Äänimaljahoito ja -kylvyt

Äänimaljahoito ja -kylvyt


Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänimaljakulhojen sointi saa kehon solut värähtelemään. Usein juuri se kohta mikä tarvitsee eniten hoitoa, resonoi voimakkaimmin äänen värähtelyn kanssa. Makaat vaatteet päällä mukavasti hoitopöydällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen uniikkia ääntä ja värähtelyä.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautan kevyesti. Voin myös hoitaa äänellä kehon vieressä tai yläpuolella tai jalkapohjien kautta. Useamman äänimaljan rauhallinen värähtely yhdessä hoitaa myös herkästi ja voimakkaasti. Äänimaljahoito vaikuttaa meihin kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti.

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen.

Käytän äänimaljahoidossa käsin taottuja tiibetiläisiä kulhoja. Hoito kestää asiakkaan toiveen mukaan joko 40 tai 60 minuuttia.

Yhdistetty hoito

Voin yhdistää äänimaljojen syvärentouttavaa vaikutusta intuitiiviseen hoitoon (aurinko- ja kuuhoito) tai energiahoitoihin. Tällöin voin hoitaa alussa äänimaljoilla ja sitten laskeutua ihanaan ja rauhalliseen intuitiiviseen- tai energiahoitoon. Yhdistelmähoidot, äänimaljat ja toinen hoito, joko 60 min ja 90 min.


Äänimaljakylvyt ja rentoutukset ryhmille, äänimaljakylvyistä ja rumpurentoutuksista tästä lisää. AIKAVARAUKSET

Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai tekstiviestillä tai sähköpostilla jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. En vastaa kesken hoidon, vaan soitan takaisin, jos olen varattu.

Peruminen: Jos varattu aika perutaan 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, tulee hoito maksaa kokonaan. Ei koske sairastapauksia tai muita ylivoimaisia esteitä. Muut muutokset ilman kuluja.


HOITOTILA

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja hoitohuoneessani, pääovesta taakse ja vasemmalle, Luonnonsuojeluliiton vieressä. Myös kotonani Savitaipaleella teen hoitoja. Enemmän tietoa hoitotilasta tästä.