Intuitiivinen energiahoitaja, lähi- ja etäkoulutus 2022

Minkälainen on sinun polkusi energiahoitajaksi?

Intuitiivinen energiahoitaja, lähi- ja etäkoulutus 2022

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 


Haluatko mukaan matkalle syvemmin omaan henkisyyteen, ihmisenä kasvamiseen ja itsen ja toisen kuuntelemiseen ja arvostamiseen sekä toisen ja itsen energiahoitamiseen? Intuitiivinen energiahoitaja koulutus alkaa Lappeenrannan linnoituksessa maaliskuussa 2022 ja päättyy lokakuussa 2022. Samansisältöinen koulutus on mahdollista käydä pääosin etänä tiistaipäivisin. Tämäkin koulutus edellyttää vähintään yhden lähipäivän. Koulutus molemmissa vaihtoehdoissa sisältää 10 lähipäivää, omatoimisia opintoja sekä hoitoharjoittelua. 


Lähiopetus Lappeenrannassa kokoontuvalle ryhmälle.

Kokoonnumme viikonloppuisin, päivämäärät kevään 2022 koulutukseen: 

 1. la-su 26-27.3.2022 
 2. la-su 30.4-1.5.2022
 3. la-su 21-22.5.2022 
 4. la-su 20-21.8.2022
 5. la-su 22-23.10.2022

Kokoonnumme ensimmäisenä päivänä klo 10:00-16:30. Jatkossa kellonaika sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.KOULUTUS ETÄNÄ

Intuitiivisen energiahoitajan koulutus voidaan suorittaa pääosin etäopintoina. Kokoonnumme yhdeksänä tiistaina Teamsin kautta. Koulutukseen sisältyy myös yksi pakollinen kokoontuminen pienessä ryhmässä tai kahdestaan Jaanan kanssa, jossa opiskelunäytöt annetaan. Jos olet esimerkiksi Lapin alueelta, voidaan näyttö antaa jo syyskuussa 2022, kun Jaana on työmatkalla Lapissa. Kokoonnumme tiistaisin klo 9:30-15:00, pidämme noin puolen tunnin ruokatauon. Päivämäärät: kevään 2022 aikana: 22.3; 29.3; 26.4 ja 3.5. sekä 24.5. sekä syksyn 2022 aikana edelleen tiistaisin 16.8; 23.8; 18.10 ja 25.10. ja sekä erikseen sovittava näyttöpäivämäärä, yhteensä 10 lähipäivää. Olet myös tervetullut suorittamaan osan opintojasi Lappeenrannan ryhmän kanssa, jos vaan tilaa riittää.

Molempien ryhmien koulutuksien sisältö on sama, etäryhmien hoidot ja muut tehtävät ja harjoitteet tulee oppilaiden kuitenkin järjestää itse ja sovittaessa raportoida niistä. Tämä takia lähipäivien pituus on etäryhmässä lyhempi. Jos saat ystäväsi mukaan lähialueeltasi, niin opiskelun harjoittelut on helpompi järjestää, vaikka ovat toki sinun järjestettävissä muullakin tavoin.OPINTOJEN SISÄLTÖ

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille. Hoitajan kannattaa kehittää itseään ja tehdä sisäisen hyväksymisen ja muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja auttaa asiakkaitaan ja samalla pitää huolta myös itsestään. Usein koulutus on myös tunteiden käsittelyn matka sekä henkinen matka sisäänpäin, omaan tietoisuuden vahvistamiseen.

