Access Bars™ hoidot

Access Bars™ hoidot

Access Consciousness työkalut helpottavat muutoksien tekemistä elämässäsi. Ne kasvattavat tietoisuutta ja vapauttavat rajoituksista. Stressi vähenee ja saat rentouttavan, oman hetken itsellesi.


Access Bars™ hoito tehdään hoitopöydällä, sopii hyvin rentoutukseen, kiireen taltuttamiseen tai asioista irti päästämiseen ja/tai henkisen kehittymisen tueksi. Hoidon aikana käsitellään muun muassa hoidettavan pään alueen 32 pistettä käsitellään hennosti koskettaen. Pisteitä kevysesti koskettamalla vapautetaan ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia, jotka pitävät jumissa ja pakottavat toistamaan samoja malleja yhä uudelleen. Hoito on vähintäänkin erittäin rentouttava ja vaikutukset ovat usein merkityksellisiä. Hoidon vaikutukset ovat henkilökohtaisia ja eroavat hoitokerrasta toiseen. Accessa Bars hoidot Jaanalla ovat joko 40 tai 60 min. 

Itse (Jaana) löysin saatuani pari Access Bars hoitoa mielentöntä iloa ja lisää luottamusta elämän muutoksiin. Ja jatkossa tasapainoisempaa oloa. Asiakkaani ovat saaneet hyvän mielen ja syvärentoutumisen lisäksi apua muun muassa pitkäaikaiseen stressiin ja apua unettomuuteen jo 1-4 hoitokerralla. Suosittelen!


Access Facelift eli energeettinen kasvojenkohotus elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta. Tämä luonnollinen kasvojenkohotus vaikuttaa kasvojen aluetta uudistavasti. Hoitojen vaikutuksesta kasvojen lihakset ja iho näyttävät kiinteytyneeltä ja terveemmältä rypytkin pienemmiltä. Myös arvet parantuvat helpommin ja iho näyttää ja tuntuu terveemmältä. Hoito on samalla koko kehoa rentouttava ja hyvinvointia tukeva hoito.

Access Facelift hoidossa sinua kosketetaan hellästi rinnan, niskan, kasvojen ja pään alueilta, samalla kun lepäät hierontapöydällä vaatteet päällä. Hoito on myös hyvin rentouttava. Jaanan tarjoamat Facelift hoidot ovat joko 60 tai 90 min.

Parin hoidon jälkeen (Jaana) huomasin kasvojen ihoni olevan raikkaampi ja elävämpi hoitojen jälkeen, vaikka elämässäni oli ollut haastavia asioita. 

Suosittelen molempia hoitoja hoitosarjoina, kun haluat pysyvämpiä tuloksia.

Merkitty aika on asiakkaalle varattu aika. Yleensä 5-10 min yhteensä kuluu alkukeskusteluihin, lopussa lepohetkeen ja pukeutumiseen sekä veden juomiseen. 


AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.

HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja Aurinkosalin puolella, pääovesta taakse ja oikealle. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.

Tietoa muista hoidoista, valmennuksista sekä tulkinnoista saat tästä.

Iloa ja Aurinkoa hoitokokemukseen!