Hoitamisen kurssit Lappeenranta

Itsensä kehittäminen ja oppiminen muuttaa elämää paremmaksi...

Hoitamisen kurssit Lappeenranta

Hoitamisen koulutuksien lisäksi tässä on hoitamista tukevia ja itsensä kehittämisen koulutuksia Lappeenrannassa:

Myötävirtaan viikonloppu, la-su 27-28.1.2018 klo 9-16 molempina päivinä Lappeenrannan linnoituksessa. Hinta 160 + alv 24 % yhteensä 198,40 €. Myötävirtaan ja helposti, miten se tapahtuu. Miten henkinen kehittyminen ja myötävirtaan ajattelu tukevat toisiaan. Runsaasti yhteistä pohdintaa, harjoituksia ja pysähtymisen hetkiä. Tietoa tästä kurssista. Enemmän myötävirtaan ajattelusta tästä.

Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen la-su 3-4.2.2018 klo 9-16 molempina päivinä Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannan linnoituksessa. Itsen ja toisten hoitamista. Erilaisten hoito-otteiden ja ajatuksien lisäksi paljon harjoittelua ja intuitiivisen hoitamisen kokeilua. Saat runsaan materiaalin mukaasi. Hinta 155 + alv 24 % yhteensä 192,20 €. Lisää tietoa kurssi sisällöstä.

Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, la-su alkaa jonakin viikonloppuna maalis-huhtikuussa 2018 klo 9-16 molempina päivinä. Lappeenrannan linnoituksessa. Mukana myös kaukohoito, Reiki II symbolit ja intuitiiviset symbolit, intuition kehittäminen hoitamisessa sekä chakroista ja auroista enemmän, myös tasapainotuksista laajemmin. Hinta 180 + alv 24 %, yhteensä 223,20. Runsaasti materiaalia ja hoitojen harjoittelua. Jos kiinnostuit, laitatko toiveita, mitkä viikonloput sinulle sopivat. Enemmän tietoa kurssin sisällöstä.

Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen, 8 päivää pienryhmä/yksilökoulutus alkaa, kun riittävästi osallistujia on ilmoittautunut. Joten jos kiinnostut Reiki Masterin ja intuitiivisen hoitamisen jatko-opinnoista, niin ilmoita Jaanalle.  Koulutus järjetetään Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannan linnoituksessa. Kurssi kestää vajaan vuoden ja kurssiaikataulu päätetään yhdessä osallistujien kanssa. Perusasioiden ja hoitoharjoittelun lisäksi yksilöllinen ja henkinen kehittyminen painottuu koulutuksessa. Voit katsoa esitteen tästä.

Edelliset kurssit voidaan järjestää myös toisella paikkakunnalla, jos kiinnostuneita on riittävästi. Olethan yhteydessä, jos kiinnostut.

Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä. 


Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

Aurinkokallion tilat Lappeenrannassa ovat linnoituksessa, Katariinantori 6, torin takana punaisessa talossa toinen ovi oikealta.