Intuitiivinen energiahoitaja 2021

Intuitiivinen energiahoitaja 2021

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 


Kolmas Aurinkokallion pitkä koulutus alkaa Lappeenrannan linnoituksessa lokakuussa 2021 ja päättyy helmikuussa 2022. Paikkana Aurinkokallion tilat. Lappeenrannassa 10 lähipäivää sekä omatoimisia opintoja ja hoitoharjoitteluja. Alustavat ilmoittautumiset ja varaukset haastatteluun Jaanalle. Aloitamme ensimmäisenä päivänä klo 10:00 ja päätämme 16:30. Kellonajat päätämme ryhmän toiveiden mukaan (ottaen huomioon kulkemisen kauempaa).

Lappeenrannan koulutuksen päivämäärät: 

 1. la-su 2-3.10.2021
 2. la-su 6-7.11.2021
 3. la-su 27-28.11.2021
 4. la-su 15-16.1.2022
 5. la-su 5-6.2.2022

Kokoonnumme ensimmäisenä viikonloppuna klo 10-16:30. Jatkossa kellonaika sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.


Lapissa, Rovaniemen Sonka, koulutus alkaa 2 päivän johdantokoulutuksella la-su 18-19. syyskuuta 2021. Pidempi koulutus jatkuu näillä näkymin kesällä 2022 (tai kun ryhmä on valmiina).


Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Luontoyhteyden vakiinnuttaminen, mm. maadoittumisen, läsnäolon ja erilaisten harjoituksien avulla. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille. Hoitajan on hyvä ensin kehittää itseään ja tehdä sisäisen muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja ymmärtää asiakasta. Ja jokaisen matka on erilainen.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. 

Tärkeimpiä teemoja yleensä koulutuksessamme (jotakin voi tulla lisää, jotakin voi jäädä pois tai vähemmälle, riippuen ryhmästä/intuiton mukaan:

 • Mitä energiahoitaminen on?
 • Tietoa ja tutkimuksia energiahoitamisesta
 • Energiahoito itselle 
 • Energiahoito toiselle lähihoitona
 • Kaukohoito
 • Kanavana toimiminen 
 • Henkinen kehittyminen
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Menneisyyden ja tunteiden käsittelyä
 • Arvot kehittymisen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Anteeksianto ja irtipäästäminen
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta


Teemme tehtäviä ja monipuolisia harjoituksia edellisiin teemoihin liittyen, Teemme lähipäivinä myös itse- ja lähihoitoa. 

Kotitehtävät ovat suurimmaksi osaksi pakollisia, mutta niiden tekemiseen varataan myös riittävästi aikaa. Jotkut kotitehtävät voivat olla ei-tekemistä, esimekiksi läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista, itsereflektointia tai toisten kohtaamista uudesta näkökulmasta. Kirjallisuuteen perehdytään pakollisesten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja niiden referoinnin kautta. Kirjalista on saatavana heti ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. 

Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Tehtäviin kuuluu intuitiivisia harjoitteita sekä harjoitushoitoina lähi- ja kaukohoitoja. 

Koulutus antaa riittävän harjoittelun lisäksi mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Koko koulutukseen suositellaan pohjaksi Reiki I ja Reiki II koulutukset tai NLP Practitioner koulutus tai jos toimit hierojana tai luontaishoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä.

Opettaja Jaana Kallio hyväksyy 10 päivän koulutuksen opiskelijat, joten kerro ilmoittautuessasi hoitamiseen ja henkiseen kehittymiseen liittyvistä koulutuksistasi ja kokemuksistasi. Jaana haastattelee kaikki koko 10 päivän koulutukseen osallistujat. Sovi Jaanan kanssa tähän puhelinaika. 

Haluatko mukaan matkalle omaan henkisyyteen ja toisen ja itsen energiahoitamiseen?YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Reiki Master, hermoratahieroja, intuitiivinen energiahoitaja ja -ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio, mahdollisesti myös muita kouluttajia, näillä näkymin kaksi ihanaa muuta kouluttajaa tulossa.

Lappeenrannan syksyn 2021 koulutuksen hinta: 960,00 + alv 24 % = 1190,40 €. Voidaan maksaa 1-10 erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot (oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelin ja sähköposti).  Jos haluat maksaa erissä, niin laita ehdotuksesi maksettavista eristä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 100 € + alv 24 %. Paikkoja on enintään 8 henkilölle/koulutus, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ilmoittautumiset viimeistään 15.9.2021.

Jaanalla on reilun 11 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana ja ammattimaisesti intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.