Hermoratahieronta

Tervetuloa Lappeenrannan linnoituksen hoitohuoneelle!

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta 120 min, osahieronta 90 min tai 60

Hermoratahieronnassa käsitellään pään, käsien, jalkojen sekä selän hermoratoja ja hermoihin vaikuttavia tärkeitä pisteitä ja alueita. Tämä on melko kevyt hieronta, joka usein auttaa moniin vaivoihin, aina unettomuudesta jalkojen verenkierron parantamiseen, selkävaivoihin ja päänsärkyyn. Hermoratahieronta auttaa jo koko kehoa rentoutumaan ja edistää tärkeiden alueiden hermojen toimintaa ja verenkiertoa. 

Hermoratahieronta on kiinalaista alkuperää ja se kuuluu tuhansia vuosia vanhojen akupunktion kaltaisten menetelmien joukkoon. Hermoratahieronnassa käsitellään koko keho. Hierontapaikat ovat samalla rentouttavia ja hermostoon vaikuttavia. Hoidon aikana muodostuu usein syvärentoutumisen tila, mikä myös edistää elimistön omaa parannustoimintaa. 

Kroonisiin vaivoihin suositellaan hoitosarjoja, aluksi noin viisi kertaa noin viikon välein, ja tämän jälkeen ylläpitohoito noin kerran kuukaudessa. Sopiva hoitosarja ja ylläpitohoidot suunnitellaan yksilöllisesti. Apua hermoratahieronnasta on saatu iskiakseen, migreeniin, levottomiin jalkoihin, selkäkipuihin, vasta-vaivoihin, allergioihin, unettomuuteen sekä fibromyalgiaan. Myös stressaantuneelle ihmiselle voin hoitoa suositella sen tasapainottamisen ja puhdistavan vaikutuksen takia. Hermoratahieronta sopii hyvin myös jaloille, joissa on suonikohjuja sekä diabeteksen sivuoireiden ehkäisyyn.

Hermoratahieronnalla herätellään kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi toimimaan niin, että paraneminen käynnistyy ja uusien vaivojen ilmaantuminen hidastuu tai estyy. Hermoratahierojasi hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti, ottaen huomioon pienimmätkin oireet tai vaivat merkkinä alkavasta tasapainon häiriintymisestä.

Aito hermoratahieronta ei koskaan ole tietyn vaivan tai osa-alueen hoitoa, vaan kaiken tiedossa olevan huomioon ottavaa, luotettavaa hoitoa. Se on vaihtoehto esim. monille lääkkeille ja leikkauksille, jotka poistavat usein vain oireet, eivät oireiden syitä.

Lyhyesti sanottuna kuntoutetaan ääreishermostoa ja näinollen estetään keskushermosto (=aivo) häiriöitä. Keho puhdistuu ja elpyy kuona-aineista. Näin saavutetaan kehon luonnollinen tasapaino, jolloin olet puolustuskykyisempi, ravinteet imeytyvät paremmin ja erityselinten toiminta tehostuu.

Jaana yhdistää hermoratahierontaan tarpeen mukaan myös muita menetelmiä ja kehon tuntemusta. Luonnollisesti hoitoon yhdistyy energiahoito ja usein myös normaalin hieronnan, vyöhyketerapian tai kiinalaisen lääketieteen akupisteet. Aina hoito tehdään yksilöllisesti asiakkaan parhaaksi, asiakasta ja kehon tuntemuksia kuunnellen.


AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.