Hoidot ja ohjaus

Olen ansainnut rentoutua, hoitaa itseäni...

Hoidot ja ohjaus

Hoidot Lappeenrannan linnoituksessa sekä Savitaipaleella

Jaana Kallio tekeee hoitoja, ohjauksia ja tulkintoja Lappeenrannan linnoituksessa. 

Elokuusta 2022 alkaen on mahdollisuus saada hoitoja, tulkintoja ja valmennuksia myös kesäpaikassani Savitaipaleella, Lavikanlahdella, osoitteessa Jokimiehentie 34. Olethan yhteydessä Jaanaan, kun haluat olla ensimmäisten joukossa.

Hoitoina hermoratahierontaa, intuitiivisia energiahoidon ja hieronnan ja kanavoinnin yhdistelmiä, intialaista päähierontaa, reiki-hoitoa sekä Access Bars hoitoja. Ja lisäksi muun muassa tarot- ja numerologisia tulkintoja. NLP- ja henkinen ohjaus sopii hyvin esimerkiksi oman elämän mielekkyyden ja voimavarojen lisäämiseen ja tavoitteiden tarkastelemiseen ja saavuttamiseen. 

Hoidoista suosituimmat ovat hermoratahierota ja Intuitiiviset hoidot. Näissä yhdistän usein monia osaamisalueitani, jotta asiakkaani saavat parhaan mahdollisen hoidon.

Hoidot:

Ohjaus ja valmennus:

  • NLP ohjaus ja -valmennus, 60 min 69 €, 90 min 103,50 €, 120 min 138,00 €, tarkempi esittely 
  • Henkinen ja/tai intuitivinen ohjaus ja -valmennus 60 min 69 €, 90 min 103,50 €, enemmän tietoa

Tulkinnat ja hiljentyminen:

Eli kaikki hoidot ja tulkinnat 59 €/tunti ja ohjaukset ja valmennukset 69 €/tunti, kun kyse on tunnin tai pidemmistä ajoista. Kaikki hinnat ovat voimassa Lappeenrannan hoitotiloissa 31.12.2021 saakka. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Ilmoitettu aika on asiakkaalle varattu aika. Yleensä 5-10 min yhteensä kuluu alku- tai loppukeskusteluihin, lepohetkeen ja pukeutumiseen sekä veden juomiseen.


Kaukohoidoista ja etänä tehtävistä tulkinnoista tietoa tätä kautta. Jaana on NLP kouluttaja ja valmentaja, Reiki Master ja Reiki kurssien sekä Intuitiivisen energiahoidon opettaja. Jaana on  hermoratahierojaksi ja tekee myös muita hoitomuotoja. 

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä. 


Ajanvaraukset ja lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

Iloa valoa ja rentouttavia ja merkityksellisiä hoitoja!


Lisätietoa