Access Bars™ hoidot

Access Bars™ hoidot

Access Consciousness työkalut helpottavat muutoksien tekemistä elämässäsi. Ne kasvattavat tietoisuutta ja vapauttavat rajoituksista. Stressi vähenee ja saat rentouttavan, oman hetken itsellesi.


Access Bars™ hoito tehdään hoitopöydällä, sopii hyvin rentoutukseen, kiireen taltuttamiseen tai asioista irti päästämiseen ja/tai henkisen kehittymisen tueksi. Hoidon aikana käsitellään muun muassa hoidettavan pään alueen 32 pistettä käsitellään hennosti koskettaen. Pisteitä kevysesti koskettamalla vapautetaan ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia, jotka pitävät jumissa ja pakottavat toistamaan samoja malleja yhä uudelleen. Hoito on vähintäänkin erittäin rentouttava ja vaikutukset ovat usein merkityksellisiä. Hoidon vaikutukset ovat henkilökohtaisia ja eroavat hoitokerrasta toiseen. Accessa Bars hoidot Jaanalla ovat joko 40 tai 60 min. 

Itse (Jaana) löysin saatuani pari Access Bars hoitoa mielentöntä iloa ja lisää luottamusta elämän muutoksiin. Ja jatkossa tasapainoisempaa oloa. Asiakkaani ovat saaneet hyvän mielen ja syvärentoutumisen lisäksi apua muun muassa pitkäaikaiseen stressiin ja apua unettomuuteen jo 1-4 hoitokerralla. Suosittelen!


Access Facelift eli energeettinen kasvojenkohotus elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta. Tämä luonnollinen kasvojenkohotus vaikuttaa kasvojen aluetta uudistavasti. Hoitojen vaikutuksesta kasvojen lihakset ja iho näyttävät kiinteytyneeltä ja terveemmältä rypytkin pienemmiltä. Myös arvet parantuvat helpommin ja iho näyttää ja tuntuu terveemmältä. Hoito on samalla koko kehoa rentouttava ja hyvinvointia tukeva hoito.

Access Facelift hoidossa sinua kosketetaan hellästi rinnan, niskan, kasvojen ja pään alueilta, samalla kun lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Hoito on myös hyvin rentouttava. Jaanan tarjoamat Facelift hoidot ovat joko 60 tai 90 min.

Parin hoidon jälkeen (Jaana) huomasin kasvojen ihoni olevan raikkaampi ja elävämpi hoitojen jälkeen, vaikka elämässäni oli ollut haastavia asioita. 

Suosittelen molempia hoitoja hoitosarjoina, kun haluat pysyvämpiä tuloksia.


Merkitty aika on asiakkaalle varattu aika. Yleensä 5-10 min yhteensä kuluu alkukeskusteluihin, lopussa lepohetkeen ja pukeutumiseen sekä veden juomiseen. 

Tarjous helmikuun 2020 loppuun saakka:

Hoitosarjat tarjouksena 50 €/hoito, kun varaat ja maksat vähintää kolme hoitoa.


Ajanvaraukset ja lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

Tietoa muista hoidoista, valmennuksista sekä tulkinnoista saat tästä.

Iloa ja Aurinkoa hoitokokemukseen!