Teemme lähipäivien aikana tärkeiden teemojen lisäksi paljon hoitamiseen ja itsensä kehittämiseen ja toisten tuntemiseen liittyvä harjoituksia. Meillä on koko ajan mahdollisuus oppia lisää itsestämme sekä saada näkökulmia toisiltamme. Tärkeimpiä teemoja yleensä koulutuksissamme (jotakin voi tulla lisää, jotakin voi jäädä pois tai vähemmälle), riippuen ryhmästä/intuition mukaan:

 • Energiahoito: mitä se on, tietoa ja tutkimuksia, miten sitä voi oppia ja siinä kehittyä?
 • Energiahoito itselle ja toiselle lähihoitona sekä kaukohoitona
 • Aura, chakrat ja niiden hoitaminen 
 • Kanavana toimiminen 
 • Henkinen kehittyminen
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Menneisyyden ja tunteiden käsittelyä
 • Arvot ja uskomukset kehittymisen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Hoitajan omat voimavarat ja jaksaminen
 • Hyväksyminen ja anteeksianto 
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta!


MONIMUOTOISUUS JA KOTITEHTÄVÄT

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, ottaen huomioon myös yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä sekä intuitiivisia harjoitteita. Kotitehtävät ovat osaksi pakollisia, ja osaksi vapaaehtoisia. Kotitehtävät voivat olla myös ei-tekemistä, kuten läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista tai toisten kohtaamista erilaisista näkökulmista. Pakollisina koulutuksessa ovat harjoitushoitoina tehtävät lähi- ja kaukohoidot sekä niistä raportointi. 

Kirjallisuuteen perehdytään pakollisten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja muiden lähteiden sekä niiden referoinnin kautta. Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Kurssin aikana kannattaa tehdä itsereflektointia tai pitää henkistä- tai tunnepäiväkirjaa. Tähän voi merkitä ylös kaikki tärkeimmät henkisen kasvun hetket, viestit sekä hoitokokemukset ja mahdolliset oivallukset ja uuden näkökulmat. 


SUOSITELTU POHJAKOULUTUS JA KOULUTUKSEEN HYVÄKSYMINEN

Koulutus antaa riittävän harjoittelun jälkeen mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Koko koulutukseen suositellaan pohjaksi Reiki I ja Reiki II koulutukset tai NLP Practitioner koulutus tai jos toimit hierojana tai luontaishoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä. 

Jaana hyväksyy opiskelijat, joten sovi Jaanan kanssa haastatteluun aika tapamiseen, etätapaamiseen tai puhelinkeskuteluun. YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Reiki Master, hermoratahieroja, intuitiivinen energiahoitaja ja -ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio. Jaanalla on noin 13 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana, intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Mahdollisesti myös muita kouluttajia. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.

Lappeenrannan sekä etäkoulutuksen hinta vuonna 2022 keväällä on sama: 960,00 + alv 24 % = 1190,40 €. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Kerrothan ilmoittautuessasi omat yhteys- ja laskutustietosi, kuten oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Kun haluat maksaa erissä, niin laita toiveesi tästä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 100 € + alv 24 %. Paikkoja on molempiin koulutuksiin rajallinen määrä, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ilmoittautumiset viimeistään 1.3.2022. Tervetuloa mukaan!


OMA POLKU KOULUTUKSEN JÄLKEEN

Koulutuksen aikana ja sen jälkeen hoitoja kannattaa tehdä sekä saada runsaasti ja kehittää itseä edelleen. Energiahoitamisen taitoa ja kokemusta kannattaa pitää yllä, esimerkiksi hoitovaihtareilla. Myös energiahoitajien oman kasvun ja/tai voimaantumisen ryhmä voisi olla hyvä, paikkakunnallasi tai etänä. Myöhemmin on tulossa Energiahoitajan jatkokoulutus, jossa kiinnitetään laajemman ja syvemmän teorian lisäksi huomiota oman henkisen kasvun hyvinvoinnin sekä hoitajana kehittymisen teemoihin. Koulutus alkaa, kun ryhmä on valmiina. 

Omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää kiinni ja satsata niihin sekä ihmistuntemukseen ja uusiin näkökulmiiin vaikka NLP koulutuksien tai Sisäisen hyvinvoinnin valmentajan koulutuksen avulla. Tämäkin koulutus on jatkossa tulossa etänä. Luota tulevissakin suunnitelmissasi omaan polkuusi ja kuuntele intuitiotasi.

Tätä kautta pääset Lappeenrannan kalenteriin.