Intuitiivinen Energiahoitaja, 10 pv

Intuitiivinen Energiahoitaja, 10 pv

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv, Lappeenranta

Haluatko mukaan matkalle energiahoitamisen maailmaan, syvemmin omaan henkisyyteen, ihmisenä kasvamiseen ja itsen ja toisen kuuntelemiseen ja arvostamiseen sekä toisen ja itsen energiahoitamiseen? Koulutus sisältää 10 lähipäivää, omatoimisia opintoja sekä hoitoharjoittelua. 

Paikka Lappeenrannassa varmistuu ryhmän koon mukaan. Otan enintään 8 opiskelijaa, oma paikka kannattaa varata ajoissa. Koulutus on näillä näkymin seuraavan kerran toisella paikkakunnalla, joten nyt on hyvä tulla mukaan, jos haluat Lappeenrannan koulutukseen. 

Kokoonnumme viikonloppuisin: 

 1. la-su 21-22.10.2023
 2. la-su 18-19.11.2023
 3. la-su 9-10.12.2023
 4. la-su 3-4.2.2024 sekä
 5. la-su 16-17.3.2024.

Kokoonnumme ensimmäisenä päivänä klo 10:00-16:30. Jatkossa kellonaika sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.OPINTOJEN SISÄLTÖ

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille. Hoitajan kannattaa kehittää itseään ja tehdä sisäisen hyväksymisen ja muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja auttaa asiakkaitaan ja samalla pitää huolta myös itsestään. Usein koulutus on myös tunteiden käsittelyn matka sekä henkinen matka sisäänpäin, omaan tietoisuuden vahvistamiseen.

Teemme lähipäivien aikana tärkeiden teemojen lisäksi paljon hoitamiseen ja itsensä kehittämiseen ja toisten tuntemiseen liittyvä harjoituksia. Meillä on koko ajan mahdollisuus oppia lisää itsestämme sekä saada näkökulmia toisiltamme. Tärkeimpiä teemoja yleensä koulutuksissamme (jotakin voi tulla lisää, jotakin voi jäädä pois tai vähemmälle), riippuen ryhmästä/intuition mukaan:

 • Energiahoito: mitä se on, tietoa ja tutkimuksia, miten sitä voi oppia ja siinä kehittyä?
 • Energiahoito itselle ja toiselle lähihoitona sekä kaukohoitona
 • Aura, chakrat ja niiden hoitaminen 
 • Kanavana toimiminen 
 • Henkinen kehittyminen
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Menneisyyden ja tunteiden käsittelyä
 • Arvot ja uskomukset kehittymisen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Hoitajan omat voimavarat ja jaksaminen
 • Hyväksyminen ja anteeksianto 
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta!

MONIMUOTOISUUS JA KOTITEHTÄVÄT

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, ottaen huomioon myös yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä sekä intuitiivisia harjoitteita. Kotitehtävät ovat osaksi pakollisia, ja osaksi vapaaehtoisia. Kotitehtävät voivat olla myös ei-tekemistä, kuten läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista tai toisten kohtaamista erilaisista näkökulmista. Pakollisina koulutuksessa ovat harjoitushoitoina tehtävät lähi- ja kaukohoidot sekä niistä raportointi. Hoitoharjoittelun vähimmäismäärät koulutuksen aikana:

 • vähintään 10 lähihoitoa, joista vähintään yksi sarjahoito
 • vähintään 10 kaukohoitoa
 • vähintään 10 itsehoitoa tai vastaanotettua kaukohoitoa (näistä vähintään puolet vastaanotettuja kaukohoitoja).

Kirjallisuuteen perehdytään pakollisten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja muiden lähteiden sekä niiden referoinnin kautta. Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Kurssin aikana kannattaa tehdä itsereflektointia tai pitää henkistä- tai tunnepäiväkirjaa. Tähän voi merkitä ylös kaikki tärkeimmät henkisen kasvun hetket, viestit sekä hoitokokemukset ja mahdolliset oivallukset ja uuden näkökulmat. 

