Intuitiivinen energiahoitaja 2021

Intuitiivinen energiahoitaja 2021

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 

Koulutus alkaa 

 • Lappeenrannan linnoituksessa maalis- tai huhtikuussa 2021 ja päättyy kesällä 2021. Paikkana Aurinkokallion tilat. Lappeenrannassa 10 lähipäivää sekä omatoimisia opintoja ja hoitoharjoitteluja. Päivämäärät vahvistetaan viimeistään tammikuun 2021 aikana. Alustavat ilmoittautumiset Jaanalle. 
 • Rovaniemellä, 2 päivän johdantokoulutus ja 10 päivän koulutuksen ensimmäinen osa alkaa kesällä 2021. Tässä  koulutuksessa lähipäiviä on 6 ja etäopetuksena suoritetaan 4 päivää. Sisältö on muuten sama kuin Lappeenrannan koulutuksessa. Etäopetus järjestetään etätehtävinä ja Teams koulutuksena ja mahdollistetaan osallistujien toiminta, ryhmässä.
 • Sekä Lappeenrannassa että Rovaniemellä epidemiatilanteen muuttuessa hankalammaksi, osa koulutuksesta, kuitenkin enintään puolet, voidaan siirtää Teams koulutukseen ja muuhun omaehtoiseen opiskeluun.

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Luontoyhteyden vakiinnuttaminen, mm. maadoittumisen, läsnäolon ja erilaisten harjoituksien avulla. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille. Hoitajan on hyvä ensin kehittää itseään ja tehdä sisäisen muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja ymmärtää asiakasta. Ja jokaisen matka on erilainen.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. 

Tärkeimpiä teemoja koulutuksessamme:

 • Mitä energiahoitaminen on?
 • Tietoa ja tutkimuksia energiahoitamisesta
 • Energiahoito itselle 
 • Energiahoito toiselle lähihoitona
 • Kaukohoito
 • Kanavana toimiminen 
 • Parantavia pisteitä ja kehon alueita energiahoidon tueksi
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Ajatuksia ja harjoitteita tunteiden käsittelyyn
 • Arvot oman kehityksen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Omat ja asiakkaan uskomukset ja niiden muuttaminen
 • Anteeksianto ja irtipäästäminen
 • Mielen ja kehon harjoitteita
 • Tietoisuus, energiatasojen nousu 
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta


Teemme tehtäviä ja monipuolisia harjoituksia edellisiin teemoihin liittyen, Myös omien varjojen ja menneisyyden ja tunteiden kohtaaminen ja työstäminen ovat tärkeitä alueita kehittymisen tiellä. Perehdymme myös lahjoihin ja kykyihin, joita voi myös oppia lisää, kuten selvänäköön, automaattikirjoittamiseen, parantamiseen ja kanavoimiseen. Teemme lähipäivinä myös itse- ja lähihoitoa. 

Kotitehtävät ovat suurimmaksi osaksi pakollisia, mutta niiden tekemiseen varataan myös riittävästi aikaa. Jotkut kotitehtävät voivat olla ei-tekemistä, esimekiksi läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista, itsereflektointia tai toisten kohtaamista uudesta näkökulmasta. Kirjallisuuteen perehdytään pakollisesten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja niiden referoinnin kautta. Kirjalista on saatavana heti ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. 

Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Tehtäviin kuuluu intuitiivisia harjoitteita sekä harjoitushoitoina lähi- ja kaukohoitoja. Kurssin alussa opettajan ohjauksessa päätämme, kuinka paljon harjoittelua kokemuksesi perusteella tarvitset. Myös omat tavoitteet tarkentuvat koulutukset edetessä. 

Koulutus antaa riittävän harjoittelun lisäksi mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Kaksi ensimmäistä päivää on mahdollista käydä erikseen viikonlopun kurssina ilman pääsyvaatimuksia. Koko koulutukseen suositellaan pohjaksi Reiki I ja Reiki II koulutukset tai NLP Practitioner koulutus tai jos toimit hierojana tai luontaishoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä ja suunnittelet hoitamisen ammattimaisuuden kehittämistä.

Opettaja Jaana Kallio hyväksyy 10 päivän koulutuksen opiskelijat, joten kerro ilmoittautuessasi hoitamiseen ja henkiseen kehittymiseen liittyvistä koulutuksistasi ja kokemuksistasi. Jaana haastattelee kaikki koko 10 päivän koulutukseen osallistujat. Sovi Jaanan kanssa tähän puhelinaika. 

Haluatko mukaan matkalle omaan henkisyyteen ja hoitamiseen?YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. 

Pääkouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Intuitiivinen energiahoitaja ja ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio.  Mukana Lappeenrannassa kouluttamassa Tiina Väänänen, sairaanhoitaja. Mahdollisesti myös muita kouluttajia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot (oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelin ja sähköposti).  Jos haluat maksaa erissä, niin laita ehdotuksesi maksettavista eristä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun. Paikkoja on enintään 10 henkilölle/koulutus, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa.

Jaanalla on noin 10 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana ja ammattimaisesti intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.