Aurinkoinen stressipesu

Aurinkoinen stressipesu

Aurinkoinen stressipesu, sopii sinulle, kun haluat rauhoittua tai kun haluat rauhallista kosketushoitoa ja tärkeiden pisteiden käsittelyä. Hoidossa voit levätä hoitopöydällä, voit pitää myös kevyet vaatteet päälläsi. 

Hoidossa keskityn erityisesti pään ja kasvojen alueiden hoitamiseen. Hoidan myös korvat, jalat, erityisesti jalkapohjan pisteet sekä kädet, erityisesti kämmenten tärkeät alueet. Hyödynnän hoidossa hermoratahieronnan, intialaisen päähieronnan ja vyöhyketerapian ja kiinalaisia akupisteitä. 

Hoito on rentouttava, stressiä vähentävä. Parhaiten voit vähentää stressiä elämällä hetkessä, muistamalla hengittää ja olemalla luonnossa. Ja ottamalla vaikka useamman hoidon, esimeksiksi 4-6 hoitoa sinulle sopivin välein. Yksi hoito kestää 60 min. 

Jos sinulla on selän alueen jumeja tai kipuja, niin suosittelen selän tehohoitoa, 


AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.