SUOSITELTU POHJAKOULUTUS JA KOULUTUKSEEN HYVÄKSYMINEN

Koulutus antaa riittävän harjoittelun ja oman kokemuksen jälkeen mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Koulutukseen ei vaadita mitään tiettyä pohjakoulutusta. Toki on varmasti helpompaa lähteä opiskelemaan, jos tukena on Reiki  koulutuksia,  NLP- tai erilaisia valmentaja-koulutuksia tai jos toimit hierojana tai luontais-tai vaihtoehtohoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä. Eniten vaikuttaa se, että olet innostunut asiasta ja haluat oppia lisää tai lisätä omaan työhösi sitä tukevan hoitomuodon.

Energiahoito ei korvaa lääkärien ja virallisten toimijoiden hoitoa, vaan voivat olla tukemassa niitä. Esimerkiksi antaen asiakkaalle voimaa ja tukea hoitojaksojen aikana tai niiden välissä. Emme tee myöskään diagnooseja, jätetään se ammattilaisten haltuun. 

Jaana hyväksyy opiskelijat, joten voit lähettää Jaanalle tietoa itsestäsi ja kokemuksestasi tai sovi Jaanan kanssa aika haastatteluun  (tapaaminen Lappeenrannan linnoituksessa, etätapaamien Teamsin kautta tai puhelinkeskutelu). 

Olen kokenut, että opinnoista saa parhaan hyödyn, kun suorittaa yhdet opinnot kerrallaan ja keskittyy niihin. Joten useiden opintojen kerääminen yhtäaikaa, ei ole paras mahdollinen tilanne, kun tarkoitus on pysähtyä tähän hetkeen ja myös oman itsen äärelle.


YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Reiki Master, hermoratahieroja, intuitiivinen energiahoitaja ja -ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio. Jaanalla on noin 13 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana, intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Joka kerta meillä on ollut mukana muita kouluttajia ja/tai opintojen kertaajia. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.


PÄÄKOULUTTAJAN TAUSTAT

Jaana on tehnyt intuitiivisia energiahoitoja kauan, ennen kuin aloitti tehdä niitä ammattilmaisesti 2010 lähtien. Energiahoitoja Jaana teki jonkin verran enemmän 1990 luvun loppupuolelta alkaen. Intuitiivisen Energiahoitamisen kouluttaja vuodesta 2019, koulutusryhmiä on takana toukokuussa 2023 kuusi kappaletta. Reiki I, Reiki II ja Reiki Masterien kouluttajana Jaana on toiminut 2010 lähtien.  


PALAUTE

Koulutukset ovat saaneet hyvää palautetta muun muassa siinä, että henkistä ja hoitajana kehittymistä seurataan perusteellisesti ja opetetaan kaikki tarpeellinen. Jokaisen toiveet ja kehittyminen otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Tämä on mahdollista pienryhmissä. Siksi osallistujien enimmäismäärä on 8 henkilöä ja jokainen käy läpi haastettelun, jotta ryhmästä saadaan mahdollisimman hyvä.

Palaute kursseilta on ollut hyvää, useimmiten erinomaista. Aineston määrään ja vuorovaikutukseen ja yksilön kuunteluun ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Tässä joitakin palautteita:

"Arvostan kurssilla sitä, että henkisyyttä pohditaan omakohtaisten kokemusten kautta, eikä pelkän teorian kautta."

"Olen todella tyytyväinen koko koulutukseen, energiahoidot ja muutkin tekemäni hoidot ovat muuttuneet paljon mielenkiintoisemmiksi, ja on upea nähdä hoitojen tuloksia."

"On hyvä, ettet opeta vain oman kokemuksesti pohjalta, vaan kannustat oppimaan oman mielenkiinnon tai lahjakkuuden kautta"

"Sinulla on pitkä kokemus energiahoitajana, niin se kokemustieto, mitä sinä pystyt jakamaan, on ollut hyvin tärkeää". 

