTTA IMATRAN VUOKSELLA

Yhtenä erilaisena ohjelmapaikkana suosittelen Imatran Vuoksella risteilevää saunalauttaa, katso tästä lisää!

Kannattaa varata tilat ja ohjelma ajoissa!


Yhteydenotot Aurinkokallion ohjelmiin: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com  tai ota yhtettä linkin kautta


Lisätietoa