Intuitiivinen energiahoitaja 2020-2021

Intuitiivinen energiahoitaja 2020-2021

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 

Koulutus alkaa 

 • Lappeenrannassa lokakuussa 2020 ja päättyy helmikuussa 2021. Koulutus alkaa: la-su 3-4.10.2020, Aurinkokallion tilat, Lappeenrannan linnoitus, päivittäin klo 10-17. Meillä on Aurinkosalin lisäksi käytössämme kaksi muuta huonetta. Lappeenrannassa 10 lähipäivää + kirjallisuus, hoitoharjoittelut ja tehtävät.

Päivämäärät: la-su 3-4.10.2020; la-su 14-15.11-2020;  la-su 28-29.11.2020; la-su 23-24.1.2021 sekä la-su 13-14.2.2021, päivittäin klo 10-17. 

 • Lapissa, Levillä tai lähialueella, 2 päivän johdantokoulutus ja pitkän koulutuksen ensimmäinen jakso on siirretty kesälle 2021. Voidaan sopimuksen mukaan järjestää Rovaniemellä. Tässä  koulutuksessa lähipäiviä on 6 ja etäopetuksena suoritetaan 4 päivää. Sisältö on muuten sama kuin Lappeenrannan koulutuksessa.


Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Luontoyhteyden vakiinnuttaminen, mm. maadoittumisen, läsnäolon ja erilaisten harjoituksien avulla. Jatkuvan sydän- luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä yhä hienovaraisimmille tasoille.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. 

Tärkeimpiä teemoja koulutuksessamme:

 • Mitä energiahoitaminen on?
 • Tietoa ja tutkimuksia energiahoitamisesta
 • Energiahoito itselle ja toiselle
 • Lähihoito, kaukohoito, kanavana toimiminen 
 • Parantavia pisteitä ja kehon alueita energiahoidon tueksi
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Tunteet ja niiden käsittely
 • Uskomuksien tunnistaminen ja muuttaminen
 • Anteeksianto ja irtipäästäminen
 • Mielen ja kehon harjoitteita
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Tietoisuus, energiatasojen nousu 
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta


Teemme tehtäviä ja monipuolisia harjoituksia edellisiin teemoihin liittyen, Myös omien varjojen ja menneisyyden ja tunteiden kohtaaminen ja työstäminen ovat tärkeitä alueita kehittymisen tiellä. Perehdymme myös lahjoihin ja kykyihin, joita voi myös oppia lisää, kuten selvänäköön, automaattikirjoittamiseen, parantamiseen ja kanavoimiseen. Teemme lähipäivinä myös itse- ja lähihoitoa. 

Kotitehtävät ovat suurimmaksi osaksi pakollisia, mutta niiden tekemiseen varataan myös riittävästi aikaa. Jotkut kotitehtävät voivat olla ei-tekemistä, esimekiksi läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista, itsereflektointia tai toisten kohtaamista uudesta näkökulmasta. Kirjallisuuteen perehdytään pakollisesten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja niiden referoinnin kautta. Kirjalista on saatavana heti ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. 

Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Tehtäviin kuuluu intuitiivisia harjoitteita sekä harjoitushoitoina lähi- ja kaukohoitoja. Kurssin alussa opettajan ohjauksessa päätämme, kuinka paljon harjoittelua kokemuksesi perusteella tarvitset. Myös omat tavoitteet tarkentuvat koulutukset edetessä. 

Koulutus antaa riittävän harjoittelun lisäksi mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Kaksi ensimmäistä päivää on mahdollista käydä erikseen viikonlopun kurssina ilman pääsyvaatimuksia. Koko koulutukseen suositellaan pohjaksi Reiki I ja Reiki II koulutukset tai NLP Practitioner koulutus tai jos toimit hierojana tai luontaishoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä ja suunnittelet hoitamisen ammattimaisuuden kehittämistä. 

Koulutuksen rakenne:

Johdanto ja ajatusten/mielikuvien voima koulutus, 2 pv. Opimme omien ajatuksiemme, sisäisen puheemme ja alitajuntamme tarkkailua ja niiden mahdollista muuttamista. Intuition ja kehon viisauden kuuntelu kuuluvat myös ohjelmaan. Teemme runsaasti harjoituksia ja mukana on paljon käytännön esimerkkejä. Energiahoitaminen on jo mukana tämänkin viikonlopun aikana. Tämä koulutuksen voi käydä erikseen (jos paikkoja on) tai sisällyttää 10 päivän koulutukseen. Tähän koulutukseen ei ole pääsyvaatimuksia. 

Intuitiivinen energiahoitaja, 8 pv. Varsinainen energiahoitajakoulutus, painotus enemmän hoitamiseen, harjoitteluihin, intutioon ja niihin asioihin, mitä syvennetään ja mitä ei käsitelty  ensimmäisen viikonlopun aikana (kts. yllä olevat teemat). Hoitoharjoittelut, kirjallisuus ja muut kotitehtävät. Jaana hyväksyy opiskelijat tähän näihin päiviin. Lappeenrannassa kaikki päivät ovat lähipäiviä. Lapissa näistä päivistä 6 on lähipäivää ja kaksi suoritetaan netin kautta tehtävien ja aineistoon perehtymisen kautta.


Opettaja Jaana Kallio hyväksyy 10 päivän koulutuksen opiskelijat, joten kerro ilmoittautuessasi hoitamiseen ja henkiseen kehittymiseen liittyvistä koulutuksistasi ja kokemuksistasi. Jaana haastattelee kaikki koko 10 päivän koulutukseen osallistujat. Sovi Jaanan kanssa tähän puhelinaika. YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. 

Pääkouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Intuitiivinen energiahoitaja ja ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio.  Mukana Lappeenrannassa kouluttamassa Tiina Väänänen, sairaanhoitaja. Mahdollisesti myös muita kouluttajia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot (oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelin ja sähköposti).  Jos haluat maksaa erissä, niin laita ehdotuksesi maksettavista eristä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun. Paikkoja on enintään 10 henkilölle/koulutus, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa.

Jaanalla on noin 10 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana ja ammattimaisesti intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.