"Tämän on ollut myös yksiöllinen, oman elämän ja henkisen kehittymisen kannalta hyvin tärkeä koulutus ja tunteiden käsittelyn prosessi. Kiitos!"

Palautteita on paljon lisää ja kerro, jos haluat niistä lisätietoa tai jutella jonkin koulutuksen käyneen henkilön kanssa.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com  

Kerrothan ilmoittautuessasi omat yhteys- ja laskutustietosi, kuten oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Kun haluat maksaa erissä, niin laita toiveesi tästä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 100 € + alv 24 %. Koulutus toteutuu, paikkoja on molempiin koulutuksiin rajallinen määrä, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ilmoittautua kannattaa ajoissa, kuitenkin viimeistään 23.8.2023. Tervetuloa mukaan!

Koulutuksen hinta on 1100 + alv 24 %, verollisena 1364 €, josta varausmaksun määrä 140 €. Voidaan maksaa 1-10 erässä ilman kuluja. Näin etenemme: ilmoittaudu, maksa ilmoittautumismaksu ja sovi haastattelu.


OMA POLKU KOULUTUKSEN JÄLKEEN

MASTER KOULUTUS

Kun pyrit ammattimaisuuteen ja itsesi kehittämiseen, tärkein koulutus on Intuitiivisen Energiahoitajan Master koulutus. Koulutus on jaettu kahdelle vuodelle, jotta hoitamisen harjoitteluja tulee riittävästi ja oman kehittymiseen jää aikaa ja muutoksen ehtii huomata. Uusien asiakokonaisuuksien ja syventämisen lisäksi on tilaa itsesi kehittämiselle ja opettajan ja ryhmän henkilökohtaisemmalle tuelle sekä asioiden peilaamiseen toisten kautta. Energiahoitajan Master koulutuksen voi aloittaa kerran vuodessa. Katso tarkemmin Energiahoitajan Master koulutuksesta tästä. 

KERTAAMINEN

Intuitiivisen Energiahoitaja koulutuksen voi kerrata osittain tai kokonaan. Kertaamista suositellaan, erityisesti jos haluat alkaa tekemään energiahoitoja enemmän tai tavoitteena on tehdä sitä myös työksesi. Veloitan kertaajilta ainoastaan korvauksen materiaaleista, vuokrasta ja muista kuluista. Päivän kertaushinta on 40 €/päivä, 80 €/viikonloppu ja koko kurssin kertaaminen 350 € (hinnat sisältävät alv;n 24 %). Kertaamaan pääsee, kun kurssilla on tilaa. Kysy Jaanalta, kun haluat olla mukana kertaamassa.

KURSSI OMALLE PAIKKAKUNNALLESI

Yksi tapa kerrata koko koulutus on järjestää koko koulutus omalle paikkakunnallesi. Kun olet siis muualta kuin Lappeenrannasta ja pystyt järjestämään kanssani tiloja ja haluat olla kertaamassa tai jopa osittain apukouluttajana, niin olethan Jaanaan yhteydessä.

YLLÄPITO, JATKOKOULUTUS JA UUDET NÄKÖKULMAT

Koulutuksen aikana ja sen jälkeen hoitoja kannattaa tehdä sekä saada runsaasti ja kehittää itseä edelleen. Energiahoitamisen taitoa ja kokemusta kannattaa pitää yllä, esimerkiksi hoitovaihtareilla. Suosittelen oman itsen käsittelyä ja henkisen tien vahvistamista. Monissa koulutuksissa sitä painotetaan. Suosittelen Henkisen hyvinvoinnin valmentaja tai NLP ja henkinen tie koulutuksia. Myös NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutukset ovat suositeltavia. Suurempi muutos itsessä muuttaa koko elämää. Nämä koulutukset ovat muutoksen tukena. Näistä löydät tietoa koulutuskalenterista.