Hoitamisen kurssit Pohjoisessa

Iloa ja valoa hoitamisesta, jakamisesta...

Hoitamisen kurssit Pohjoisessa

Reiki I ja Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen  sekä Master kurssit Levillä:

Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, la-su  3-4.3.2018 klo 9:30-16:30 molempina päivinä, Levillä Loma-Paksussa, osoitteessa Inarintie 172, Köngäs. Hinta 155 + alv 24 % yhteensä 192,20 €. Voidaan maksaa erissä.

Aloitusjaksossa keskitymme omaan kehittymiseen ja itsen ja toisten hoitamiseen. Reikin lisäksi harjoittelemme intuition kuuntelua ja harjoittelemme hoitoja käytännössä. Kurssi sopii hyvin aloittelijalle tai jo jonkun toisen hoitomuodon osaajalle. Saat runsaan materiaalin mukaasi sekä todistuksen osallistumisesta kurssille. 

Reikin ensimmäinen kurssi sisältää perusasiat ja hoito-otteet itsen sekä toisen reikihoidosta. Alusta saakka mukana on intuition kuuntelua ja oman henkisen kehittymisen asiaa. Teemme paljon hoitoja ja harjoittelemme reikin ja intuition käyttöä. Saat runsaan materiaalin mukaasi sekä ideoita hoitajana ja ihmisenä kehittymiseen. Ilmoittautumiset tähän tilojen ja muiden järjestelyjen takia mahdollisimman pian. Mukaan mahtuu rajallinen määrä, joten varmistat paikkasi ilmoittautumalla ajoissa. 

Enemmän tietoa kurssin sisällöstä tästä.

Reiki I kurssin hinta on 155 + alv 24 %, yhteensä 192,20. Kurssin voi maksaa sopimuksen mukaan erissä. Käymme päivällä ruokailemassa omakustanteisesti. 


Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, la-su  14-15.4.2018 klo 9:30-16:30 molempina päivinä Levillä. Paikka varmistetaan. Hinta 180 + alv 24 % yhteensä 223,20 €. Voidaan maksaa erissä. 

Reiki II ja intuitiivinen hoitamisessa painottuu hoitamisen symbolit, kaukohoito, oma kehittyminen sekä intuition kehittäminen ja hoitojen harjoituttelu.

Enemmän tietoa kurssin sisällöstä tästä.

Kurssin hinta on 180 + alv 24 %, yhteensä 223,20. Tämän voi maksaa myös erissä. Runsaasti materiaalia ja hoitojen harjoittelua. Kurssin voi maksaa sopimuksen mukaan erissä. Käymme päivällä ruokailemassa omakustanteisesti. Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen järjestetään, kun ryhmä kiinnostuneita on ilmoittautunut. Koulutus toteutetaan yksilö- ja pienryhmäkoulutuksena. Reikin ja intuition syventämisen lisäksi on tarkoitus kehittyä ihmisenä, hoitajana ja auttajana ja antaa mahdollisuuden omien Reiki kurssien vetämiseen. Valmistuminen edellyttää myös apuopettajana toimimiseen Reiki I ja Reiki II kursseilla. 

Reiki ja intuitiivinen hoitaminen Master koulutus, noin 8 kokoontumispäivää, kesto reilut puoli vuotta - vuoden. Hoitoharjoittelua ja oman henkisen kehittymisen tutkimista, aluksi jokainen tekee oman kehittymissuunnitelman. Myös yksilötapaamisia tai yksilöohjausta tarpeen mukaan. Kirjallisuuteen ja oman tavoitteen mukaisiin asioihin perehtymistä. Mukana koko Reiki I ja II ja intuitiivisen hoitamisen perusasioiden kertaus. Sisältää Master vihkimyksen, kurssista saa todistuksen. Myös itseopiskelua, ryhmän kanssa toisilta oppimista, kysymyksiä ja erilasia vinkkejä sähköposti/fb-ryhmän kautta. Koko kurssin hinta: 720 + alv 24 %, yhteensä 892,80 €. Tämän voi maksaa sopimuksen mukaan erissä, jopa 10 erässä.

Enemmän tietoa Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen koulutuksen sisällöstä.

Kurssipaikkana pienellä ryhmällä Levin keskustasta muutaman sadan metrin päässä Immeljärven rannan läheisyydessä kesän ja syksyn kodissani osoitteessa Konttisentie 1 as 10 tai suuremmalla ryhmällä toisessa paikassa. Voit kutsua myös ryhmän teille kotiin.


Kaikki kurssit voi maksaa sopimuksen mukaan erissä. 

Kouluttajana NLP Trainer, Reiki Master, intuitiivinen energiahoitaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio.


Kurssimaksut sopimuksen mukaan myös erissä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.


Lisätietoa